• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar test şuan böyle sıvı almadım son 3-4 saattir

Eklentiler

• A90085D2-3092-474B-82DC-AA6FECEDBD2C.webp
    A90085D2-3092-474B-82DC-AA6FECEDBD2C.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım senin çatlama olmuş ben senin yerinde olsam bu ayı boş geçerim yinede sen bilirsin tabi 😘 demek ki bu ay daha hızlı oldu çat sabahki testten sonra 3 saate bir tekrarlasaydın keşke
Ama cnm çatladıysa yeni çatladı şimdi akıntımda geldi niye boş geç dedin çatlamada denememiz gerekmıyormu

Ama cnm çatladıysa yeni çatladı şimdi akıntımda geldi niye boş geç dedin çatlamada denememiz gerekmıyormu
kesinlikle deneyin gun aşiri iliski yasiyorsaniz bu ayi pas gecmemisinizdir demek.bazilari pikte hamile kaliyor bazilari catlamada.okudugum ve bilgi edindigim kadariyla.baska bir posta pik gunu tek iliskiyle hamilr kalmis biri

Canım test baya silik olduğu için dedim öyle yeni çatlama olsaydı dene derdim ama çok silik test. Akıntı nasıl bir akıntı? Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ben kafanı karıştırmayım senin unutma Rabbim ol desin yeter ki bunlar hep bahane 😘🤲🏻💙🤲🏻

kesinlikle deneyin gun aşiri iliski yasiyorsaniz bu ayi pas gecmemisinizdir demek.bazilari pikte hamile kaliyor bazilari catlamada.okudugum ve bilgi edindigim kadariyla.baska bir posta pik gunu tek iliskiyle hamilr kalmis biri
Sağol cevabın için canım pikte ilişki olamadı kısa sürdü malım oruçluyduk:(...

Canım test baya silik olduğu için dedim öyle yeni çatlama olsaydı dene derdim ama çok silik test. Akıntı nasıl bir akıntı? Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ben kafanı karıştırmayım senin unutma Rabbim ol desin yeter ki bunlar hep bahane 😘🤲🏻💙🤲🏻
Akıntı çatlamadan sonra olan opak akıntı çok şeffaf olmayan akıntı...Ben bugun öğleden sonra çatladığına emin gibiyim aslında ama doğru söylüyorsun herşey bahane içimden denemek geliyor ama gerisini Rabbim bilir...Allah sizlerden de razı olsun

@maeglin87 canım bu ay acelen yoksa kalsın pikten sonra hafif silinmede deneme oluyor. Bende pik oldu 1 bardak su içmiştim, 2 saat hiç sıvı almadım tekrar test yaptım, hafif silinme oldu orada beni yanılttı test tek deneme yaptık ertesi gün ultra pik oldu sonra pişmanlık çektim sende aynı duyguları yaşa istemem acelen yoksa bu ay kalsın bence

R rana20 test yaptınmı naptın canım benımkı şuan bu durumda
Bak bu dün öğlen yaptığın varya 3 saat arayla devam etseydin yapmaya ilk silinmede deneme olsaydı iyi olacaktı ama yine Allah iyisini bilir içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım Allah pişmanlık vermesin inşallah dilediğin duan kabul olur🤲

Bak bu dün öğlen yaptığın varya 3 saat arayla devam etseydin yapmaya ilk silinmede deneme olsaydı iyi olacaktı ama yine Allah iyisini bilir içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım Allah pişmanlık vermesin inşallah dilediğin duan kabul olur🤲
Ben 3 saat arayla yaptım canım pik gördüğüm an bu benım daha koyusunu göremedım

Eklentiler

• 028B3C0A-1B77-4760-844D-58851E8753DB.webp
    028B3C0A-1B77-4760-844D-58851E8753DB.webp
    8 KB · Görüntüleme: 79
Akıntı çatlamadan sonra olan opak akıntı çok şeffaf olmayan akıntı...Ben bugun öğleden sonra çatladığına emin gibiyim aslında ama doğru söylüyorsun herşey bahane içimden denemek geliyor ama gerisini Rabbim bilir...Allah sizlerden de razı olsun
Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi ki gerçekten içinden geldiği gibi yap Rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M Maviayyy Ruveydam2015 Ruveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M Maviayyy Ruveydam2015 Ruveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Ne demek canim yardimci olmak adina burdayiz zaten bende sana onu soracaktım ama deneme olmus gerisi tevekkul canim icinde kalmamis yapmışsın benim planlama yaptirdigim kadin silikken deneme öneriyo belli olmaz senin test tam olarak silinmemis iyi bisey ama yine teste devam et canim bakalim pik falan olacak mi

Back
X