Süper Anneler - 2011

ayyyyyy gozun aydin kuzumm amaaa

iyice kafayi yedik haaaaa

biz profosorluge adim atalimm minnacikk et parcasinin seyini goruyozz tobeee tobeeeeee

kesin diyo kariya bak yaaaa

fiona dun yazmistii oda bu haftalarda kocasina demiskii kesin kizzz demiss
kocasida neresini gordun demis

kesinin sagina yapisik demiss ama oglu olduu

kizlarrrrrrr halennn gulmedii bana testt
dun gece kocami zor tuttum kustu yatti bana
sabahta konusmadan gittii
bu aksam elinden kurtulamamm
ne olur bisey soyleyinn 6 gunluk perhizz gidecekkk perhiz olmasada olurmu yaaaaaa

Kızlar bir de şu dua var :

Peygamber Efendimiz buyurdu: “Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur.”

Ben bu duayı okuyunca demiştim ki : Eşi hamile iken neden elini karnına koyup dua ediyor , zaten anne karnındaki bebeğin cinsiyeti belli değil mi diye düşünmüştüm.

Ama bir önceki mesajımda yazdığıma göre anne karnındayken 42. gecede Allaha bebeğin cinsiyeti sorulur diyor.Yani hamile kalır kalmaz bu dua edilirse ve Allahta isterse Erkek olur bebiş.

Dua çok önemli.Allah hayırlısı ise verir , değilse vermez. Biz duamızı edelim.

Son düzenleme:
egeada -eylül- nur çok üzldum canlarım.ne dıyecegımı şaşrdım.rabbım saglıklı bı şekılde ıstedıgınız yavruyu kuvagınıza verır ınşallh..ne olur uzulmeyın..allhım bı daha yaşatmadan yenı bı bebeş sevıncı yşatsın sıze

Son düzenleme:
ne olur bisey soyleyinn 6 gunluk perhizz gidecekkk perhiz olmasada olurmu yaaaaaa

Bir haftadan uzun süren perhizlerde sperm kalitesi bozuluyormuş. Bence bekleme ,2 gün sonra yumurtlama olursada bu 6 günlük perhiz yine de etkisini gösterir diye düşünüyorum.

Teroosssss, ORKDM Bennur gülen yüz halen gülüyor...daha yumurtam catlamadi......saat 6 da test yaptim güldü, saat 10 da gene yapiyim bi......

canimm nerden anladinki catlmamadiginii

Bir haftadan uzun süren perhizlerde sperm kalitesi bozuluyormuş. Bence bekleme ,2 gün sonra yumurtlama olursada bu 6 günlük perhiz yine de etkisini gösterir diye düşünüyorum.

nasil yani anlamadim canim korunmali gir mi diyosun

Son düzenleme:
psci kız bacım çok sevımdım.maşallh yavruna.allah saglıkla kucagınada versın.kız nerden bıldın kız olacagını.herkeste bır tutmaz bacım az dur hele
orkış kız gene gecen ay gıbı panık yapmaya başladın bak dıym sana..sakın ol o çatlayacak bugunlerde..bekle sıkıntı yokk
bennur bacım bana msn adresını ozelden gondersene .sana bı kaç sey danışacagım.okursan tabü.

bence 6 gun çok orkıdem..kaşka 3-4 gunle sınırlandırsaydın..karabıberde harhalde sadece 1 gunluk bı perhız varmıştı.

bence 6 gun çok orkıdem..kaşka 3-4 gunle sınırlandırsaydın..karabıberde harhalde sadece 1 gunluk bı perhız varmıştı.

kizlarr nette ne buldummm

cok cinsel perhiz sayiyi cogaltim hareketi azaltiyormuss

az cinsel perhizde hareketi cogaltip sayiya etki ediyormus

Hamilelik sitesinden alıntı :

X spermleri kız çocuğunu yapan genetik materyali yumurtaya taşır ve daha büyük, kuvvetli ancak yavaştırlar. Y spermleri erkek çocuğu yapan genetik materyali taşır ve küçük ve zayıf ancak daha hızlıdırlar.
Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.

Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır.Kız bebek için erkeğin ilişkiden önce sıcak banyo yapması uygundur. Erkek bebek için ise hayaların serin tutulması gerekir. Sauna, sıcak banyo, scuba dalış yapılmamalıdır. Isıtılmış alanlarda uzun süre çalışmaktan kaçınılmalıdır.

Erkek iç giyimi de cinsiyet belirlemede farklılık gösterir. Kız bebek için slip veya sıkı iç çamaşırı giymek etkili iken, boxer giymek y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydalı olur. Kafein alımı da cinsiyet belirlemede farklılık göstermektedir. Kız bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekirken erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi doğru olur.

Stressiz ve rahat olmak size kız bebek getirirken sıkıntılı ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir.

Cinsel birlikteliğin şekli de bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir. Öğleden sonra, ayın tek sayılı gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, seksi kadın başlattığında ve kadın sevişirken üstte olduğunda ve her gün birlikte olduğunuzda kız bebek gelecektir. Dolunay varken, ayın çift sayılı günlerinde, ilişkiden önce alkali douche yapılınca, gergin ortamda, ayakta seks yaptıktan ve kadın seks sonrası soluna yatıp uzandığında ve günaşırı seks yapıldığında beklenen bebek erkek olacaktır.

Kadının orgazmı da bebeğin cinsiyeti ile ilişkili bulunmuştur. Kız bebek için kadın orgazm olmamalı, erkek bebek için ise orgazm faydalı hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadır.

haklısın bende senin gibi düşünüyorum cnm

bu konu hep kafamda zaten , bilen arkadaşlar bizi aydınlatsa keşke :26::26:

eşim kahve çok sever.iyide tuketır..evlendıgımden berı bu boyle..hiçç baksır tarzı sıkı iç çamaşırı gıymemeıştır ki zaten hiç hoşlanmaz.rahatına duşkundur..bilemeyecegım.ilk kıızmda orgazm nebılmezdım.ıkıncıde oldum..yanı ne dıym..bende tam tutmuyo ama ay dongusunu hiç bılmem bak.olabılır.

benim doktorda diyo hep 3-4 gün perhiz olmalı diye

evet bende katılıyorum

gecen yıne ruya gordum..dogum yapmışım.annem pembe yelek gıydırıyo sevıyo bak pek şeker dıyo.o an içimbı tuhaf oluyo.3 kıızm oldu dıyom..(

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılır ( idrardan ).
Bugün 8. günüm.
Offf ne zor beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…