- 15 Temmuz 2016
- 8.566
- 14.386
- 248
- Konu Sahibi Chickennova
-
Ben direk tüp bebek raporu alanlardanım, bir tüpüm kapalı olduğu için direk tüp bebek denendi.Kızlar bnde süleymeniye rapor için basvuruyrm evrak toplama aşamasndayım. Özelde ıkı tüp bebel yaptrcm 3. Tüp bebek dıs heyet raporu almk istyrm. Ama ilk önce aşılama sartı koyacaklar diye cok tedirgnm. Dışarıda tüp bebek yaptrmıa olmamın bir anlamı yokmus sgk girişli olmadgı için devlet onları dıkkate almıyrmus. Hastanedeki doktrlar cok suratsız ve kabalar soru fln sormak hak getire yüzüne bile bakmıyorlar. Her devlet hastanesi boyle degildr bnce buranın ekibi ayrı suratsız bnde raporu alıp cekip gidecgim sabretmeye calısyrm. Ama aşılama yapacaklarsa birkaç ay daha tahammüş etmem gerekeck. Direkt tüp bebek raporu alan varsa hangi sartlarda aldı hangi soruna direkt tüp bebek raporu veriyorlar bilgisi olan varsa yazabilirmi
Bende oraya gidiyorum canım evet doktorlar Surat siz bana direk tüp bebek dediler bende çekip eve geldim sorun ne olduğunu söylemedi ler bile sadece eşimde sprem düşüklüğü var şimdi bende hastane arıyorum ama 3 ay bekleyeceğim ondan sonra gerekeni yapacağım bu süreçte de hastane arıyorum bende dosya mi hazırladım ama vermedim kararsız kaldımKızlar bnde süleymeniye rapor için basvuruyrm evrak toplama aşamasndayım. Özelde ıkı tüp bebel yaptrcm 3. Tüp bebek dıs heyet raporu almk istyrm. Ama ilk önce aşılama sartı koyacaklar diye cok tedirgnm. Dışarıda tüp bebek yaptrmıa olmamın bir anlamı yokmus sgk girişli olmadgı için devlet onları dıkkate almıyrmus. Hastanedeki doktrlar cok suratsız ve kabalar soru fln sormak hak getire yüzüne bile bakmıyorlar. Her devlet hastanesi boyle degildr bnce buranın ekibi ayrı suratsız bnde raporu alıp cekip gidecgim sabretmeye calısyrm. Ama aşılama yapacaklarsa birkaç ay daha tahammüş etmem gerekeck. Direkt tüp bebek raporu alan varsa hangi sartlarda aldı hangi soruna direkt tüp bebek raporu veriyorlar bilgisi olan varsa yazabilirmi
Cnm ordan raporunu alıp özel bir merkezde indrm alablrsn işine yarar. Ama tüp bebege hazır değilsen bilmem tabi bnce evrakları vermişkn raporunu al kullanm süresi 6 ay diye biliyrm o sürede belki baska yerde asılama denersn aklımda kalmasn istyrsan. Bnmde eşimde sayı col fazla değil ama direkt tüp bebek diyecekleri kdr az da olmayablr sınır kacki tüp bebek demekleri için? Hareketli sperm sayısına mı neye bakıyorlar biliymrmsnBende oraya gidiyorum canım evet doktorlar Surat siz bana direk tüp bebek dediler bende çekip eve geldim sorun ne olduğunu söylemedi ler bile sadece eşimde sprem düşüklüğü var şimdi bende hastane arıyorum ama 3 ay bekleyeceğim ondan sonra gerekeni yapacağım bu süreçte de hastane arıyorum bende dosya mi hazırladım ama vermedim kararsız kaldım
3 aşılamada cokmus bana da inş tüp bebek derler. Peki evrakları verdikten nekdr snra sonuc belli oluyor heyete her hafta mı giriyorlar?Ben direk tüp bebek raporu alanlardanım, bir tüpüm kapalı olduğu için direk tüp bebek denendi.
Kapali olmasa banada 3 defa aşılama yapacaklardi.
Bildiğim é göre 15 milyon civarinin üstü aşılama ya uygun altıda tüp bebek diyorlar raporun 6 ay mi süresi varCnm ordan raporunu alıp özel bir merkezde indrm alablrsn işine yarar. Ama tüp bebege hazır değilsen bilmem tabi bnce evrakları vermişkn raporunu al kullanm süresi 6 ay diye biliyrm o sürede belki baska yerde asılama denersn aklımda kalmasn istyrsan. Bnmde eşimde sayı col fazla değil ama direkt tüp bebek diyecekleri kdr az da olmayablr sınır kacki tüp bebek demekleri için? Hareketli sperm sayısına mı neye bakıyorlar biliymrmsn
Canim dış heyet raporunu aldıktan sonraBildiğim é göre 15 milyon civarinin üstü aşılama ya uygun altıda tüp bebek diyorlar raporun 6 ay mi süresi var
Ne heyeti be cnm. Tırı vırı işler.3 aşılamada cokmus bana da inş tüp bebek derler. Peki evrakları verdikten nekdr snra sonuc belli oluyor heyete her hafta mı giriyorlar?
