• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

teravet bugüne kadar gördüklerınde 5gün öncesı ilişki olupta erkek bebeği olan duydunmu hiç
hani sen uzun zamandır tarıhlerle uğrasıyoırsun ya bilgin vardır dıye düşündm

teravet bugüne kadar gördüklerınde 5gün öncesı ilişki olupta erkek bebeği olan duydunmu hiç

canim benim rahat ol.hamilesin artik, insallah saglikli eli ayagi düzgün bi kizin olur....Dualarimiz se:16:ninle

kiz bebek icin yumurtlamadan önce iliski önemli, erkek bebek icin o gün önemli....
Yani kiz bebek icin sık iliski önemli, yumurtlamadan 3 öncesi son iliski olmalı, ama gelincikte 5gün öncesinde yetti ,sperminlerin 3-5 güne kadar yaşıyorlarmış...ama erkek bebek icin yumurtlamaya kadar iliski yasak , ogünü yapan var bide 36 saat sonra, erkek bebeki tam olarak bilmiyorum,buradaki arkadaslar yardımcı olur eğer sorun olursa canim.....

çok teşekkür ederim, çok güzel anlatmışsın :38: :38:

ikisini de değil dimi???? ya yumurta ya da karbonat yani....hangisinin ph ı yüksek??karbonatınki yüksektir bence

ikisinide yap istersen o sana kalmis cnm mesela matematik vardi ya o ikisinide yapti oglu oldu aksine yumurtanin ph si daha yuksek 9 kusurlerdee
hayır kabuklu yemişler kesinlikle yenilmemeli. hele badem tuzlu olsa bile yasak. bi de orkiş bacım takviyelere fazla güvenme derim ben. yumurtlama düzenini bozma bence. mesela l-arigine ph yükseltiyo diyolar. ama arginine nin en çok bulunduğu yiyecek kırmızı et. ph yükseltiyosa et nasıl asidik yapıyo peki? bence kadın takviye kullanmamalı.özellikle erkek bebek için riskli. geç yumurtlamaya sebebp olabilir. yanıltabilir.

valla teross aklim beynim darmaduman takviye tamda dun netten esime siparis verdirecektim larginini esim kullansa olmazmi ginseng yeterlimi yoksa sadece
simdi ben hic bi takviye almayayimmi e vitamini potasyum hapi yesil cay tableti bunlar yeterlimi sence cinkoda alayimmi

orkiş ilk bebeğinde sen karbonatla duş yaptın mı?

yok yapmadim terosum ama ben simdi anliyorumo zamanlar o kadr dengesiz besleniyodum ki birde laksatif kullanmistim bi ara oda ne yapiyomus biliyomusun vucudu inanilmaz asidik yapiyomus
yani kizim geliyomus coktanda bileneee................

bernur abla gunduzleme olayini bizdede cok kullanirlar
erkek bebek isteyenler bence sabah yapmali her iki taraf icinde dinc saglam olmus oluyor
sabah namazlarimizdan sonra hoopp gelsin ogluslarr insallahhhhhhhhhh

cnm yogunmusun pek bi nadir girer oldun yapma bak destege ihtiyacimiz varr benim son iki ayim kaldii
bilgi paylasiminda bulunalimm

Arkadaşlar çok zaman bunları özel msj olarak da attım,buraya da yazdım ama şimdi toplama olarak aklıma gelenleri yazayım.
ilk önce bebek cinsiyetini lehimize çevirmek için sadece diet yetmez ama çok önemli bi kısmı diet ve takviye haplar....

dietiniz deki ana gıdalar; et ,patates,domates,muz ve herşeyin suyu olmalı...herşeyin derken vücudumuza aldığımız kaliteli besinler çok önemli ..biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...

her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...
domates sodyumda içerdiği ve ph ı yükselttiği için çok iyiy bir tercih,%100 domates suyu vardı A101 de hem de ucuz...

TAKVİYELER:
kadın için....
yeşil çay hapı/green tea extract:vajinal sıvıyı arttırır.ayrıca siyah çay içemeyeceğiniz için%100 organik yeşil çayı var çaykurun 2-3 kupa için günde..
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
folik asit:20 mg yadafazla...erkek bebek dietinde çok fazla tuz alımı olduğundan ,bu düşük olasılığını arttırır.Lütfen folic asid almayı ihmal etmeyin...
flaxseed oil:keten tohumu yağı hapı,vj sıvıyı arttırır.Vimjo da var alabilirsinz...
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
arı sütü kullanabilirsinz.
erkek için:
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
ginseng:500mg testesteronu arttırır.
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...

