- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.001
Canim senin ilk pozitiften kastin ne? yani testin pozitif olmasi demek iki cizgininde ayni koyulukta olmasi gerek degil mi? Anlamadim?? Sen 34-35 saat sonrasi gibi zaman soyluyosun hep ama bak ben en az 3 aydir gulen yuz ovulasyon testiyle beraber cizgi seklinde olan testlerden kullaniyorum ve arti ates olcuyorum...sirf yumurtlama zamanimi yakalamak ve sadece gebelik gerceklesmesi icin..( Kismet olursa ins ilk cocugum olucak)............
Buay yine gebe degilim malesefve soylemek istedigim su..herkesin yumurtlama zamani suresi birbirinden cok farkli sanirim..ve hatta ben bunu hormon testleriyle ilgisi oldugunuda dusunmuyor degilim..cunku en son yaptirdigim hormon testlerimde FSH ve LH im birbirine o kadar yakin degerde ciktilar ki..5 ve 5.85 gibi... ve burdanda anlasiliyorki bnm LH pik yapar yapmaz hatta ayni zamanda yumurtayi catlatiyor..belki LH ve FSH degerleri birbirinden farkli olanve arasindaki deger en az 2 kati olan mesela 4-8 gibi sanirim bu durumda LH pikinden sonra ertesi gun catlama olabiliyor..
Mimozacim senin yazilarinida okudum cnm..Sen ne dersin bu fikirde? yada kizlar isterseniz doktora gitme imkani olan arkadaslar sorun bu konuyu derim..cunku herkesin hormon degerleri birbirinden farkli ve buda bence catlama surelerini etkiliyor..neyse bu ayki kendi takibime geleyim:
En son aksam saat 10 da hem gulen yuz hem cizgili ovulasyon testimi yaptim ve uyudum..gulen yuz cikmamisti ve cizgilerde birbirine yakin koyuluktaydi ama tamamen ayni koyulukta denemez....ve atesim yuksekti..sonra
Sabah uyandigimda 8:30 da testi tekrarladim hem atesim dusmustu.hem gulen yuz vardi.hemde iki cizgi o kadar net belliydi ki,hatta control cizgisinden bile daha koyuluktaydi...
Simdi ben aksam 10 dan sonra ne ara Lh yukselmisse ki arada 10,5 saat zaman farki var sabaha kadar ..testlere gecti ve pozitif gostermeye basladilar..
Diyelimki aksam 10 da yaptiktan en erken 2 saat sonra Lh yukselmeye basladi yani gece 12 o zaman ustune 34 saat koyarasan eresi gun sabah oluyor ve o gun ates yukselmis oluyor..Ates yukselmesi demek yumurtlama olmus bitmis yani isi yukselince degil yukselmeden iliski olmasi gerekir diye biliyorum ben..yani senin zamanlama olmuyor canim..ama anlamadim sen israrla hep ayni saat diyosun????
Ve suda var ates olcmeyi denersen gorebilirsinki ates dustukten sonra ertesi gun yukseliyor..ee bu da 1 gun icinde olup bitiyor hersey demek degil mi??yani 24 saat icinde hersey olup biterken 34-36 satlerden nasil bahsederiz ki?cnm valla ben bu isin icinde cikamadimneyse herkes fikirlerini paylasabilir arkadaslar..Dualarinizi beklerim bende ins bebegime kavusayim en kisa surede...
ben bundan birsey anlamadim desem:)
EZGINIMMM SUPER BI HABER BUU OOOH PESPESE BEBISLERIMIZ GELIYOORR MAASALLAHH SSIRADA TERAVET VARRR
hopppaaaaaaaaa
biu istatistigi yeni buldum ilginc ki tutma orani yuksek iste bizim ???? lerimize aciklik getirebilir
ovulasyondan 5+ oncesiii erkekkk yuksek oranla**
ovulasyona 4 2 gun kala kizzz yuksek olasilikla
ovulasyondan birgun oncesi ve ovulasyon zamani erkekkk
ovulasyondan 12 saat sonrasi yine kizz
Eki Görüntüle 322862
birde buna bakin buda elektronlarla ilgili
simdi biz pc basinda duruyoruzz yumurtaa hangi yukte olacakkk lutfen yorumlarinizi bekliyorummm
şimdi ben çift çizgiyi görünce oldu ya..of ya içim yanıyor...galiba yine beceremedim:))
o zaman ben y leri çekmişimdir inşallah işim gereği gündüz tam 8 saat oturuyorum, gece de laptop ..
biu istatistigi yeni buldum ilginc ki tutma orani yuksek iste bizim ???? lerimize aciklik getirebilir
ovulasyondan 5+ oncesiii erkekkk yuksek oranla**
ovulasyona 4 2 gun kala kizzz yuksek olasilikla
ovulasyondan birgun oncesi ve ovulasyon zamani erkekkk
ovulasyondan 12 saat sonrasi yine kizz
Eki Görüntüle 322862
birde buna bakin buda elektronlarla ilgili
simdi biz pc basinda duruyoruzz yumurtaa hangi yukte olacakkk lutfen yorumlarinizi bekliyorummm
aksinee sen bu istatistige gore
zamanlaman tam olmus
belki bekleseydin iste ozaman gec olabilirdi
ama yinede hic bisey %100 degil cnm ama bence senin ki erkekkkkkk(insallah) bionuzda superrr
rus ne diyoduu
canım zaten biz bilgisayar başında oturmakla yumurtayı negatifleştiriyoruz diye biliyorum..bizim büroda 3 kişi erkek doğurdu acaba bundan olabilir mi?
canım geçen yıl haziranda bi arkadaşına kan vermişti..hatta vermeyecekti ozaman da duymuştum zorladım gitti..
cnm esin ne zaman gidecekk ne diyecek bizimlede paylas
birde teravet mesela subat 10 gibi benim tahminen yumurtlama gunum
25 ocaga kadar devam edeyimmi
aslinda bunu bile bile biz devam ediyoruz
maksimum diyet takviye 6 hafta denilmisti
hangi hap teravet monodoks mu diyrosun eger oysa
zaten bunu daha oncede gulyhas demisti hatirliyosan onun dr uda ayni seyleri soylemisti
erkek bebek isteniyorsa iltihap mantar akinti vs bisey olmayacak demisti
oda cipro kullanmisti
sahsen kullanmalisin dr onermis
ben nerden bulcam
vagi hex var ise yararmi acaba
bilmem ki bacım. paratesi günü gidecek üroloğa.
bakalım o sperm tahlili sonucuna ne diyecek.
ben antibiyotiğe hemen başlayımmı bacılar? yumurtlama düzenini etkiler mi acaba. akıl sağlığım tehlikede.
egem esim verecek is cikisi ama ben verme dedim
yolda basi doner bisey olur enfeksiyon falan
ben cok paranoyagim napsamm sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?