Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna Rabbim kolay doğum nasip etsin dualarını bizlere eksik etme
Hayırlısı cnm. Ben öğrenmeyecem ama ultrason anında görürüm diye korkuyorum
Canım bebiş büyümüş maşallah
Kız vallahi iyi sabır var ben olsam sanırım duramam

Canım sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna Rabbim kolay doğum nasip etsin dualarını bizlere eksik etme

Canım bebiş büyümüş maşallah
Kız vallahi iyi sabır var ben olsam sanırım duramam
Cnm ona sabır değil de korku diyelim. Dün gece rüyamda, dolmuşla giderken kızım olacağı haberini alıyorum, nasıl üzülüyorum, Allah affetsin. Benim için oğlum olmayacak yani diye dertleniyorum, sonra diyorum ki, dr a söyleme demiştim, nasıl öğrendimki.

Yaa kıyamam

Yaaa maşallah kızın büyükmüş Rabbim bizede nasip etsin öyle büyüdükleri zamanı benim büyük kızım 7 ikizlerim 4 yasinda
Aynn büyüdü kızlarım
Büyüğüm 16, ortanca 13 küçüğümse 5buçuk yasında
Walla insan anlamıyo gerçekten ne ara gectı bunca yıl

Bizde 8 yıllık evliyiz canım 1 tane benim çocuk.
30 yaisndyim ama sanırım 3 lerim ikinci erkek olursa 3.kiz olsun isterim
Hayalim
Kız erkek kız di hep
Allah gönlüne göre versin cnm
Cinsiyet olayı kadını cok geriyo bence
Bende ilk cocugumu hep kız istedim oylede oldu cok şükür
Artık ne kadar cok istediysem ilk üçü kız hep
Bazen diyorum ikinci erkek olsaydı da bende her gebeliğimin tadını cıkarabilirdim belkı
Cok şükür halimize diyorum sonra
Rabbim böyle uygun gördü ki böyle oldu kızlar anne için en iyi arkadaş

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel mutlu sona gelmişsin
Darısı bızlerin başına
Bende tam bayram cıkısı doğum yapcm heralde eger doktorumun dedıgı tarıh tutarsa tabı

Aynn büyüdü kızlarım
Büyüğüm 16, ortanca 13 küçüğümse 5buçuk yasında
Walla insan anlamıyo gerçekten ne ara gectı bunca yıl
Maşallah cnm Allah bağışlasın sana evlatlarını aynen valla insan anlamiyo su gibi geciyo zaman çok şükür her halimize Rabbim evlatlarimizin hep güzel günlerini göstersin bize

Sanırım benimkide bayramdan bir hafta once olacak doğum tabi sezeryan olucam da bakalım daha erkene alinmazsa

Sanırım benimkide bayramdan bir hafta once olacak doğum tabi sezeryan olucam da bakalım daha erkene alinmazsa
Bide kandile gelmiyor mu benım en kücük kızım kadır gecesi dunyaya geldi
Öylede bahtı acık olur inş.
Rabbım hayırla kucagımıza almayı nasıp etsin

Cok dikkat et iğnelerini aksatma canım büyük ihtimal erkektir karnındaki.Sağlıkla gelsin inşallah. Sizinle beraber atlatiyorum bu kötü süreci inşallah zamanını bekletiyordur Rabbim benim için de hayırlısını verir

İnşallah canım çookkk amin sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin

Kizlar mrb. İki testi de aynı anda yaptım alttaki bir gecenin günlüğü üstteki laboquick sizce hangisini dikkate almaliyim. Bide yumurtlama olmusmu. Cevap yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…