evet diet ve takviyede aklıma gelenler bunlar,aklıma geldikçe yazmayaçalışacağım...
bunları yazmak 1 saat zamanımı aldı,tektek...diğer sorularınızı peyder pey yazacağım...

ben doktor değilim,lütfen bunları kullanmadan önce bir rahatsızlığınız olsun olmasın,doktorunuza danışın....
Düzenleyen: matematik Düzenleme Tarihi : 25-05-2011 Düzenleme Saati :20:12

listedekileri dikkatli tüket,karbonatlı suyu ve bol limonlu limonatayı her gün iç...ayrıca takviyeleri düzenli kullan.Aslında insan hep bişeylerin eksik kaldığını düşünüyor ama eğer ph ni öncesini de ölçerek takip edersen sihir gibi yükseldiğinde sen bile inanamazsın...

bide bu aciklamayi yapmis yani kendisi hasta olacak derecede ph sini yukseltmis

slm kizlar nasilsiniz bugun,ogleden sonra randevum var doktorda normalde 13 haftalik oldu bebegim tickeri yanlis yapmisim :))acaba cinsiyeti belli olurmu yaa,cok heycanliyim sanki ilk bebegim,Allahim insallah bi kiz cocugu nasip eder dunder beri cok dua ediyorm erken gibi sanki hemen soylemezler cinsiyetini sanirim:(

slm kizlar nasilsiniz bugun,ogleden sonra randevum var doktorda normalde 13 haftalik oldu bebegim tickeri yanlis yapmisim :))acaba cinsiyeti belli olurmu yaa,cok heycanliyim sanki ilk bebegim,Allahim insallah bi kiz cocugu nasip eder dunder beri cok dua ediyorm erken gibi sanki hemen soylemezler cinsiyetini sanirim:(

Belli olur bnce cnmmm hadi kizin yoldafir ins 4. Ayindasin

Slm kizlar testin 3. Gunu silik cizgiyi gordum yarin son testimi yapicam ins yarin koyulasir
Prosedurde ilk idrarla yapmayin diyor saat 10 da yapiyom bnde

canım ya Allah bilir tabiki herşeyin en doğrusunu ama zor ihtimal gibi
bence senin bebiş kız hayırlısıyla
Biraz daha sabır en geç 15-16.haftalarda kesinleşir inşallahhhhhhh

bernur abla gunduzleme olayini bizdede cok kullanirlar
erkek bebek isteyenler bence sabah yapmali her iki taraf icinde dinc saglam olmus oluyor
sabah namazlarimizdan sonra hoopp gelsin ogluslarr insallahhhhhhhhhh
önce sabah namazında ALLAH
sonra yatak ta allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))

hadi hayırlısı canım
Rabbim gönlüne göre vermiştir inşallahhhhhh
habersiz bırakma bizi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah bacım inşallahhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıyla, sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin Rabbim ,
daha 4.yapacam gıııııııııııııııııııııııı:21::21:....3.biran önce gelir hayırlısıyla inş........

:1::1::1: orkişşşşş ben oğlumda sabah 05 te olmuştu ilişki
bizim burda yaramaz hiper aktif çocuklara "gündüzleme misin" derler :9::9:
he vallah benim oğlan aynen ooooooooo:9::9::9:

testte pozitiften 24-36 sonrası deniliyor hep ve seninki 18.saatte olmuş
aslında bu gün içerisinde de olabilirdi gibi bence
öğlen ve sonrasında
bilen arkadaşlar da yanıtlasın bii
ama mesajı yazmakta geç kaldım sanırım :53::53:

valla canım olan oldu bilmiyorum artık....
Allahım Hakkımda hayırlıysa oğluşumu göndersin inşallah.....
gerçi tutup tutmadığıda meçhul ya....
bide akşam çalışma oldu bu arada....
2 sinden birinde tuttu tuttu tutmadı bi dahaki aya artık....
Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin...:26::26:

kizlar mantar olmusum yine acaba diyetmi yapti cok siki tutuyordum simdiden basladiysa yandimm daha 2 ay varr :(((
eczaneden ovul aldim inss fayda eder

