Süper Anneler - 2011

bılgecım hacet duasının sonunda rabbul arşil yazmıssınya azım yokmu cnm yanlıs olmasın dıye sorayım dedım

canım tam kopyalayamamış olabilirim..saol uyardığın için..

tekrar kopyalıyorum:
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni es’elüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...

cnmmm allah sabir versin sanadacoookkk anliyorum seni cnm,sana msj da attmistim bilmiyorum baktinmi:26:
vardir bundada bi hayir cnmm,rabbim insss en kisa zamanda yerine verir ogluslarimiziii

rıca ederım cnm sagolasın allah razı olsun sımdı oldu:)bende kılıcam ıns yatsıdan sonra

slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar benden suan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti

orkiişşş cnm sen gülen yüzden yani ilk pozitiften kaç saat sonra ilişki oldu ?
rabbım bu ay oğlunu göndersın sanada inşşşşşşş

slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar benden suan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti

oyy oyyy oyy kiyamammmm neler oluyor kizlarr bizeeee

canimsinnn simdi nasil iyimi annesii

sennasilsin rabbim sana bagislasin oglunu insallahh canimm benimmmm

orkiişşş cnm sen gülen yüzden yani ilk pozitiften kaç saat sonra ilişki oldu ?
rabbım bu ay oğlunu göndersın sanada inşşşşşşş

gelincigimmm su sIk iliski hakkinda bisey de ne olurrrr

kafayi yiyecemmmm icimdeki his hamilesin diyorr

gulen yuzden 31. saat iliski oldu ama kanimca gec kaldim

aaaa hergün yeni bir şok allahım nazarlardan koru kkdakı bayanları
canımmm kıyamamm bianda ne oldu yaaa allahım oğlunu korusun bian evvel kucağına almayı nasıp etsın inş

oyy oyyy oyy kiyamammmm neler oluyor kizlarr bizeeee

canimsinnn simdi nasil iyimi annesii

sennasilsin rabbim sana bagislasin oglunu insallahh canimm benimmmm

soklardayim kendime gelemedim halamigde bagirsak sorunu var bebegimin cok korkuyorum bisey olcak kotu haberini alacagim diye..ne olur dualarinizi eksik etmeyin

canimsinn ozlem yildizin ve haber spikeri sonay diye bi hatun vardiii 5.5 aylikken aldilarr bebeginii simdi tosun gibi olmussssss

icini ferah tutt insallahh iyi olacak oglun insallahhh

gordunmu bebeginii miniciktirr canim benimmm

cnmyaaa sendemiiiiiicok gecmis olsunnnnnn
kizlar buneyaaaa neler oluyooo bizeee,turkiyem sonuna kadar duacinimm cnmm,insss kucuk oglusunnn sapasaglammm girecek kucaginaaa cnmmm
inssss cnmmmm insssss

gelincigimmm su sIk iliski hakkinda bisey de ne olurrrr

kafayi yiyecemmmm icimdeki his hamilesin diyorr

gulen yuzden 31. saat iliski oldu ama kanimca gec kaldim

yok ben pek kaale almıyorum cnm yaa bizzat ben kendımden bılıyorum sık ililşkiydi oğlum
hatta tarıhlerı bile durur ajandamda buna göre benım ilk kızım olurdu bana kalırsa takılma pek derım stres yapmada bebeğin seni tutsun orkişimmmm buay hamişsin inş.hadi

canimm cok sagolllasinn gunlerin nasildi gun asirimi

canimsinn ozlem yildizin ve haber spikeri sonay diye bi hatun vardiii 5.5 aylikken aldilarr bebeginii simdi tosun gibi olmussssss

icini ferah tutt insallahh iyi olacak oglun insallahhh

gordunmu bebeginii miniciktirr canim benimmm

gordum canim 650gr daha Allahim insallah benim oglumda kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…