- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.761
Ben henüz hamile degilimKafalar karıştı canım ya
Canım sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna Rabbim kolay doğum nasip etsin dualarını bizlere eksik etmeKızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum
Canım bebiş büyümüş maşallahHayırlısı cnm. Ben öğrenmeyecem ama ultrason anında görürüm diye korkuyorum
Cnm ona sabır değil de korku diyelimCanım sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna Rabbim kolay doğum nasip etsin dualarını bizlere eksik etme
Canım bebiş büyümüş maşallah
Kız vallahi iyi sabır var ben olsam sanırım duramam
Yaa kıyamamCnm ona sabır değil de korku diyelim. Dün gece rüyamda, dolmuşla giderken kızım olacağı haberini alıyorum, nasıl üzülüyorum, Allah affetsin . Benim için oğlum olmayacak yani diye dertleniyorum, sonra diyorum ki, dr a söyleme demiştim, nasıl öğrendimki .
Aynn büyüdü kızlarımYaaa maşallah kızın büyükmüş Rabbim bizede nasip etsin öyle büyüdükleri zamanı benim büyük kızım 7 ikizlerim 4 yasinda
Allah gönlüne göre versin cnmBizde 8 yıllık evliyiz canım1 tane benim çocuk.
30 yaisndyim ama sanırım 3 lerim ikinci erkek olursa 3.kiz olsun isterim
Hayalim
Kız erkek kız di hep
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hepinize merhaba. Nasipse yarın hastaneye yatıp salı günü de doğum yapacağım. Burada birbirimize yoldaş olduk hepiniz sağolun varolun. İnşallah hepinizin gönlünden geçen olur. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım İnşallah. Hepinize dua edeceğim. Hep aklımdasınız. Yüz yüze tanışmasak da kalplerinizin güzelliği yazdıklarınızdan belliydi hep. Hepinizi çok seviyorum
Ben de su kahve çay ne gelirse aklına içtim ama bana mısın demedi
Maşallah cnm Allah bağışlasın sana evlatlarını aynen valla insan anlamiyo su gibi geciyo zaman çok şükür her halimize Rabbim evlatlarimizin hep güzel günlerini göstersin bizeAynn büyüdü kızlarım
Büyüğüm 16, ortanca 13 küçüğümse 5buçuk yasında
Walla insan anlamıyo gerçekten ne ara gectı bunca yıl
Sanırım benimkide bayramdan bir hafta once olacak doğum tabi sezeryan olucam da bakalım daha erkene alinmazsaCanım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel mutlu sona gelmişsin
Darısı bızlerin başına
Bende tam bayram cıkısı doğum yapcm heralde eger doktorumun dedıgı tarıh tutarsa tabı
Daha tik yok bakalımHadi bakalım insAllah hayırlısıyla hamilesindir cnm
Bide kandile gelmiyor muSanırım benimkide bayramdan bir hafta once olacak doğum tabi sezeryan olucam da bakalım daha erkene alinmazsa
Cok dikkat et iğnelerini aksatma canım büyük ihtimal erkektir karnındaki.Sağlıkla gelsin inşallah. Sizinle beraber atlatiyorum bu kötü süreci inşallah zamanını bekletiyordur Rabbim benim için de hayırlısını verirÇoook geçmiş olsun canım benimde feci bel ve karın ağrım var bende çok korkuyorum bende hergün iğne vuruyorum sende öyle yap bidahaki sefere vardır bundada bir hayır inşallah rabbim gönlüne göre versin
İnşallah canım çookkk amin sanada banada tüm isteyenlere nasip etsinCok dikkat et iğnelerini aksatma canım büyük ihtimal erkektir karnındaki.Sağlıkla gelsin inşallah. Sizinle beraber atlatiyorum bu kötü süreci inşallah zamanını bekletiyordur Rabbim benim için de hayırlısını verir
25 nisan dedi bakalım cnm hayırlısı olsun hakkimizdaBide kandile gelmiyor mubenım en kücük kızım kadır gecesi dunyaya geldi
Öylede bahtı acık olur inş.
Rabbım hayırla kucagımıza almayı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?