slm arkadaşlar ben bişey sorcamm gecenlerde dr gitmiştim erkek ve kız bebek için dietleri sordum bana böyle bişey yok falan dedii varsa uygulasın gibisinden.buzamana kadar benim okuduğum dr kitaplarında böyle bişey yazmayordu vs.dedi benimde moralim bozuldu yine bu sitede okumuştum bi arkadasa dr erkek bebek dieti vermişti .die yazmıştıı .inanın moralim bozulduu .eltim ne diyet ne bişeyy yaptı allah bilir dedi oğlu olkdu arkadasım hergün yaptı bebeği olmnuyodu erjkek oldu acaba bizler çok istiyoruz ondanmı böle detayları araştıryoruz olmazsa die korkuyoruz ..bu ay bende patates muz falan çok yedim ama süt ürünleride kabuklu kuruyemiştye yedim suan yumurtlama günümde buğün napsam bilemedim önümüz ayamı ertelesem acaba dün gece korunduk eşiminde 2 gün beklemesi lazım değilmii...yok ya ben en isi aralığı bekleyimm bioraytma görede aralık zatenerkek günleriymiş .bu arada dersaneye yazılacam kpss için oda var ben napcammm.

arkadaşlar bu l-arginine yi nerden alıyonuz eczanelerden mi zinc leri e vit.falannn..orkdim canım nerden temin etcez vitaminleri diğerleri ok.

hepinizi öpüyorummm şimdi temizlik yapcam yemek vs... akşam görüşürüzzzzzz inş... allaha emanet olunnn önce hiç olmayanlar sonrada bizlere bebişlerimizi gönlümüze göre ver rabbim aminnnnn..inş...:46:

slm arkadaşlar ben bişey sorcamm gecenlerde dr gitmiştim erkek ve kız bebek için dietleri sordum bana böyle bişey yok falan dedii varsa uygulasın gibisinden.buzamana kadar benim okuduğum dr kitaplarında böyle bişey yazmayordu vs.dedi benimde moralim bozuldu yine bu sitede okumuştum bi arkadasa dr erkek bebek dieti vermişti .die yazmıştıı .inanın moralim bozulduu .eltim ne diyet ne bişeyy yaptı allah bilir dedi oğlu olkdu arkadasım hergün yaptı bebeği olmnuyodu erjkek oldu acaba bizler çok istiyoruz ondanmı böle detayları araştıryoruz olmazsa die korkuyoruz ..bu ay bende patates muz falan çok yedim ama süt ürünleride kabuklu kuruyemiştye yedim suan yumurtlama günümde buğün napsam bilemedim önümüz ayamı ertelesem acaba dün gece korunduk eşiminde 2 gün beklemesi lazım değilmii...yok ya ben en isi aralığı bekleyimm bioraytma görede aralık zatenerkek günleriymiş .bu arada dersaneye yazılacam kpss için oda var ben napcammm.

arkadaşlar bu l-arginine yi nerden alıyonuz eczanelerden mi zinc leri e vit.falannn..orkdim canım nerden temin etcez vitaminleri diğerleri ok.

hepinizi öpüyorummm şimdi temizlik yapcam yemek vs... akşam görüşürüzzzzzz inş... allaha emanet olunnn önce hiç olmayanlar sonrada bizlere bebişlerimizi gönlümüze göre ver rabbim aminnnnn..inş...:46:

sevgili gulnevam
canim

tabiiki hersey allahtan biz bir nevi tedbir aliyoruz herseyi yapip tevekkulde edecegiz herseyi yaradana birakacagiz oda uygun gorurse verecek yok gormezse kadere razi gelecegiz
dr un bi kere basinda savmak gibi bisey yapmis ugrasamam dercesine yada ben dr um ben daha iyi bilirim oyle bisey yok dercesine
bi kere onun zamaninda bu son buluslar yokmustur bunlar sonradan ortaya atildi
ve hicbir dr luk kitabindada yazmaz bu bilgiler
ben isimde verecegim dr kutlugul yuksel ile maillestim bu konu uzerine
evet sabirla diyete devam edersen sansini yuzde 75 lere kadar cikarirsin dedi bana eee buda dr
morali bozmasen dua et allaha buraya geldiysek bi sebebi vardir
ya muradimiza erecegiz ya imtihan edilecegiz ya sabrimiz olculecek yada herseyi yaptik neden olmadi diye nasil bir hale dusecegiz isyanmi sukurmu
hepsi birer kader yolu bizim icin
takviyelere gelince larginini gnc tr den alabilirsin cnm netten

ben evicapi zincoyu eczanelerden aldim biraz pahaliya geldi ama
sut urunlerinden vazgec kuru kabuklu yeme
mesela ben bugun cok guzel kahvalti yaptigimi dusunuyorum domates suyu aldim domates aldim salatalik biber
domatesleri dogradim bi guzel bir caybardagi suyundan ilave ettim
salataliklar biberleride dogradim bol tuz
elma sirkesi kepek ekmegimi bana bana yedimm ohh mis gibi karnim doydu valla

Back
X