• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum ❤️💙
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm benim hayırlısıyla oglusunu sağlıkla kucağına al insAllah cnm Rabbim bizede doğum yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günleri göstersin insAllah cnm🤲🥰

Burda hem sevincimizi hem üzüntümüzu 😭😭😭paylaşıyoruz hepiniz halimi sordunuz acimi hafifletti sağ olun.İyi olmaya çalışıyorum kızlarım ve eşim etrafımda pervaneler uzulmeyeyim diye bir dk yanlız bırakmıyorlar.Evet sağlıksız bebekleri vücut atmak istiyor bendeki aşırı bel ağrısı bence bu yuzdendi veren Rabbim alan da Rabbim o yüzden inanıyom hayırlısı olacaksa versin diyorum.Kurtajimi yapan doktor bana diyo benim de iki kızım var sen benden şanslısın 3 kızla diyo tekrar hamile kalmak istersen gel bakalım dedi ve pıhtılaşma yapabilir vucut diye iğne yaparım dedi inşallah önce kendimi toparlayayim sonrası Allah Kerim hepimiz gonlumuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah🤲🤲🤲
Çoook geçmiş olsun canım benimde feci bel ve karın ağrım var bende çok korkuyorum bende hergün iğne vuruyorum sende öyle yap bidahaki sefere vardır bundada bir hayır inşallah rabbim gönlüne göre versin

SSenin oglusunuda aralık bebeği olacak bende 3 kızımda aralık doğumluyuz cnm ikizlerim 7 ben 18 büyük kızım 28 aralik😊🥰
Kızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum ❤️💙

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺

Oyyy maşşallah sağlıkla kucağına al inşallah benide unutma dualarında

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺
Olmus olabilir benimde erken dönemde ağız tadım değişmişti ve hamileymisim

Ya cnm biz yaklaşık 8 yıldır evliyiz eşim donmuş bana diyo Ki bizim şimdi 7 çocuğumuz olmalıydı diyo ikizlerde şans yani ondan 3 çocuğumuz oldu buda 4. 🤣🤣🤣
Bizde 8 yıllık evliyiz canım 😊 1 tane benim çocuk.
30 yaisndyim ama sanırım 3 lerim ikinci erkek olursa 3.kiz olsun isterim
Hayalim
Kız erkek kız di hep

Bizde 8 yıllık evliyiz canım 😊 1 tane benim çocuk.
30 yaisndyim ama sanırım 3 lerim ikinci erkek olursa 3.kiz olsun isterim
Hayalim
Kız erkek kız di hep
Maşallah cnm bende 26 doldurdum dün doğum günümdü 3. Gebeligim 4. Çocuğum hayırlısıyla insAllah bende 2 kız 2 erkek istemişimdir ama kısmet işte Rabbim en hayırlısını biliyor vallahi 3 kizim var birini başkasına değişmem ikizler biraz yorucu oluyorlar ama çocuklar işte ne yapalim😊Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ablamda 8 yıllık evli bir kızı bor oğlu var başka cocuk düşünmüyo herkesin kısmeti farklı oluyo Rabbim sanada hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah canım 🤲

Cnm olabilir benim gorumcemde hamile kaldığında hep ağzımda acımsı metal tadı var diyordu hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm

Maşallah cnm bende 26 doldurdum dün doğum günümdü 3. Gebeligim 4. Çocuğum hayırlısıyla insAllah bende 2 kız 2 erkek istemişimdir ama kısmet işte Rabbim en hayırlısını biliyor vallahi 3 kizim var birini başkasına değişmem ikizler biraz yorucu oluyorlar ama çocuklar işte ne yapalim😊Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ablamda 8 yıllık evli bir kızı bor oğlu var başka cocuk düşünmüyo herkesin kısmeti farklı oluyo Rabbim sanada hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah canım 🤲
Amin amin canım 🙏 Allahım hepimize hayırlı Salih erkek evlat nasip etsin canım. Hep hayalim balon patlatıp içinden mavi çıkması heyecanla o günü bekliyorum Allahım hepimize nasip etsin amin

Amin amin canım 🙏 Allahım hepimize hayırlı Salih erkek evlat nasip etsin canım. Hep hayalim balon patlatıp içinden mavi çıkması heyecanla o günü bekliyorum Allahım hepimize nasip etsin amin
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah muradın tez vakitte kabul olur Rabbim o mutluluğu yaşatır sanada🤲💙

Back
X