Süper Anneler - 2011

canım geçmiş olsun. neden söylemedin.. paylaşıyoruz burda her şeyimizi...
beyin mr'ının sonucu ne zaman çıkacak?

canım o kadarını gerçekten bilmiyorum..tup bebek yaptıran arkadaşa dr vermıstı hergun oluyordu..bir kaç yerde de okudum ama daha cok detay yok bende

Son düzenleme:

Ana unuttum kız cuma günü gitcem senin için sorayım Dr varmı diye. Olmasa buraya gel kız yakın feribotla 2 saat

teşekkür ederim yalel....aman ya herkes uğraşıyor can sıkıcı bır gelişme yazmak istemedim günlerdir...
haftaya pazartesi alacağım canım sonucu.

ay inşallah hayırlı ve temiz sonuç alırız eylülcüm.
herkes uğraşıyor tabi... kendimizle, birbirimizle uğraşıyoruz... bunun için burdayız, paylaşmak için... hafiflemek için burdayız arkadaşım.
allahım geçerini versin, tez zamanda iyi ol inşallah canım benim.

Ana unuttum kız cuma günü gitcem senin için sorayım Dr varmı diye. Olmasa buraya gel kız yakın feribotla 2 saat

hahaha, benimki, beni reddeder.. 'bu kadın benim değildir' der heralde :)

Gijnij güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda yumurtlaman düzene girer ve çalışmalara başlarsınız inşallah

inş canım teşekkür ederim...

Eylülüm geçmiş olsun bacı. Rabbim hayırlı kapılar açsın. Yalel Dr kontrolünde olsa daha iyi ama apranaxx onun hapını kendi aldı evde içti hem sen niye istiyonki? Ben ikiz istiyorum diye istedim.

Eylülüm geçmiş olsun bacı. Rabbim hayırlı kapılar açsın. Yalel Dr kontrolünde olsa daha iyi ama apranaxx onun hapını kendi aldı evde içti hem sen niye istiyonki? Ben ikiz istiyorum diye istedim.

ya ben şöyle düşündüm. benim eskiden çoklu yumurtlama durumum vardı ya....
o dönemde de spermlerimiz zayıf durumdaydı bence.
çok yumurtlayınca, çok salgım oluyordu belki, döllenebilitesi yüksek oluyordu bir yumurtamın.

bu durumda yine çok çok yumurtlarsam, bu sperm durumumuzla, anca 1 tanesi döllenir zaten..

diyorum.. acaba doğru mu diyorum?

bacılarım bakın sımdı okudum klomen tedavısıne(yanı ağızdan alınan klomifin) yanıt vermeyen hastalarda iğne şekli uygulanırmıi.bu demmkki ağızdan alınana göre daha yüksek dozlu.sakın ha sakın kendi başınıza kullanmyı denemeyin.klomenı bile dr kontrolü olmadan içmek yanlış bence.hem kist olabilir hemde zaten ovulasyonu olan bırıne bu ilacı vermek yumurtalıklara cok uyarı yaptgı ıcın ciddi riskleri varmış bilginizeeee

canım bak spermın durumu iyi değilse 1 yumunda olsa değişmez cok yum da olsa değişmez bence..
o yüzden boşuna ilaç filan alma

evet eylülcüm, ben de aynı şeyleri okuyorum şu anda.

tam olarak, doktor tavsiyesi ve telkini olmadan, kullanmamak gerektiğini düşündüm ben de.
birsürü kist haberi okudum, doktor kontrolünde bile..

evet eylülcüm, ben de aynı şeyleri okuyorum şu anda.

tam olarak, doktor tavsiyesi ve telkini olmadan, kullanmamak gerektiğini düşündüm ben de.
birsürü kist haberi okudum, doktor kontrolünde bile..

aynen canım o yüzden riske girmemek gerekir.
rabbim aratmasın inş bizleri daha fazla..

Bacılar ben öncedende bu ilaçları kullandım ya tüp bebe aşamasında yalnız bunda dozu daha az oluyor. Ve tabiki doktor olmadan kullanmak her ilaç gibi bundada zararlı. Yalnız ben kullandığımda çatlamaya yumlar kiste dönüştü ama sonrası diğer ayda düzeliyor iki seferde benim öyle oldu. Döllenme olursa Zaten hiç kiste dönüşmez. Ama fikrim geçerli yumlar aynı gelişmezse es geçicem. Dr çat iğnesi vursam bile yine bakıcam sana dedi. Öyle git 36 saat sonra yap demiycem tam çat anını bulup ona göre saat vericem sana

canım bak spermın durumu iyi değilse 1 yumunda olsa değişmez cok yum da olsa değişmez bence..
o yüzden boşuna ilaç filan alma
evet evet öyleymiş, okudum anladım.

amin eylülcüm.. epeydir arıyoruz, buluruz inşallah tez zamanda.

heh işte ben de o doktorun aynısından istiyorum.
sorsana gijnij, doktoruna bi sorsana nolur.
bursada bildiği, bu kafada doktor var mıymış acaba?

Tamam bacı cuma günü gidince sorucam unuturum yine bana hatırlat

Valla oyle dr bulmakkk cok zorrr burda kyserde meshur bir dr var ben erkek istyrum deyince bir hstsi benim 3 kizim var oyle yontem falan yok diye birde ustune azar isitmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…