Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Çok üzüldüm. Çok üzüldüm.Allah senin gönlüne ferahlık versin.ve tez zamanda senin kucağını sağlıklı hayırlı bir erkek evlatla doldurdun inş

Çok çok g3cmis olsun cnm üzülme demekki hakkında hayırlısı buymuş Rabbim daha guz3l zamanda hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip edecek sana cnm biliyorum insan ne söylese fayda etmiyo ancak yasayan biliyo Rabbim insAllah sana en hayırlı zamanda erkek evlat nasip etsin insAllah

Çok geçmiş olsun canım. Dayanması çok zordur tahmin ediyorum ama biliyorsun hakkımızda hayırlı olanı diliyoruz hep. Demekki böylesi hayırlı olacakmış. Bir an önce toparlanıp yeniden denersin. Bende ilk gebeliğimi herkese müjdeleyip 10 haftalıkkende boş gebelik kürtajı olmuştum. Yaşadığım için anlıyorum o an bütün umutlar bitmiş gibi oluyor ama sonra ne güzel umutlar yeşeriyor gönlümüzde.

Eklentiler

• 9E9489A5-337F-4DAB-9D1F-06A22D6BA0A9.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
Expresso Ruveydam2015 kontrolünüz nasıl geçti cinsiyet beli oldumu canlar
Canim dr biraz şaibeli konustu tahmin etcem sadace dedi %70 kiz ama kesin demiyorum bak dedi sonra orasini anlamadim. Ama renkli fakanda bakti tarama için gittim zaten detaylu bakti benimki kiz bence o yüzden görmese o kadar yüksek oran söylemezdi benim tutmadi anlayacağınız hayirlisi olsun

Masaallah canim banada boyu haftasina göre biraz uzun dedi iyiymis herseyi hayirlisi olsun Canim senin insaallah erkektir

Net konuşmamış canım hiç belli olmaz. Sağlıklı demiş ya en önemlisi o. Kaçıncı bebişti canım seninki?

Evet öğrenmeyeceğim diyordun dediğini yapmışsın hayırlısı olsun canım

Net konuşmamış canım hiç belli olmaz. Sağlıklı demiş ya en önemlisi o. Kaçıncı bebişti canım seninki?
2. Canim ilki kiz haliyle aynen arada konuştu ama sonuçta %70 80 oranda az değil ben değişeceğini sanmıyorum

2. Canim ilki kiz haliyle aynen arada konuştu ama sonuçta %70 80 oranda az değil ben değişeceğini sanmıyorum
Canım İnşallah gönlünden geçen olur ama olmazsa da hiç üzülme. Kızının bir kız kardeşi olması kadar güzel bir şey olamaz. Benim 1 kız 1 oğlan olsaydı 3. yü kız isterdim kızıma ömür boyu yoldaş olsun diye.

Aynen canim 2 kiz kardeş müthiş bisey ama insan olmayani istiyoya. Nasip artik değişende çokmus ama umutlanmak istemiyorum. Ayni dr a arkadasa once kiz sonra erkek dedi bakalim kismet saglik olsun

Canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun ön önemlisi o bence benim 3 kızım var Allah dertlerini göstemesin

Sen de gördün mü cnm bacak arasını? Foto verdi mi? Bak kesin değil demiş, hiç belli olmaz. Foto at belki yorum yapan olur.

Senin 2 mi ben 3 sanıyordum. 2 kız çok güzel gerçekten. Ben ikincinin kız olacağını öğrendiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorumki iyiki olmuş. Bu arada seninki hala kesin değil ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…