Süper Anneler - 2011

bacım bu benim fikrim değil ki. her yer yazar zaten bu lh pozitif gösterdikten 34-35 saat sonra ovulasyon olurmuş.ben zaman falan vermiyorum yani. doktorlar ve sağlık siteleri böyle diyor.

ben bundan birsey anlamadim desem:)

biu istatistigi yeni buldum ilginc ki tutma orani yuksek iste bizim ???? lerimize aciklik getirebilir

ovulasyondan 5+ oncesiii erkekkk yuksek oranla**
ovulasyona 4 2 gun kala kizzz yuksek olasilikla

ovulasyondan birgun oncesi ve ovulasyon zamani erkekkk

ovulasyondan 12 saat sonrasi yine kizz

birde buna bakin buda elektronlarla ilgili
simdi biz pc basinda duruyoruzz yumurtaa hangi yukte olacakkk lutfen yorumlarinizi bekliyorummm

şimdi ben çift çizgiyi görünce oldu ya..of ya içim yanıyor...galiba yine beceremedim:))

şimdi ben çift çizgiyi görünce oldu ya..of ya içim yanıyor...galiba yine beceremedim:))

aksinee sen bu istatistige gore
zamanlaman tam olmus
belki bekleseydin iste ozaman gec olabilirdi
ama yinede hic bisey %100 degil cnm ama bence senin ki erkekkkkkk(insallah) bionuzda superrr
rus ne diyoduu

aydinlattigin icin tesekkür ederim canim

aksinee sen bu istatistige gore
zamanlaman tam olmus
belki bekleseydin iste ozaman gec olabilirdi
ama yinede hic bisey %100 degil cnm ama bence senin ki erkekkkkkk(insallah) bionuzda superrr
rus ne diyoduu

canım geçen yıl haziranda bi arkadaşına kan vermişti..hatta vermeyecekti ozaman da duymuştum zorladım gitti..

canım zaten biz bilgisayar başında oturmakla yumurtayı negatifleştiriyoruz diye biliyorum..bizim büroda 3 kişi erkek doğurdu acaba bundan olabilir mi?

bu durumda ben herifi atayim yataktan..leptoplari acip sarilip yatayim.bir haftam var ilk denemeye.bir haftalik leptopa sarilsam yetermi:))

canım geçen yıl haziranda bi arkadaşına kan vermişti..hatta vermeyecekti ozaman da duymuştum zorladım gitti..

egem esim verecek is cikisi ama ben verme dedim
yolda basi doner bisey olur enfeksiyon falan
ben cok paranoyagim napsamm sence

cnm esin ne zaman gidecekk ne diyecek bizimlede paylas

birde teravet mesela subat 10 gibi benim tahminen yumurtlama gunum
25 ocaga kadar devam edeyimmi
aslinda bunu bile bile biz devam ediyoruz
maksimum diyet takviye 6 hafta denilmisti

bilmem ki bacım. paratesi günü gidecek üroloğa.
bakalım o sperm tahlili sonucuna ne diyecek.
ben antibiyotiğe hemen başlayımmı bacılar? yumurtlama düzenini etkiler mi acaba. akıl sağlığım tehlikede.

bacım düşündüğün şeye bak. burada bacın var senin. adresini yaz hemen göndereyim.

teravett dun vagi hex koydum yatarken
bugun sabah atesimi olctum ayniydi
ama seffaf jelden daha kati bir akintim geldi uzayan
ama bayaa koyuydu bu ne simdi simdi gittim vc ye yine vardi
11. gunum yorumunu bekliyorum

egem esim verecek is cikisi ama ben verme dedim
yolda basi doner bisey olur enfeksiyon falan
ben cok paranoyagim napsamm sence

BAna üniversitede okurken arkadaşım 'umudun kalacağınaemeğin kalsın'demişti.bu lafı çok tuttum.sen de bence cebime çikolata koy,kan verince yer.Enfeksiıyon olmaz o tür şeyler tek kullanımlık.bence verdir aklında kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…