Sünnet sünnet derisi darlığı ve sünnet

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
merhabalar bayanlar 17 aylık oğlumun sünnet derisinde darlık varmış. ileri geri yaptığımızda pipi ucu çok az gözüküyo ve canı çok yanıyo. işerken de kesik kesik işiyo. idrar tahlilinde iltihap çıkmadı ama ucu tıkalı dedi doktorumuz ve açtı. yanlarında da var yapışıklık dedi. bi krem verdi gün içinde ara ara onunla ileri geri yapıyoruz ama pipinin sadece ucunu görebiliyoruz. canı da çok yanıyo bende sünnet düşünüyorum kesin sonuç herhalde. çünkü her tıkandığında aynı işlemden geçicekse sünnet olsun bi kere çekeriz daha iyi düşünüyorum. korkum hemen iyileşmemesinden. çok hareketli bi çocuk hep ayakta. acaba sıkıntı olur mu. 3-6 yaş arası da önermiyolar yaşı da geçsin istemiyorum. ama bu darlığa kesin çözüm sünnet herhalde

merhaba, bi cok anne bu yaşa dikkat etmediği halde sorun yaşamıyor. bu durumu cocuğa bi tür ameliyat gi gösterip bu psikolojiye sokmamaya calışabilirsiniz. oğlunuz kaç yaşında. saygılar

şu an 21 aylık. hep niyetlendik ama hastalıktan sıcaktan erteledik. bu ay düşünüyoruz bakalım. o gunden yana hiç tıkanmadı ama yine de bazen tutuyo pipisini yüzü buruşuyo sanırım sıkıntısı az da olsa devam ediyo.

merhaba, ooooo maşallah Allah bağışlasın tam sünnet zamanı olmuş:) sonuç olarak 1,5 yaş ile 3 yaş arası sünnet öneriliyor. bence fazla uzatmadan yaptırın. tıbben hiç bir kusuru olmayan bir zaman dilimi. yaptırın gitsin. saygılar

benim oğlumda 3 aylık 56 günlükken yaptırdım sünnetini.sünnet derisi dar olduğu için dr hemen sünnet dedi. en küçüğü benimkisiydi odadakilerin hepsi beni tebrik etmişti resmen küçükken yaptırdığım için. zor zaptediyorlardı benim ki hemen uyudu az ağladıktan sonra kucağımda. 3 günde de iyileşti. korkmahemen geçiyor. zeytinyağı sür.

şu an 21 aylık. hep niyetlendik ama hastalıktan sıcaktan erteledik. bu ay düşünüyoruz bakalım. o gunden yana hiç tıkanmadı ama yine de bazen tutuyo pipisini yüzü buruşuyo sanırım sıkıntısı az da olsa devam ediyo.

Hic bekletmeden hemen sünnet yaptırın derim cünkü benim oglumda oyleydi pipisini tutup acıyor diye aglardı bizde tıkalı yada darlk var sandık hep erteledik hadi dedik bu sene yapalım bu cocukta bir sıkıntı var iyiki yaptırmısız,genel anesteziyle oldu 3,5 yasında oldugu halde hicbir sıkıntı yasamadk cokta kolay gecti megerse dogustan iltihap varmıs doktor nasıl cis yapıyordu bu cocuk dedi sizde ihmal etmeyin bu yaslarda daha kolay hicbirseyde hatırlamıyor...hareketli oldugu halde kendi yattı hep acımasn diye 3 6 yas genel anesteziyle olursa hic sıkıntı olmuyor

Hic bekletmeden hemen sünnet yaptırın derim cünkü benim oglumda oyleydi pipisini tutup acıyor diye aglardı bizde tıkalı yada darlk var sandık hep erteledik hadi dedik bu sene yapalım bu cocukta bir sıkıntı var iyiki yaptırmısız,genel anesteziyle oldu 3,5 yasında oldugu halde hicbir sıkıntı yasamadk cokta kolay gecti megerse dogustan iltihap varmıs doktor nasıl cis yapıyordu bu cocuk dedi sizde ihmal etmeyin bu yaslarda daha kolay hicbirseyde hatırlamıyor...hareketli oldugu halde kendi yattı hep acımasn diye 3 6 yas genel anesteziyle olursa hic sıkıntı olmuyor

evet zaten bazen bezini çıkardığımda işiyo oluyo hep kesik kesik birazda kendini sıkıyo sanki :KK43:

X