Sünnet SÜNNET ZAMANI ÖNEMLİ Mİ

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
oğlumu iki aydır sünnet ettiricez fakat her seferinde bi hastalık çıkıyo atlatıyoruz hadi kendini toplasın diye bekliyoruz bekliyoruz. böyle böyle yaza sıcaklara kaldık. şimdi de memlekete gidicez anca gelince. haliyle ağustos ortalarını bulucak. sıcakta oğlum için zor olur mu. 19 aylık, doktoru durmaz diye genel anesteziyle yapacak mecburen. bi kere tıkanmıştı o yuzden büyümesini bekleyemicez maalesef çok acı çekiyo çünkü tıkanınca.

Ne kadar erken o kadar iyi bana kalırsa.
Hem onların psikolojileri açısından hem de vücudun hızla toparlanması açısından.
Çevremde erken yaptıranların hepsi 2-3 günlük hafif huysuzluktan bahsettiler .

Nasipse benim de oğlum olacak. Biz de 3 aylıkken falan yaptıracağız.

ben eşimi ikna edememiştim yoksa bilinceydim ama vardır bunda da bi kısmet diyorum artık. zaten bezden çıkmadan olsun istiyorum. bezliyken daha kolay oluyomuş korumak ve iyileşmesi. benım sıkıntım sıcaklara kaldık o açıdan bişi olur mu. genelde haziran gibi oluyo ya sünnetler

Kesinlikle erken yapılmalı ..
Çocuk çok etkileniyor bu durumdan..Bende oğlumu 18 aylıkken yaptırmıştım 2 gün huysuzdu en fazla bir haftada tamamen toparlanıyor..

Kesinlikle erken yapılmalı ..
Çocuk çok etkileniyor bu durumdan..Bende oğlumu 18 aylıkken yaptırmıştım 2 gün huysuzdu en fazla bir haftada tamamen toparlanıyor..

Merhaba bizimde oğlumuz 18 aylık bizde yaptırmak istiyoruz sünneti daha fazla vakit kaybetmeden hangi yöntem yapıldı size biraz anlatırmısınız rica etsem

Merhaba bizimde oğlumuz 18 aylık bizde yaptırmak istiyoruz sünneti daha fazla vakit kaybetmeden hangi yöntem yapıldı size biraz anlatırmısınız rica etsem

Özelde yaptırmıştım ben devlette narkozla bayıltıyorlar daha bir hafta önce eltim yaptı...
Özelde sadece o bölgeyi uyuşturarak oğluma da hafif sakinleştirici gibi birşey yaptılar sanırım uyanıktı yani...Hiçbirşey hissetmeyecek demişlerdi ama yanımıza geldiğinde pipim diyip durdu :KK43:
Birkaç günde de iyileşmişti..

Hic bir sey olmaz canım bu ayda yaptırabilirsin zaten yatacak bezlide olacak hicbirsey olmaz cok sıcaklarda daha zor oluyor yara kapanırken falan simdi tam zamanı bizde agustos sonu yaptık eylüle dogru ancak dikisleri dustu tıkalıysa bekletme genel anesteziyle oldu benim oglumda sadece uyanırken zor oluyor biraz korkuyosun ama sonrası kolay geciyor köpük bardagın alt tabanını kesip pipiye koy bezle hic acımadan oynayabilir ozaman.. Bez deymedigi icin

büyük oğlum 3 yaşında küçüğü de 2 aylıkken sünnet ettirdik. ikisi de lokal uyuşturuldu büyük oğlum çizgi film izlerken sünnet oldu. eve geldiğinde ilacı kan zannettip korktu; ağrısı pek olmadı sadece huysuzluk yaptı.İki gün sonra da parka gitti. küçükse çok rahattı hiç sıkıntı yaşamadık. bebekken sünnet ettirmek en güzeli.

2 hafta önce sünnet yaptırdık oğlum 18 aylık lokal oldu önce krem sonra iğne yapıldı doğal olarak hissetmedi çok rahat geçirdik büyük oğlumu 3 yaşında yaptırmıştık küçüğü daha rahattı kesinlikle

X