- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.741
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm benim hayırlısıyla oglusunu sağlıkla kucağına al insAllah cnm Rabbim bizede doğum yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günleri göstersin insAllah cnmKızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum
Çoook geçmiş olsun canım benimde feci bel ve karın ağrım var bende çok korkuyorum bende hergün iğne vuruyorum sende öyle yap bidahaki sefere vardır bundada bir hayır inşallah rabbim gönlüne göre versinBurda hem sevincimizi hem üzüntümüzupaylaşıyoruz hepiniz halimi sordunuz acimi hafifletti sağ olun.İyi olmaya çalışıyorum kızlarım ve eşim etrafımda pervaneler uzulmeyeyim diye bir dk yanlız bırakmıyorlar.Evet sağlıksız bebekleri vücut atmak istiyor bendeki aşırı bel ağrısı bence bu yuzdendi veren Rabbim alan da Rabbim o yüzden inanıyom hayırlısı olacaksa versin diyorum.Kurtajimi yapan doktor bana diyo benim de iki kızım var sen benden şanslısın 3 kızla diyo tekrar hamile kalmak istersen gel bakalım dedi ve pıhtılaşma yapabilir vucut diye iğne yaparım dedi inşallah önce kendimi toparlayayim sonrası Allah Kerim hepimiz gonlumuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Kızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum
Aminnn inşallah tam tersi olurIkra meyra bana da kız gibi dedi. Biz aynı yoldan devam ediyoruz seninle. Umarım ikimizinki de tutmaz
Oyyy maşşallah sağlıkla kucağına al inşallah benide unutma dualarındaKızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum
Olmus olabilir benimde erken dönemde ağız tadım değişmişti ve hamileymisimKızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim
Bizde 8 yıllık evliyiz canımYa cnm biz yaklaşık 8 yıldır evliyiz eşim donmuş bana diyo Ki bizim şimdi 7 çocuğumuz olmalıydı diyo ikizlerde şans yani ondan 3 çocuğumuz oldu buda 4.
Canım sen pazartesi mi gidecen devlet söyler mi Ankara da devlet pek söylemiyor cinsiyetiOlmus olabilir benimde erken dönemde ağız tadım değişmişti ve hamileymisim
Maşallah cnm bende 26 doldurdum dün doğum günümdü 3. Gebeligim 4. Çocuğum hayırlısıyla insAllah bende 2 kız 2 erkek istemişimdir ama kısmet işte Rabbim en hayırlısını biliyor vallahi 3 kizim var birini başkasına değişmem ikizler biraz yorucu oluyorlar ama çocuklar işte ne yapalimBizde 8 yıllık evliyiz canım1 tane benim çocuk.
30 yaisndyim ama sanırım 3 lerim ikinci erkek olursa 3.kiz olsun isterim
Hayalim
Kız erkek kız di hep
Cnm olabilir benim gorumcemde hamile kaldığında hep ağzımda acımsı metal tadı var diyordu hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmKızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim
Sadece 2 gün sürdü geçti ama şuan yokCnm olabilir benim gorumcemde hamile kaldığında hep ağzımda acımsı metal tadı var diyordu hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm
Benimde geçen hafta 2 3 gün ağzımda öyle acımsı tat vardı cnm ne yesem içsem gecmiyorduSadece 2 gün sürdü geçti ama şuan yok
Amin amin canımMaşallah cnm bende 26 doldurdum dün doğum günümdü 3. Gebeligim 4. Çocuğum hayırlısıyla insAllah bende 2 kız 2 erkek istemişimdir ama kısmet işte Rabbim en hayırlısını biliyor vallahi 3 kizim var birini başkasına değişmem ikizler biraz yorucu oluyorlar ama çocuklar işte ne yapalimRabbim hepinizin gönlüne göre versin ablamda 8 yıllık evli bir kızı bor oğlu var başka cocuk düşünmüyo herkesin kısmeti farklı oluyo Rabbim sanada hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin insAllah canım
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah muradın tez vakitte kabul olur Rabbim o mutluluğu yaşatır sanadaAmin amin canımAllahım hepimize hayırlı Salih erkek evlat nasip etsin canım. Hep hayalim balon patlatıp içinden mavi çıkması heyecanla o günü bekliyorum Allahım hepimize nasip etsin amin
Vala kafalar karisiti sormaYa ben ogrenmeyeyim en iyisi
Ben henüz hamile degilimD Dilara55333 canım sen bugün doktora mı gidiyorsun
Ben de su kahve çay ne gelirse aklına içtim ama bana mısın demediBenimde geçen hafta 2 3 gün ağzımda öyle acımsı tat vardı cnm ne yesem içsem gecmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?