- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 53
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.481
Onlari bilmiyorum canim bende arzuma yaptirmistim ama cok bagli kalmamak gerek sanki yaaKonuşmalarımızı kopyalasam ceza alırmıyım canım?Şöyle 3kisiye baktırmısım 2sibilememis biri bilmiş.geçen sene yapmıştım.bilmeyen isimleri cinsiyet- planlama -hesaplama profilinde Ekiz bebek fln yazıyor diğeri cinsiyet tahmini bi kutucuk var profilinde.bilen de cinsiyet tahmini kesin bi kız bi erkek va rprofilinde.yani ona en son baktırdım diye güvenmedim.Dedim belkibirbirlerini tanıyorlardır.
Benim doktorum sadece diyet öneriyor. Diyeti sadece ben yapacağım eşin için bir şeye gerek yok dedi. Ben yinede takviyeler veriyorum. Yumurtlama takibi hiç doktorla yaptırmadım. Evde kendim yapıyorum doktorumun dediği diyeti tam 4 ay yapıp, istediğim zamanlarda ilişkide bulunmam oldu. Ne cinsel perhiz nede yumurtlama gününün hiç bir öneminin olmadığını hatta yumurtlama günün hiç bir etkisinin olmadığı söyledi. Doktorumun ismini malesef paylaşamıyorum. Bu tarz şeylerle anılmak istemiyor.çok rica ettiğim için yardımcı oldu.Doktorunuz kim yani ben daha once bi iki dr.a sordum ama hemen mumkun olmadigini soyleyip kestirip attılar
ayni sehirde degiliz belki ama bize de fikir verir yonlendirme yapar
Yumurtlamayı kendiniz takip edip testte catlamayi gorunce mi kontrole dr.a gidiyorsunuz
Dr una helal olsum canim bizim gittiklerimizde bi yumurtamiza bakmiyo yaa vala bırakma hic o dr u ki çoğu hepsine yakini hatta erkek kiz olayini yanlis buluyo etik değil diyo saklısın canim eksta bisey diyosa bizimle paylasirsan sevinirizBenim doktorum sadece diyet öneriyor. Diyeti sadece ben yapacağım eşin için bir şeye gerek yok dedi. Ben yinede takviyeler veriyorum. Yumurtlama takibi hiç doktorla yaptırmadım. Evde kendim yapıyorum doktorumun dediği diyeti tam 4 ay yapıp, istediğim zamanlarda ilişkide bulunmam oldu. Ne cinsel perhiz nede yumurtlama gününün hiç bir öneminin olmadığını hatta yumurtlama günün hiç bir etkisinin olmadığı söyledi. Doktorumun ismini malesef paylaşamıyorum. Bu tarz şeylerle anılmak istemiyor.çok rica ettiğim için yardımcı oldu.
Valla bende dua ediyorum ona.Daha önce paylaştığım diyetlerle aynı zaten. Ama şunuu söyliyim çok dikkat ediyorum. Kaçamak sıfırDr una helal olsum canim bizim gittiklerimizde bi yumurtamiza bakmiyo yaa vala bırakma hic o dr u ki çoğu hepsine yakini hatta erkek kiz olayini yanlis buluyo etik değil diyo saklısın canim eksta bisey diyosa bizimle paylasirsan seviniriz
Masaallah canim vala ben çok yapamadim ph yuksek su ve günlük karbonatli su dışında çok aşırı dikkat edemedim hayırlısı olsun bakalımValla bende dua ediyorum ona.Daha önce paylaştığım diyetlerle aynı zaten. Ama şunuu söyliyim çok dikkat ediyorum. Kaçamak sıfır
Mesela ph yüksek suyunda sadece idrarın ph sını arttırdığını söyledi. Önemli olan akıntı ph sını değiştirmek dedi. Karbonatlı su içmemi söylemedi mesela. Ben arada içiyorum ama sodyum olduğu için. Akıntının phsını yükseltip y spermine öncelik tanıması. Çıktık bir yola Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallahMasaallah canim vala ben çok yapamadim ph yuksek su ve günlük karbonatli su dışında çok aşırı dikkat edemedim hayırlısı olsun bakalım
Amin ins canim. Takip yaptırdığım kadin söylemişti karbonatli su ic esinde icsin 1 er lt diye. Çok önceden mesela ic çamaşırım renk atardi akintidan dolayı o ph düşüklüğünden olurmuş bir gebenin gunlugunde okumuştum kizima o dönemlerde hamile kaldim en 2 ay önce ph 5 çıkmıştı idarar kesem boş olmasina rağmen. Dr ultrasondan bakmisti hic idrarin yok demisti ama 5 çıkmıştı tabi yeterli degil ama bol su icsen farkederdi heralde. Rabbim nasip etsin çabalarımız bosa cikmasinMesela ph yüksek suyunda sadece idrarın ph sını arttırdığını söyledi. Önemli olan akıntı ph sını değiştirmek dedi. Karbonatlı su içmemi söylemedi mesela. Ben arada içiyorum ama sodyum olduğu için. Akıntının phsını yükseltip y spermine öncelik tanıması. Çıktık bir yola Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallah
