- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.661
Çok üzüldüm.Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Çok üzüldüm.Allah senin gönlüne ferahlık versin.ve tez zamanda senin kucağını sağlıklı hayırlı bir erkek evlatla doldurdun inşArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Belli oldumu cinsiyetInsaallah canim cikinca yazarim
Çok çok g3cmis olsun cnm üzülme demekki hakkında hayırlısı buymuş Rabbim daha guz3l zamanda hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip edecek sana cnm biliyorum insan ne söylese fayda etmiyo ancak yasayan biliyo Rabbim insAllah sana en hayırlı zamanda erkek evlat nasip etsin insAllahArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Hayırlara vesile olsun inşallah canımKuzum Allah razi olsun insaallah görebilirse dr heyecan doruktadün gece balik gördüm ruyamda hayirlara çıksın
Çok geçmiş olsun canım. Dayanması çok zordur tahmin ediyorum ama biliyorsun hakkımızda hayırlı olanı diliyoruz hep. Demekki böylesi hayırlı olacakmış. Bir an önce toparlanıp yeniden denersin. Bende ilk gebeliğimi herkese müjdeleyip 10 haftalıkkende boş gebelik kürtajı olmuştum. Yaşadığım için anlıyorum o an bütün umutlar bitmiş gibi oluyor ama sonra ne güzel umutlar yeşeriyor gönlümüzde.Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Ay evet meraklandım bende bekliyoruz heyecanla kızlar
Çok şükür herşeyimiz iyi. 4 gün önden gidiyor. Kolu bacağı oluşmuş Maşallah ama saçma bir foto vermiş drAy evet meraklandım bende bekliyoruz heyecanla kızlar
Canim dr biraz şaibeli konustu tahmin etcem sadace dedi %70 kiz ama kesin demiyorum bak dedi sonra orasini anlamadim. Ama renkli fakanda bakti tarama için gittim zaten detaylu bakti benimki kiz bence o yüzden görmese o kadar yüksek oran söylemezdi benim tutmadi anlayacağınız hayirlisi olsun
Masaallah canim banada boyu haftasina göre biraz uzun dedi iyiymis herseyi hayirlisi olsun Canim senin insaallah erkektirÇok şükür herşeyimiz iyi. 4 gün önden gidiyor. Kolu bacağı oluşmuş Maşallah ama saçma bir foto vermiş dr. Ben cinsiyet öğrenmeyecem, doktora da söyledim. Yani ayrıntılıyı beklerim en azından.
Net konuşmamış canım hiç belli olmaz. Sağlıklı demiş ya en önemlisi o. Kaçıncı bebişti canım seninki?Canim dr biraz şaibeli konustu tahmin etcem sadace dedi %70 kiz ama kesin demiyorum bak dedi sonra orasini anlamadim. Ama renkli fakanda bakti tarama için gittim zaten detaylu bakti benimki kiz bence o yüzden görmese o kadar yüksek oran söylemezdi benim tutmadi anlayacağınız hayirlisi olsun
Evet öğrenmeyeceğim diyordun dediğini yapmışsınÇok şükür herşeyimiz iyi. 4 gün önden gidiyor. Kolu bacağı oluşmuş Maşallah ama saçma bir foto vermiş dr. Ben cinsiyet öğrenmeyecem, doktora da söyledim. Yani ayrıntılıyı beklerim en azından.
2. Canim ilki kiz haliyle aynen arada konuştu ama sonuçta %70 80 oranda az değil ben değişeceğini sanmıyorumNet konuşmamış canım hiç belli olmaz. Sağlıklı demiş ya en önemlisi o. Kaçıncı bebişti canım seninki?
Canım İnşallah gönlünden geçen olur ama olmazsa da hiç üzülme. Kızının bir kız kardeşi olması kadar güzel bir şey olamaz. Benim 1 kız 1 oğlan olsaydı 3. yü kız isterdim kızıma ömür boyu yoldaş olsun diye.2. Canim ilki kiz haliyle aynen arada konuştu ama sonuçta %70 80 oranda az değil ben değişeceğini sanmıyorum
Aynen canim 2 kiz kardeş müthiş bisey ama insan olmayani istiyoya. Nasip artik değişende çokmus ama umutlanmak istemiyorum. Ayni dr a arkadasa once kiz sonra erkek dedi bakalim kismet saglik olsunCanım İnşallah gönlünden geçen olur ama olmazsa da hiç üzülme. Kızının bir kız kardeşi olması kadar güzel bir şey olamaz. Benim 1 kız 1 oğlan olsaydı 3. yü kız isterdim kızıma ömür boyu yoldaş olsun diye.
Canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun ön önemlisi o benceCanim dr biraz şaibeli konustu tahmin etcem sadace dedi %70 kiz ama kesin demiyorum bak dedi sonra orasini anlamadim. Ama renkli fakanda bakti tarama için gittim zaten detaylu bakti benimki kiz bence o yüzden görmese o kadar yüksek oran söylemezdi benim tutmadi anlayacağınız hayirlisi olsun
Sen de gördün mü cnm bacak arasını? Foto verdi mi? Bak kesin değil demiş, hiç belli olmaz. Foto at belki yorum yapan olur.Canim dr biraz şaibeli konustu tahmin etcem sadace dedi %70 kiz ama kesin demiyorum bak dedi sonra orasini anlamadim. Ama renkli fakanda bakti tarama için gittim zaten detaylu bakti benimki kiz bence o yüzden görmese o kadar yüksek oran söylemezdi benim tutmadi anlayacağınız hayirlisi olsun
İnşallah ikimizinki de erkektir. Duaya devamMasaallah canim banada boyu haftasina göre biraz uzun dedi iyiymis herseyi hayirlisi olsun Canim senin insaallah erkektir
Öyle yaptım vallaEvet öğrenmeyeceğim diyordun dediğini yapmışsınhayırlısı olsun canım
Senin 2 mi ben 3 sanıyordum. 2 kız çok güzel gerçekten. Ben ikincinin kız olacağını öğrendiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorumki iyiki olmuş. Bu arada seninki hala kesin değil ayrıca2. Canim ilki kiz haliyle aynen arada konuştu ama sonuçta %70 80 oranda az değil ben değişeceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?