Sünnet Sünnet zamanı konusunda yardım

Selamlar ikizlerimizi sünnet yaptirdik.8 bucuk ayliklar..tek sorunumuz pipinin beze yapismasi sonucu kanama oldu bebeklerimin cani bu yüzden yandı. Ama bunum çözümü de kolaymis bizde hata..Neyse.anestezi aldıklarında biraz kötü oldular sonra sunnetten çıkışta etkisinden kurtulamadilar agladilar çok..ancak eve gelince her sey geçti..ameliyathaneye alsalardi beni bu kadar korkmazlardi sonuçta bir sürü tanimadik insan baslarinda ve kafalari yari baygın sayikliyorlardi..şimdi 1 haftamiz dolacak be sorunumuz kalmadı..

Selamlar ikizlerimizi sünnet yaptirdik.8 bucuk ayliklar..tek sorunumuz pipinin beze yapismasi sonucu kanama oldu bebeklerimin cani bu yüzden yandı. Ama bunum çözümü de kolaymis bizde hata..Neyse.anestezi aldıklarında biraz kötü oldular sonra sunnetten çıkışta etkisinden kurtulamadilar agladilar çok..ancak eve gelince her sey geçti..ameliyathaneye alsalardi beni bu kadar korkmazlardi sonuçta bir sürü tanimadik insan baslarinda ve kafalari yari baygın sayikliyorlardi..şimdi 1 haftamiz dolacak be sorunumuz kalmadı..

geçmiş olsun çok.
ikiz olunca da duble zordur her şey, Allah kolaylık versin.

Ne kadar erken o kadar iyi kısmına ben de katılıyorum. Birçok sebebi var en başta narkoz almadan, bayılmadan yapılması müthiş bir şey. Küçükken dönemiyorken, merak edip dokunamıyorken, eli kolu ayağı hareket ederken çarpmadan ve içinde korku duygusu oluşmadan yaptırmak çok önemli.
Bezin içinde iyileşme süreci çok kısa sadece 2-3 gün sürüyor, bezi bağlamadan önce dibini kestiğim karton bardağı koyuyorum ve kapatıyorum hiç değmiyor bunun yerine sünnet kilotlarının önündeki kısmı kesip de kullanabilirsiniz. Kullan at karton bardakları her gün bazen günde iki kez değiştirip kullandım hijyenik de oldu.
Kimsenin söylediğine bakmayın en iyisini siz bilirsiniz o ileri geri konuşanlardan kimse gelip bakmayacak sizin çocuğunuza. Çocuk merak edip kurcaladığında siz uğraşacaksınız, yapma oğlum etme oğlum, yüz üstü yatma, koşma, ayağa kalkma...vs vs gerek yok. Kendinizi yıpratmayın mutlu anne mutlu bebekler

Zaten emekleme ve tirmanma her seyi merak donemindeyiz..bence 3 aylikken yaptirilmali..bebeklerim altini degistirirken ilk günler koruyamadik o nedenle agliyorlar aciyacak diye ya da dönmeye calisiyorlar ve güçlüler 2 kişi tutarak kaka yapmışsa degdirmeden temizlemeye calismak ve ikna etmek durumundayiz. O nedenle en güzeli hareketsiz yattiklari dönem derim ben..Sünnet kilotlarinin koruyucusunu kullaniyoruz..

Back
X