- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Hadi bende bir konu açayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın içinde ve 8 aylıkken sünnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz düğününü yapalım diyorlar ..düğün dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi günündede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tür olayların bana saçma geldiğini, ve istemediğimi söylüyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sünnet düğünleri saçma gelmiştir..bir erkek sünnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..düğünler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız çocuklarına ise cozz hiç bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gördüğünde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın böyle saçma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek çocuğuna bu özen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sözler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy düşüncesi bile saçma ..eee eğlence var oynuyoruz göbek atıyoruz neden bu eğlence şey kem küm oğlumun pipisi kesildide işte o yüzdenn..