- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.781
Cnm yeni gördüm msj laboqucik test yapiyordum digerini hic bilmiyorum yumurtalama yarin pik yapar gibi duruyor cnm devam et teste sivi akimina dikkat ederekKizlar mrb. İki testi de aynı anda yaptım alttaki bir gecenin günlüğü üstteki laboquick sizce hangisini dikkate almaliyim. Bide yumurtlama olmusmu. Cevap yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2973338
Canm dedigun gibi en koyu 14 .gunM MaviayyyExpresso R rana20 M Mavilenelim 4melek1anne Ayse 80 hanımlar bu benim komşumun testi tam piki görmedik ya biraz koyulaşti ayın 14 ünde sonra geri açılmaya başladı yumurtlama oldumu yoksa ya bı bakarmisiniz oda şansa ayın tam 14 u nde ve 15 inde deneme yapmış bide ayın 18 inde deneme yapmış sizde bakarmisiniz bı ..sat tarihi 4 Aralık
Eki Görüntüle 2973443
Aynen canım devam ediyor tamam yarında yapsın bı tekrar bakarsınızCanm dedigun gibi en koyu 14 .gun
16.gunden sonra cat geçmiş teste devam ediyor galiba yarinda yapsin bakalim nasil çıkacak
Peki sence gece uyumadan test takip etmelimiyim yoksa sabah mi yapmaliyim testiCnm yeni gördüm msj laboqucik test yapiyordum digerini hic bilmiyorum yumurtalama yarin pik yapar gibi duruyor cnm devam et teste sivi akimina dikkat ederek
Rica ederim canımAynen canım devam ediyor tamam yarında yapsın bı tekrar bakarsınızteşekkür ederim bu arada
Canim ben boyle oldugunda kaçırmamak icin yapiyordum testi kafam rahat oluyordu sende yapabilirsinPeki sence gece uyumadan test takip etmelimiyim yoksa sabah mi yapmaliyim testi
Bugun 13. GunumduCanim ben boyle oldugunda kaçırmamak icin yapiyordum testi kafam rahat oluyordu sende yapabilirsin
Bugun kacicinci günün
Hiç Uyumadan mi test takibi yapiodun pekiCanim ben boyle oldugunda kaçırmamak icin yapiyordum testi kafam rahat oluyordu sende yapabilirsin
Bugun kacicinci günün
Amin canım inşallah onunda bir senedir olmuyor bebeği çok istiyor eşi ameliyat oldu işte geçen ay bu ay olur insallahRica ederim canımrabbim gönlüne göre versin arkadaşınında
Yok canim uyuyordum sadece pik yaptigi zaman sıkı takipteydimHiç Uyumadan mi test takibi yapiodun peki
Insallah canim bu ay güzel haber alsin rabbim herkese nasip etsinAmin canım inşallah onunda bir senedir olmuyor bebeği çok istiyor eşi ameliyat oldu işte geçen ay bu ay olur insallah
Cnm ben testle takip yapmadığım için çok iyi bilmiyorum, arkadaşlar görünce yardımcı olur.
Tesekkur ederimCnm ben testle takip yapmadığım için çok iyi bilmiyorum, arkadaşlar görünce yardımcı olur.
Sabah test yaptim daha pik dgldi. Bugn sıkı takip yapcam bende inşallahYok canim uyuyordum sadece pik yaptigi zaman sıkı takipteydim
Tamam cnm atarsin testlerini buraya kizlarla yorumlarizSabah test yaptim daha pik dgldi. Bugn sıkı takip yapcam bende inşallah
Canım testin bence bugün pik yapar gibiKizlar mrb. İki testi de aynı anda yaptım alttaki bir gecenin günlüğü üstteki laboquick sizce hangisini dikkate almaliyim. Bide yumurtlama olmusmu. Cevap yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2973338
Canım 14.gün yum olmuş gibi anlıyorum testlerden ama adet bitimi hemen başladıysa bazı kişilerde adet bitimi de t bi süre koyu çıkar.Testler kuru olduğu için de çok sağlıklı sonuç söylemek doğru değil ilk 10 dkk sonrası foro çeksin arkadaşın onları görelim. Birde testleri hergün aynı saatte sıvıya dikkat ederek yapmasını söyle. Birde döngüsü kaç güne bir oluyor?M MaviayyyExpresso R rana20 M Mavilenelim 4melek1anne Ayse 80 hanımlar bu benim komşumun testi tam piki görmedik ya biraz koyulaşti ayın 14 ünde sonra geri açılmaya başladı yumurtlama oldumu yoksa ya bı bakarmisiniz oda şansa ayın tam 14 u nde ve 15 inde deneme yapmış bide ayın 18 inde deneme yapmış sizde bakarmisiniz bı ..sat tarihi 4 Aralık
Eki Görüntüle 2973443
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?