• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar nasılsınız?
M Maviayyy
B Beybipattis
@Tazeanneeee
@SoLeiL12
Bu ay denemeye hazır mısınızzzz? 🤩🤩🤩
Ben hala adet bekliyorum sanki gelecek gibi ağrı var ama henüz bişey yok 🥰 sizde durumlar nasıl? Kaçıncı gündesiniz teste başladınız mı? Konuşalım biraz 😘❤️
Cnm benimde az kaldi yuma test almadim kuzum ya 12.gunu denerim.diye dusunuyorum hayirlisi tabi bakalim bu sefer olacak mi kafama takmak istemiyorum

İyiyim canım sağolasın.adetimin son gunundeyim inşallah 9 gün sonra falan yumurtlama görürüm.insallah bu ay bize hayırlı uğurlu gelir oğlanlara hamile kalırız.benim gibi olan deneyecek arkadaşlarıma başarılar dilerim 😂
Kuzu can seninle hemen hemen ayni olacak gibi yumumiz🤭insllah bu ay hepimizin yuzu guler inşlllah🤲

bu ay bende denedim kimyasalın 13.günü 16mm demişti sabah yumurtam.13. gün 15. gün ve 17. gün denedim.yine umutluyum :) :halay:gerçi her ay umutluyum ben.hayırlısı.daha napıyım ki. bu ayda kimyasal olmasın lütfen çünkü çok üzücü oluyor.deneyenler listeyse bat 30 mart ekleyin benide.benliyrum son 8 gün
Aa hadi hayirlisi canim insllah bu ay guzel olir senin icin 🥰cnm simdi dr banada korunma dedi ben bu ay test yapmayacagam 12.13.gun oliyor yum oyle deneyecegem hakkimizda hayirlosi olsunn bu sefer tutsun bebisler insallah birde gördüğüm kanamayi adet kanamasi olarak sayiyorum sende oyle deneme yaptin demi

canım kızların bakıcısının sağ tarafta kist varmış sadece soldan yumurtluyormuş.bir oğlu var.bence hiç doğru değil o sistem.
Aynen canım bende artık takmıyorum sağ sol.saglikli yumurta olsun çatlamayi da yakalarsak gerisi takdiri ilahi

Kuzu can seninle hemen hemen ayni olacak gibi yumumiz🤭insllah bu ay hepimizin yuzu guler inşlllah🤲
Ay hadi İnşallah ya şöyle hepimiz hayırlısıyla hamile kalsak.sonra USG nub teorilerine kafa yorsak sonra da oğlumuz geliyor müjdesini versek inşallah çok amin 🤲🤲💙

Aynen kuzum öyle oldu sana yazdım adet oldum az önce şükür 😁 bundan sonrası daha rahat geçer herhalde 🤷🏻‍♀️

Yapmamaya çalışıyorum ama sanki bütün herşey bitmiş tek derdim oğlum olmaması gibi öyle hissediyorum kuruntu yaptım takıntı oldu bu durum bende Allah hayırlısıyla nasip etsin bu sıkıntıdan kurtarsın bizleri 🤲🏻

Amin canım Allah razı olsun ilk önce senin olacak sanırım biz geç yumurtlama oluyoruz 😁
Aynen canım benim dongum uzun değil. Dualarimdasiniz kendim kadar buradaki bütün arkadaşlarım için aynı heyecani yaşıyorum.bende hep öyleyim erkek çocukları görünce içim gidiyor.benim sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum sonra silkelenip kendime geliyorum.Rabbim çok büyük dileyin vereyim buyuruyor.bizde ısrarla vazgeçmeden istiyoruz.ha olmazsa da artık hayırlısı buymuş hakkımızda diyecegiz.yer gök dua ile..

Ay hadi İnşallah ya şöyle hepimiz hayırlısıyla hamile kalsak.sonra USG nub teorilerine kafa yorsak sonra da oğlumuz geliyor müjdesini versek inşallah çok amin 🤲🤲💙
Insallah bacim valla o aşamaya biran önce sağlıkla ışıklanmak istiyorum 😁

Biz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duyduk 🥰🥰 Darısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş 😂😂
Bu arada ultrasyon vajinal ultrasyon 🤭🤭

Eklentiler

• IMG-20210322-WA0005.webp
    IMG-20210322-WA0005.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 57
Biz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duyduk 🥰🥰 Darısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş 😂😂
Ayyy maşallah subhanallah💙💙🧿 hayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah canım darısı başımıza milleeeett 🥳🥳💃💃💃

Aynen canım benim dongum uzun değil. Dualarimdasiniz kendim kadar buradaki bütün arkadaşlarım için aynı heyecani yaşıyorum.bende hep öyleyim erkek çocukları görünce içim gidiyor.benim sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum sonra silkelenip kendime geliyorum.Rabbim çok büyük dileyin vereyim buyuruyor.bizde ısrarla vazgeçmeden istiyoruz.ha olmazsa da artık hayırlısı buymuş hakkımızda diyecegiz.yer gök dua ile..
bende aynen hissediyorum olsa bile yine kız olacak gibi.şimdi senin yazdıklarını okudum.insanın içini ferahlatıyor yazdıklar.Allah razı olsun.gönlüne göre gönlümüze göre olsun inşallah

kız bu bebek erkek bence çünkü kız bebeklerin keselerinin yuvarlak erkeklerin keselerininse daha uzun ince fasülye gibi yada oval olduğunu söylemişlerdi.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ay şimdi gördüm.kese şekline göre oğlan.sağlıklı sıhatli olsun inşallah

Back
X