Canım zaten karbonatlı su phşı kesinlikle değiştiriyor. Bende içtiğim dönemlerde ph7, 5 çıkmıştı. Ondan önce 5,5 su mesela. Ama bu önemli değil akıntının phsını yükseltmek önemli buda su ile olacak bir şey değil. Kesinlikle beslenme ile bunu söyleyen doktorum. Ben bi dönem diyet yapmıştım ama bu kadar sıkı değil akıntı ph şını ölçtüm inanırmısın kağıt yeşil oldu. Geçmiş te paylaşmıştım. Bunu nasıl bunu nasıl başardığıma şaşırdılar. İşte ozman diyetin önemini anladım. Yüzde 80 şansın var dedi doktor. Ayrıca bu demek değilki kesin olacak yüzde 20 lik kısmada girebiliriz. Ama inşallah girmem Rabbim nasip ederAmin ins canim. Takip yaptırdığım kadin söylemişti karbonatli su ic esinde icsin 1 er lt diye. Çok önceden mesela ic çamaşırım renk atardi akintidan dolayı o ph düşüklüğünden olurmuş bir gebenin gunlugunde okumuştum kizima o dönemlerde hamile kaldim en 2 ay önce ph 5 çıkmıştı idarar kesem boş olmasina rağmen. Dr ultrasondan bakmisti hic idrarin yok demisti ama 5 çıkmıştı tabi yeterli degil ama bol su icsen farkederdi heralde. Rabbim nasip etsin çabalarımız bosa cikmasin
Canım peki kesinlikle yasak olan şeyler ne asla bunu yememek gerekiyor dediklerin?Canım zaten karbonatlı su phşı kesinlikle değiştiriyor. Bende içtiğim dönemlerde ph7, 5 çıkmıştı. Ondan önce 5,5 su mesela. Ama bu önemli değil akıntının phsını yükseltmek önemli buda su ile olacak bir şey değil. Kesinlikle beslenme ile bunu söyleyen doktorum. Ben bi dönem diyet yapmıştım ama bu kadar sıkı değil akıntı ph şını ölçtüm inanırmısın kağıt yeşil oldu. Geçmiş te paylaşmıştım. Bunu nasıl bunu nasıl başardığıma şaşırdılar. İşte ozman diyetin önemini anladım. Yüzde 80 şansın var dedi doktor. Ayrıca bu demek değilki kesin olacak yüzde 20 lik kısmada girebiliriz. Ama inşallah girmem Rabbim nasip eder
Merhaba. Bende akıntı pH ı ölçüyorum, 4.5 tan sonrası anormal. Vajinanın sağlıklı olması için en uygun 4.5 Muş,sonrası anormal oluyor. Sizin uygun dediğiniz, pH nedir.Canım zaten karbonatlı su phşı kesinlikle değiştiriyor. Bende içtiğim dönemlerde ph7, 5 çıkmıştı. Ondan önce 5,5 su mesela. Ama bu önemli değil akıntının phsını yükseltmek önemli buda su ile olacak bir şey değil. Kesinlikle beslenme ile bunu söyleyen doktorum. Ben bi dönem diyet yapmıştım ama bu kadar sıkı değil akıntı ph şını ölçtüm inanırmısın kağıt yeşil oldu. Geçmiş te paylaşmıştım. Bunu nasıl bunu nasıl başardığıma şaşırdılar. İşte ozman diyetin önemini anladım. Yüzde 80 şansın var dedi doktor. Ayrıca bu demek değilki kesin olacak yüzde 20 lik kısmada girebiliriz. Ama inşallah girmem Rabbim nasip eder
Neyle ve nasil ölçüyorsunuz bende merak ediyorum bunu yapmak istiyorum ama nerden aliyosunuz ve deMerhaba. Bende akıntı pH ı ölçüyorum, 4.5 tan sonrası anormal. Vajinanın sağlıklı olması için en uygun 4.5 Muş,sonrası anormal oluyor. Sizin uygun dediğiniz, pH nedir.
Süt ürünleri birde süt ürünlerinin olduğu pastalar kekler hamur işleri. Yumurta çikolataCanım peki kesinlikle yasak olan şeyler ne asla bunu yememek gerekiyor dediklerin?
Canım pH ölçer var, resim atayım.Neyle ve nasil ölçüyorsunuz bende merak ediyorum bunu yapmak istiyorum ama nerden aliyosunuz ve de
Tsk ederim canim eczaneler de var mi peki netten mi almak lazimCanım pH ölçer var, resim atayım.Eki Görüntüle 2857377 Eki Görüntüle 2857379
Valla canım ben Amerika’da yaşıyorum, Amazon’dan aldım, ama Türkiye’de de var,Tsk ederim canim eczaneler de var mi peki netten mi almak lazim
Aynen canim baktim ordan cikiyo tsk ederim senin kac cikiyo merak ettimValla canım ben Amerika’da yaşıyorum, Amazon’dan aldım, ama Türkiye’de de var,
Merhaba, Vajina asidiktir ve pH değeri 3,8 ile 4,5 arasındadır. Benim için uygun olan bu rakamların sonrası bir ay sonra bkacağım kaç olmuş burada paylaşırım.Merhaba. Bende akıntı pH ı ölçüyorum, 4.5 tan sonrası anormal. Vajinanın sağlıklı olması için en uygun 4.5 Muş,sonrası anormal oluyor. Sizin uygun dediğiniz, pH nedir.
Bana doktor sağlıklı değil demişti.Merhaba, Vajina asidiktir ve pH değeri 3,8 ile 4,5 arasındadır. Benim için uygun olan bu rakamların sonrası bir ay sonra bkacağım kaç olmuş burada paylaşırım.
Valla bende dikkat ediyorum diyete eşime takviye falan, 9.5 + alkali su içiyoruz ailece, vajen pH 4.5. 5 civarlarında.Aynen canim baktim ordan cikiyo tsk ederim senin kac cikiyo merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?