- 15 Temmuz 2016
- 8.566
- 14.386
- 248
- Konu Sahibi Chickennova
-
İnş inş hamile kalırız. Kovalarca göz yaşı döktüm. Saç kalmadı stresten kafamda. Psikolojim yerlerde. Allah'ım yardımcımız olsun. Bugün meryem süresini katıla katıla ağlayarak okudum. İnş rabbim hayırlısı ise tez vakitte nasip etsin.Evet haklısınız hayırlısı artık evraklarimi verince bana ne zamana gün vercekler cokmerak ediyorum inşallah 1.2 aya hemen verirler çok sabirsizim ben ya hemen olsun istiyorum birde benim eşim polis memuru tahini çıkmasından korkuyorum nisanda mayısta gidebiliriz buralardan bir an önce allahin izniyle hamile kalıp öyle gitmek istiyorum en azından
Amin inşallah sizinle tanistigima çok memnun oldum hayırlı gecelerİnş inş hamile kalırız. Kovalarca göz yaşı döktüm. Saç kalmadı stresten kafamda. Psikolojim yerlerde. Allah'ım yardımcımız olsun. Bugün meryem süresini katıla katıla ağlayarak okudum. İnş rabbim hayırlısı ise tez vakitte nasip etsin.
Merhaba biz beylikdüzü madicana selman laçin ile anlaştık orda yaptiricagiz inşallah bayramdan sonra dış heyet raporumuzu çıkartıp oraya gidicez paylaşmak istedim fiyatida uygun geldi bize 3100 lira tüp bebek +ilaç lar 900 felan tutuyormuş toplam 4000 lira yani hayırlısı olsun artık hepimiz içinİnş inş hamile kalırız. Kovalarca göz yaşı döktüm. Saç kalmadı stresten kafamda. Psikolojim yerlerde. Allah'ım yardımcımız olsun. Bugün meryem süresini katıla katıla ağlayarak okudum. İnş rabbim hayırlısı ise tez vakitte nasip etsin.
Kesin ve net olarak ilaç parası vermeleri cok enteresan geldi. Çünkü kullanacağın ilaçlar kişinin yumurtasının özelliğine göre değişir. Ve bu güne kadar görüştüğüm özel yada devlet hastanesi hepsi aynı şeyi söyledi. 800 ile 2500 TL arası dendi.Merhaba biz beylikdüzü madicana selman laçin ile anlaştık orda yaptiricagiz inşallah bayramdan sonra dış heyet raporumuzu çıkartıp oraya gidicez paylaşmak istedim fiyatida uygun geldi bize 3100 lira tüp bebek +ilaç lar 900 felan tutuyormuş toplam 4000 lira yani hayırlısı olsun artık hepimiz için
2500 tl direkt özel olarak alırsan o fiyatlara cikabiliyormus sgk ile reçeteye yazılacağı için farkini oduyecegiz sadece farkında mümkün değil o fiyatlar tutmaz miş neyse gidip görcez bakalım ne olcak ne bitcek hayırlı akşamlarKesin ve net olarak ilaç parası vermeleri cok enteresan geldi. Çünkü kullanacağın ilaçlar kişinin yumurtasının özelliğine göre değişir. Ve bu güne kadar görüştüğüm özel yada devlet hastanesi hepsi aynı şeyi söyledi. 800 ile 2500 TL arası dendi.
Herkes sonuçta istediği hastaneyi seçecek, yaşayıp göreceksin süreci.2500 tl direkt özel olarak alırsan o fiyatlara cikabiliyormus sgk ile reçeteye yazılacağı için farkini oduyecegiz sadece farkında mümkün değil o fiyatlar tutmaz miş neyse gidip görcez bakalım ne olcak ne bitcek hayırlı akşamlar
Canım benim ilk tedavim olumsuz olduArkadaslar tedaviniz ne oldu sonuçları yazar mısınız ?
Sakin Suleymaniyede yaptırma cnm.Arkadaslar tedaviniz ne oldu sonuçları yazar mısınız ?
Siz hangi asamadasinizArkadaslar tedaviniz ne oldu sonuçları yazar mısınız ?
Rabbim gönlüne göre versin inşalah hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip eder Rabbim sana ve hepimizeCanım benim ilk tedavim olumsuz oldu
Kismetse subatta tekrar başlıcam
Sakin Suleymaniyede yaptırma cnm.
Resmen tan bi fiyasko o hastane.
Merhaba cnm doktor nasıl di ilgileniyor muyduDış heyet raporu çıkaranlar vardı beş altı tüp kan eşinin sperm testi bi kaç gün gidip geliyorsun, neden dışarda yaptıracaksın ki sacmalama, Süleymaniye devlet hastanesinin aletleri yeni, fetö olayları varya 15 temmuz, İstanbul tüp bebek vardı, bir ortaklari fetöcüymüş devlet hastaneye el koydu. Ordaki tüm tüp bebek makinelerini ve aletleri Süleymaniye devlet hastanesine gönderdiler. Sakın dışarda yaptırma kuş kondurmuyor dışardakiler, ben İstanbuldaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim hic birine aklım yatmadı. Yapacakları senden yumurta toplanacak, eşinden sperm alınacak döllenecek. Dışarda yapılacak olan aynı ve Süleymaniye devlet hastanesindeki makineler özel merkezlerdekilerle aynı.
Merhaba cnm ben de aynj sorunları yaşıyorum sen tedaviye başladınız miYanlış anlamassaniz sorun kimde esinizdemi sizdemi benim eşimde sorun sperm düşüklüğü var
Cnm Suleymaniye gitme berbat.Merhaba cnm ben de aynj sorunları yaşıyorum sen tedaviye başladınız mi
Yeni zamanda mi gittin Süleymaniye ye canım ben özelde bi doktor la görüşüyorum ama çok pahali bana tüp bebek yaparsan 8 anca çıkarsın vb diyor devlette yapmak istiyorum ama bilmiyorum iyi bi hastane denk gelirseCnm Suleymaniye gitme berbat.
Doktorlar tüp bebeğin hic bir şeyini bilmiyorlar.
Çapa tıp fakültesine git.
Ya da Bezmiâlem e git ( Bezmiâlem ekstra paralı yanlız )
Süleymaniye ye sadece rapor cikarmak için gidilir.
Cnm özelden yazıyorum sana.Yeni zamanda mi gittin Süleymaniye ye canım ben özelde bi doktor la görüşüyorum ama çok pahali bana tüp bebek yaparsan 8 anca çıkarsın vb diyor devlette yapmak istiyorum ama bilmiyorum iyi bi hastane denk gelirse
Hm tamam cnmCnm özelden yazıyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?