Süper Anneler - 2011

canimm nerden anladinki catlmamadiginii

nasil yani anlamadim canim korunmali gir mi diyosun

Gùlen yüz güluyorsa catlamamis olur canim...Saat 10 da bi agri basti isteydim topallayarak yürüdun,Saat 12-12.230 Gibi catladi sanirim cok sancim oldum,oturdugum yerden kalkamadim...10.15 positifti Saat 13:45 negatif...yani oldu bitti artik beklemedeyim canim bakalim.

Alman sayfasinda biri yazmis Aksam gir Gene iliskiye diye,0+12 dene dedi cùnku ayda Kiz gununde bugun sabah 4 den beri....cok riskant orkdm korkarim....

benim gülenyüz bugün geldi içinde 20 tane var adetime 3 gün var ama ben dayanamyıp bir tanesini harcadımcanım ben erkek bebek için kullanacam ilk güldükten 36 saat sonramı çatlıyor du?

Son düzenleme:
benim gülenyüz bugün geldi içinde 20 tane var adetime 3 gün var ama ben dayanamyıp bir tanesini harcadımcanım ben erkek bebek için kullanacam ilk güldükten 36 saat sonramı çatlıyor du?

evet canimm gulen yuz kaybolunca gir iliskiye

kaca aldin 20 liyi

selam kızlar.
nurda haberi olan varmı.canım ya nasılda zor olcak.bebeğin haftası büyük olunca insan dahada bi yıkılıyor.inşallah üçüde toparlanır toparlanmaz aramıza dönerler

selam kızlar.
nurda haberi olan varmı.canım ya nasılda zor olcak.bebeğin haftası büyük olunca insan dahada bi yıkılıyor.inşallah üçüde toparlanır toparlanmaz aramıza dönerler

A.s cnm ınan bende merak edıyom ıns ıns toparlanırlar bır an önce R abbım ssabır versın

orkısım ne alemdesın canım hadı ıns bu ay kalırsın

canimm gulmedi geberisice yaaaa

bu aksam iliski olsunn yoksa kocis bosayacakk benii

umutluuuu arkadasim az once baska bi arkadasa baktim mesaj atamiyorumm
ama kizina bio kiz diyorr

erkek gunlerinide en kisa zamanda yollarim sana

adetin geldi ikinci gün adacayi ic günde 2,3 defa adeti düzene sokuyor ama erkek cocugu istiyorsan uzak dur

Nur,Eylül,EgeAda okurken okadar üzüldümki tüylerim diken diken oldu cok gecmis olsun

Son düzenleme:
adetine 3 gün vardi niye harcadin kiz bosuna...,
her kiside farkli 24-26 saat icinde catliyor bende bu ket 30 saat icinde catladi...

evet canimm gulen yuz kaybolunca gir iliskiye

kaca aldin 20 liyi

ozaman hemen kaybolunca girsin sik sik test yapmaliki cok gecikmeden yumurtlama zamanina denk gelsin....

ORKD benim 3 tane kaldi....insallah bidaha almama gerek kalmaz..

Son düzenleme:

öncelikle pıtpıtılar için çok sevindim
Rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla
İlk bebeğin tabiki önemi yok cinsiyetin ama kız olduğu kesin değil henüz
Az kaldı öğrenecez nasılsa ...ama kız diye de alıştırma kendini hiç belli olmaz

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılır ( idrardan ).
Bugün 8. günüm.
Offf ne zor beklemek.

sabır canım biraz daha bekle

canimm gulmedi geberisice yaaaa

bu aksam iliski olsunn yoksa kocis bosayacakk benii

umutluuuu arkadasim az once baska bi arkadasa baktim mesaj atamiyorumm
ama kizina bio kiz diyorr

erkek gunlerinide en kisa zamanda yollarim sana

ay orkisim gülesim yoktu, gülsün isteriz gülmez, gülmesin deriz güler bunlar...

benim kocada saldirdi bana, benim zorlayip yaptirdin simdi bende sira dedi, ama kacmayi basardim

bizim kocalar bu gidisle delircek orkis ya.....

Son düzenleme:
ay orkisim gülesim yoktu, gülsün isteriz gülmez, gülmesin deriz güler bunlar...

benim kocada saldirdi bana, benim zorlayip yaptirdin simdi bende sira dedi, ama kacmayi basardim

bizim kocalar bu gidisle delircek orkis ya.....

nazzz qsimdi test yaptim bekliyorumm ya gulerse bu kezz koca bu aksamm hayatta durmazz bu geceyle 7 gunluk perhiz olacakkk
bu gece olursa yarinda olcakkk offf napcamm
ne yapmaliyim kizlar benn

kocisii bu gece durdurayimmi kizlarrrr

8 gunluk perhiz cokmuuuuu

yada bugun korunmasiz olsunmuu

Kadın-Doğum uzmanlarına gelen en sık sorulardan bir tanesi de bebeğin cinsiyetini belirlemenin bir yönteminin olup olmadığı ve cinsel ilişki zamanının rolünün ne olduğudur. Bu yanlış inanış Y-kromozomu taşıyan spermlerin erken öldüğü ve bu nedenle tam yumurtlama gününde cinsel ilişki olması durumunda erkek bebek yapma olasılığının daha yüksek olacağı temeline dayanmaktadır. Ancak cinsel ilişki zamanı planlaması yaparak istediği cinsiyette bebek yapmak isteyen çiftler ancak %50 oranında başarılı olabilmektedir.

Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.

ayy kendi kendimeee yazip duruyomm

yani kizlar ben bugun saat 17 gibi pozitifi gordum en son sabah saat 7 de yapmistim negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…