sunni sancılı normal doğum hikayem ;}

ceylinnedam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
15
9
31
Nisanin 10,u dogum icin belirtilen tarihti , ama ebe hanim bi ay önceden her an dogabilir yerlesmis coktan desi we erken doguma hazirladim kndimi, zaten hamileligim hep bi skntlı gtti 36.ci haftaya kadar bebegim tersti, sonra döndü tabii. Nisan 4 olmstu we hala bnde tik yoktu bwklemekten sklmıstımm.uyudum bi uyandm gece sularim geldi saat 5'te hemen hastaneye gttik cook heyecanliydim bi o kadar da korkmustum tabi cewremde hep su önden gelirse dogum zor olur derlerdi , hastaneye gittim gûlerek girdim dogumhaneye :KK45:mrqersem bnim aqrim yokmus bile sabah 9 gbi sunni sanci serumu taktilar, agri artiyo ben hic bagiramiyorum ,aglayamiyorum cildirdim ama 6 saat cektim odehset aqriyi 15 dk wc ye gdiodum en son izin wermediler artik, sezeryan die yalwardim doktoraalmadi beni.ayni anda sunni sanci werilen arkadas doguma gtti bn 3 cmde kaldim nasil zoruma gttiisnra o dogum yapti bnm ıkınmalarm basladi acilma aniden tamamlanms hepsi cok sasirdilar dogum anini pek hatrlamiyorum basimda elimi tutmus destek wern doktorumdan baska , 3 ıkınmada falan dogdu galiba 15,05 de dogum bitti ama agri hala geciwermedi , dikiste baya sürdü cok zor bi doğum oldu benm icn , snrasi lohusalik psikolojisi ...:KK9::KK9:

X