Evet toplam spe sayısı 15 milyon, toplam ileri hareketli sperm sayısı 5 milyon sınır. Bunun altında ise değer tüp bebek. Raporun süresi altı ay.Bildiğim é göre 15 milyon civarinin üstü aşılama ya uygun altıda tüp bebek diyorlar raporun 6 ay mi süresi var
Hadi ya baya gec cagırıyorlarmıs bır ay içinde raporum cıktı diye yazanlar olmustu baska sayfalarda süleymaniye için. İnş okdr uzun sürmez biz normalde subatta tüp bebege baslarz diyorduk simdi rapor alalım diye karar verince bir iki ay ötelerz dedik ama inş aylarca sürmez bu işNe heyeti be cnm. Tırı vırı işler.
Heyet meyet prosedür ismi olarak var sadece Süleymaniyede.
Dosyan açıldı mı 2 ay sonra çağırıyorlar herkesi.
Toplam 4 ayda çıkardım raporumu benHadi ya baya gec cagırıyorlarmıs bır ay içinde raporum cıktı diye yazanlar olmustu baska sayfalarda süleymaniye için. İnş okdr uzun sürmez biz normalde subatta tüp bebege baslarz diyorduk simdi rapor alalım diye karar verince bir iki ay ötelerz dedik ama inş aylarca sürmez bu iş
Asılama fln olmadn dimi cnm? Direkt tüp bebek raporu cıktı? Baya uzun sürmüş oyleyse. Erkek faktörümü vardi sizdeToplam 4 ayda çıkardım raporumu ben
Evet erkek faktörü vardı canımAsılama fln olmadn dimi cnm? Direkt tüp bebek raporu cıktı? Baya uzun sürmüş oyleyse. Erkek faktörümü vardi sizde
Yaşınız kaç sizin ?Asılama fln olmadn dimi cnm? Direkt tüp bebek raporu cıktı? Baya uzun sürmüş oyleyse. Erkek faktörümü vardi sizde
Asılama kararıda verirlerse bana bnm baya zmnımı alacak ozmn. Sabredemeyebilirim okdr süre. Bi evrakları teslim edeyım bakayım ne diyecekler. Asılama yapılacaksa bir snraki adette cagırırlar diye düşünyrdmEvet erkek faktörü vardı canım
İlk 17 temmuzda gittim
ekim25 te dış heyet raporumu almıştım
Eskiden 2 haftada rapor cikiyormus canım şimdi
Sürekli uzatiyorlar
30 yasındayım cnm ben raporu alıp istanbul tüp bebek merkezi aret kamara gitmeyi düşünyrm.Yaşınız kaç sizin ?
Siz orda mı yaptırmak istiyosunuz
Dış heyet raporuyla ozeldemi istiyosunuz?
Eşinin değerleri nasıl canım örnek verdi mi orda hiç ?30 yasındayım cnm ben raporu alıp istanbul tüp bebek merkezi aret kamara gitmeyi düşünyrm.
İnş cnmHadi ya baya gec cagırıyorlarmıs bır ay içinde raporum cıktı diye yazanlar olmustu baska sayfalarda süleymaniye için. İnş okdr uzun sürmez biz normalde subatta tüp bebege baslarz diyorduk simdi rapor alalım diye karar verince bir iki ay ötelerz dedik ama inş aylarca sürmez bu iş
Bnm eşimde ml 14 milyon toplamda 40 milyon sperm cıkıyor. Hız toplam %50 gibi. Orda daha az cıkar inşEşinin değerleri nasıl canım örnek verdi mi orda hiç ?
Aynı ay içinde toplam 6 kere örnek verdi eşim özelde yaptirdiklarimiz 40 milyon çıkıyor
Orda yaptirdiklarimiz 2 milyon çıktı biliyomususn
Devletin laboratuvarı çok kaliteli değil bence az ölçüyor belki sizinkide az çıkar
5 milyonun altında çıkarsa direkt tüp bebek raporu çıkarır lar
Süleymaniye 3 tane istiyorBnm eşimde ml 14 milyon toplamda 40 milyon sperm cıkıyor. Hız toplam %50 gibi. Orda daha az cıkar inşaz cıkması için perhiz süresini mi farklı yapsak diye düsünmedim değil. Süleymaniye mi istedi 6 kez test? Biz haftaya test verecgz bakalım sonucu nasıl cıkacak. Ben iki haftaya bütün hersyi toparlarm gbi geliyor teslim ederm. Bnmde çikolata kistlerim var her iki yımurtalıkta 2 cm kdr. Birde rezervm az daha önce amho süleymaniyede baktrmıstm 1.14 cıkmıstı. Ondan snra şişli memorialda yaptrdm 1.8 cıktı. Amh 1.5 in altında olunca da tüp bebek diyorlarmıs diye duydum. Süleymaniyedeki düşük cıkmıstı belki yine kendileri bakarlarsa düşük cıkar. Sen daha önce baska yerde yaptrdgn spermiyogramları da ekledn mi cnm listeye
3 tane spermiyogram da cokmus ya baya zmn alır bu arada yıkama snrası soerm sayısının mı 5 milyon altında olması lazım cnm? Yıkama snrası sayımız düşüyor cunku ama ilk verilen orneğe bakarlarsa tutmuyorSüleymaniye 3 tane istiyor
Diğer 3 taneyi ozeldeki doktorum istemişti bu klinikte yaptiracagin için bizim hastanede de verseniz iyi olur dedi labaratuvarlarda farklılık gösteriyor dedi
Sperm tahlili için bile 1bucuk ay sonraya gün veriyorlar
Toplam 3 tane istiyorlar
Siz eniyisi 3.4 günlük perhiz süresi değilde
10 günlük Sperm le versin eşin ozaman az çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?