- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.181
istediğin zaman kılabilirsin...ister bir ister daha fazla...benim hacet namazı ile çok duam kabul oldu,arkadaşlarımın da aynı...inş. senin de kabul olur..
sağolun canlarım Allah razı olsun.. duanızı eksik etmeyin inşallah....
bılgecım hacet duasının sonunda rabbul arşil yazmıssınya azım yokmu cnm yanlıs olmasın dıye sorayım dedım
insAllah canim benim cok sag ol yatsidan sonrami kilayim?
cnmmm allah sabir versin sanadaiyi günler arkadaşlarım...
ben geldim;
yorgunum,uykusuz,halsiz,bitkinimm..
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
karnıma dokunamıyorum...yavrumun yeri... bomboş artık..
içim buz gibi,ısınamıyorum...
alışmaya çalışıyorum...
her sabah onsuz uyanmaya alışmaya çalışıyorum...
yardım et Allah ım... sabır dayanma gücü ver...
biliyorum senindi,sen verdin sen alırsın..
yalvarırım rabbim onun yerini boş koyma,
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...
canım tam kopyalayamamış olabilirim..saol uyardığın için..
tekrar kopyalıyorum:
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni es’elüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...
kız ben iğne kullandım ya ne gülenyüzü deluuu
slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar bendensuan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti
orkiişşş cnm sen gülen yüzden yani ilk pozitiften kaç saat sonra ilişki oldu ?
rabbım bu ay oğlunu göndersın sanada inşşşşşşş
slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar bendensuan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti
oyy oyyy oyy kiyamammmm neler oluyor kizlarr bizeeee
canimsinnn simdi nasil iyimi annesii
sennasilsin rabbim sana bagislasin oglunu insallahh canimm benimmmm
aaaa hergün yeni bir şok allahım nazarlardan koru kkdakı bayanları
canımmm kıyamamm bianda ne oldu yaaa allahım oğlunu korusun bian evvel kucağına almayı nasıp etsın inş
gelincigimmm su sIk iliski hakkinda bisey de ne olurrrr
kafayi yiyecemmmm icimdeki his hamilesin diyorr
gulen yuzden 31. saat iliski oldu ama kanimca gec kaldim
yok ben pek kaale almıyorum cnm yaa bizzat ben kendımden bılıyorum sık ililşkiydi oğlum
hatta tarıhlerı bile durur ajandamda buna göre benım ilk kızım olurdu bana kalırsa takılma pek derım stres yapmada bebeğin seni tutsun orkişimmmm buay hamişsin inş.hadi
canimsinn ozlem yildizin ve haber spikeri sonay diye bi hatun vardiii 5.5 aylikken aldilarr bebeginii simdi tosun gibi olmussssss
icini ferah tutt insallahh iyi olacak oglun insallahhh
gordunmu bebeginii miniciktirr canim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?