Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Onlari bilmiyorum canim bende arzuma yaptirmistim ama cok bagli kalmamak gerek sanki yaa

Benim doktorum sadece diyet öneriyor. Diyeti sadece ben yapacağım eşin için bir şeye gerek yok dedi. Ben yinede takviyeler veriyorum. Yumurtlama takibi hiç doktorla yaptırmadım. Evde kendim yapıyorum doktorumun dediği diyeti tam 4 ay yapıp, istediğim zamanlarda ilişkide bulunmam oldu. Ne cinsel perhiz nede yumurtlama gününün hiç bir öneminin olmadığını hatta yumurtlama günün hiç bir etkisinin olmadığı söyledi. Doktorumun ismini malesef paylaşamıyorum. Bu tarz şeylerle anılmak istemiyor.çok rica ettiğim için yardımcı oldu.

Dr una helal olsum canim bizim gittiklerimizde bi yumurtamiza bakmiyo yaa vala bırakma hic o dr u ki çoğu hepsine yakini hatta erkek kiz olayini yanlis buluyo etik değil diyo saklısın canim eksta bisey diyosa bizimle paylasirsan seviniriz

Valla bende dua ediyorum ona.Daha önce paylaştığım diyetlerle aynı zaten. Ama şunuu söyliyim çok dikkat ediyorum. Kaçamak sıfır

Valla bende dua ediyorum ona.Daha önce paylaştığım diyetlerle aynı zaten. Ama şunuu söyliyim çok dikkat ediyorum. Kaçamak sıfır
Masaallah canim vala ben çok yapamadim ph yuksek su ve günlük karbonatli su dışında çok aşırı dikkat edemedim hayırlısı olsun bakalım

Masaallah canim vala ben çok yapamadim ph yuksek su ve günlük karbonatli su dışında çok aşırı dikkat edemedim hayırlısı olsun bakalım
Mesela ph yüksek suyunda sadece idrarın ph sını arttırdığını söyledi. Önemli olan akıntı ph sını değiştirmek dedi. Karbonatlı su içmemi söylemedi mesela. Ben arada içiyorum ama sodyum olduğu için. Akıntının phsını yükseltip y spermine öncelik tanıması. Çıktık bir yola Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallah

Amin ins canim. Takip yaptırdığım kadin söylemişti karbonatli su ic esinde icsin 1 er lt diye. Çok önceden mesela ic çamaşırım renk atardi akintidan dolayı o ph düşüklüğünden olurmuş bir gebenin gunlugunde okumuştum kizima o dönemlerde hamile kaldim en 2 ay önce ph 5 çıkmıştı idarar kesem boş olmasina rağmen. Dr ultrasondan bakmisti hic idrarin yok demisti ama 5 çıkmıştı tabi yeterli degil ama bol su icsen farkederdi heralde. Rabbim nasip etsin çabalarımız bosa cikmasin

Canım zaten karbonatlı su phşı kesinlikle değiştiriyor. Bende içtiğim dönemlerde ph7, 5 çıkmıştı. Ondan önce 5,5 su mesela. Ama bu önemli değil akıntının phsını yükseltmek önemli buda su ile olacak bir şey değil. Kesinlikle beslenme ile bunu söyleyen doktorum. Ben bi dönem diyet yapmıştım ama bu kadar sıkı değil akıntı ph şını ölçtüm inanırmısın kağıt yeşil oldu. Geçmiş te paylaşmıştım. Bunu nasıl bunu nasıl başardığıma şaşırdılar. İşte ozman diyetin önemini anladım. Yüzde 80 şansın var dedi doktor. Ayrıca bu demek değilki kesin olacak yüzde 20 lik kısmada girebiliriz. Ama inşallah girmem Rabbim nasip eder

Canım peki kesinlikle yasak olan şeyler ne asla bunu yememek gerekiyor dediklerin?

Merhaba. Bende akıntı pH ı ölçüyorum, 4.5 tan sonrası anormal. Vajinanın sağlıklı olması için en uygun 4.5 Muş,sonrası anormal oluyor. Sizin uygun dediğiniz, pH nedir.

Merhaba. Bende akıntı pH ı ölçüyorum, 4.5 tan sonrası anormal. Vajinanın sağlıklı olması için en uygun 4.5 Muş,sonrası anormal oluyor. Sizin uygun dediğiniz, pH nedir.
Neyle ve nasil ölçüyorsunuz bende merak ediyorum bunu yapmak istiyorum ama nerden aliyosunuz ve de

Merhaba, Vajina asidiktir ve pH değeri 3,8 ile 4,5 arasındadır. Benim için uygun olan bu rakamların sonrası bir ay sonra bkacağım kaç olmuş burada paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…