Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum

Ay cnm benim, ne güzel. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Darısı başımıza İnşallah

Ikra meyra bana da kız gibi dedi. Biz aynı yoldan devam ediyoruz seninle. Umarım ikimizinki de tutmaz
Hayirlisi canım olan oldu ama kesin birsey değil ki tutma oranı düşük ya da ben öyle düşünmek istiyorum. Kontrol gunu yaklaştıkça ogrenmeyeyim diyorum cinsiyetini çünkü çevre çok baskı yapacak biliyorum

Canim hayirla sağlıkla kucağına alirsin insllah paşanı dualarimda olacaksin
Sende çıkınca bize yaz canim merakta birakma
Ayy ne kadar heycanli şimdi rabbim hayirla kavuştursun birbirinize

Hayırlısı cnm. Ben öğrenmeyecem ama ultrason anında görürüm diye korkuyorum

Canim hayirla sağlıkla kucağına alirsin insllah paşanı dualarimda olacaksin
Sende çıkınca bize yaz canim merakta birakma
Ayy ne kadar heycanli şimdi rabbim hayirla kavuştursun birbirinize
Amin canım İnşallah. Yazarım tabi size de çok heyecanlı ve çok duygusalım. Dokunsalar ağlıyorum oysaki son aya kadar böyle değildim. Ah bu hormonlar ah‍♀

Sağlıklı bir şekilde al yavrunu kucağına canım Rabbim kolay doğum nasip etsin

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun canım kolay sağlıklı doğumların olsun Darısı bizlere inşaallah

2. Canim ilki kiz haliyle aynen arada konuştu ama sonuçta %70 80 oranda az değil ben değişeceğini sanmıyorum
Canım hiç belli olmaz Allah büyüktür Rabbimin verdiğinden başkası olmuyo zaten bende ikizlerde gittiğimde birine tam kız dedi diğerine göstermiyo ama kızdır büyük ihtimal demişti ikiside kız oldu ama çok şükür iyikide kız olmuşlar 3 kizim var bu defakine erkek dedi herşeyin hayırlısı emin ol büyüdüklerinde sana yoldaş olacaklar ben onun için çok mutluyum bana çok bağlılar gidip gelip şapur supur öpüyorlar birseye ihtiyacım olduğunda kızlar hadi bana bunu getirin böyle yapalım diyorum tamam anne diyorlar

Yaaa maşallah kızın büyükmüş Rabbim bizede nasip etsin öyle büyüdükleri zamanı benim büyük kızım 7 ikizlerim 4 yasinda

Ya cnm biz yaklaşık 8 yıldır evliyiz eşim donmuş bana diyo Ki bizim şimdi 7 çocuğumuz olmalıydı diyo ikizlerde şans yani ondan 3 çocuğumuz oldu buda 4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…