Sen ne zaman düşünüyorsun canım?
Ben kendi adıma konuşayım 1 yıldır test ile takip yapıyorum ve eskilerden de çok kişi ile görüştüm sonuç olarak kaderindekini yaşıyorsun. Yine de keşkeler olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz tabi ki. Benim adetlerim düzensizdi en son 2 ay adet olmadım mesela her ay yum bi farklı oldu
K
Khvekokusu20
bile şok oldu testlerime o derece yanıltıcıydı. Her insan bir değil maalesef. Burda şuan çoğu arkadaş çok kez denedi ve gebelik oluşmadı, Allaha teslimiyet daha ağır bastığı için biraz daha teorinin dışında denemeler oluyor. Ama şuda bir gerçek ki çoğu Dr a göre de erkek bebek zamanı yum çat olduktan sonra yani test silinince olması. Hatta sende eskisin bilirsin sabirin vardı yardımcı olduğu çoğu kişiye hep t baya baya hayalet çizgiye dönene kadar açılmada ilişki önermiş ve oğlu olan da oldu olmayanda tıpkı 2anne1kız gibi oda erkek bebek için diyetten tut testlerine kadar eşinin ph tut kendi ph kadar 8.5 yaptı kız ama kaderinde yine de kız evlat varmış ki yavrusu geldi. Burda kimse kimseye teorik anlamda yanlış yönlendirme yapmıyor. Ben kendi vucüdumu biliyorum 1yıldır takip sonucu ben denememi ultra pikken düşünüyorum mesela. Örneğin ben burda hep elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara ya ultra pik yada ilk açılma diyorum tabi pik ile çat sürelerini göz önünde bulundurarak ama kimi arkadaş içinden geldiği gibi denedi. Mesela @meaglin87 ben teorik olanı söyledim ama kendisi o an ki vucüdunun tepkilerine göre hareket etti şuan hamile. İnşallah da oğlu olur çünkü onun durumunun aynısı olan eski bir arkadaşın oğlu olacak.

Sen uzun süredir yoksun pek aktif değilsin o yüzden de iyi niyetle söyledin biliyorum. Şu son zamanlarda burda aktif olup üst üste deneme yapan arkadaşlar içinde yorum yapmış oldum sen konuya daha iyi hakim ol diye