• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar gunaydin bu sabah pembe bi leke gördüm wc de afedersiniz peceteye silince fark ettim 2 3 saat sonrada koyu kahve leke gördüm çok az daha adetime 3 gun var belim agriyo biraz bu regl mi yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi bilemedim yaa yasayan var mi daha önce

Canım
Kızlar gunaydin bu sabah pembe bi leke gördüm wc de afedersiniz peceteye silince fark ettim 2 3 saat sonrada koyu kahve leke gördüm çok az daha adetime 3 gun var belim agriyo biraz bu regl mi yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi bilemedim yaa yasayan var mi daha önce
mart ayında pembe leke sonrasında kahverengı akıntı sonrasın reglim başladı benim....İnsallah senınkı yerleşme kanamasıdır...🤲

Canım

mart ayında pembe leke sonrasında kahverengı akıntı sonrasın reglim başladı benim....İnsallah senınkı yerleşme kanamasıdır...🤲
Insaallah canim normalde 28 gun dongum 25 gunde olmuş olucam ramazanin basinda olmuştum oruc içinde sıkıntı bi sürü fire vercem bi pembe bi kahverengi geldi baska yok sabah 9 dan beri insaallah çoğalmaz

öncelikle hepinizin anneler gunh kutlu olsun kizlar..7 si olan pik gunlerini degerlendiridm dun pas gectim bugunde yumurtam catlamis sut rengine benzer akintim var bugun aksam birliktelik olcak.sizce tutmusmudur yada tutarmi

Eklentiler

• 20210509_130110.webp
    20210509_130110.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
Sizce benim testte varmı bişeyler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🥰 darısı isteyen herkese ❤️

Eklentiler

• 890E3106-6024-4B6A-968A-9429AC08E43A.webp
    890E3106-6024-4B6A-968A-9429AC08E43A.webp
    11 KB · Görüntüleme: 85
  • 453BD58E-4190-462D-A64E-2D611E1963D9.webp
    453BD58E-4190-462D-A64E-2D611E1963D9.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 95E46653-0668-4188-A6BC-EAA907F0D36D.webp
    95E46653-0668-4188-A6BC-EAA907F0D36D.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 6D9D17AC-353D-4889-9C11-1A21E9CF816E.webp
    6D9D17AC-353D-4889-9C11-1A21E9CF816E.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 80
Testlere cok mu idrar döküyorsun bulanmış hep canım 3 damla dökmelisin...Bana pik devam ediyor gibi geldi
öncelikle hepinizin anneler gunh kutlu olsun kizlar..7 si olan pik gunlerini degerlendiridm dun pas gectim bugunde yumurtam catlamis sut rengine benzer akintim var bugun aksam birliktelik olcak.sizce tutmusmudur yada tutarmir

Testlere cok mu idrar döküyorsun bulanmış hep canım 3 damla dökmelisin...Bana pik devam ediyor gibi geldi
evet bazen bi damla fazla kaciyor sonuncusuna bakarmisin bugun 12 de yaptim siliklesmis silikten once mi sonrami iliskiyr girilouor o kdr cok yazi okudum ki kimi pik gununde kimi hemen siliklesince birlikte ol diyor..testin uatundede pozitif olunca 12 saat icinde birlikte olun yaziyor bende pik gunu ve silik gunu kacirmadim🤪. olmustur umarim guzel haberler yazmak nasip olur insallah

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M Maviayyy Ruveydam2015 Ruveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Canim catlamis yumurtan insllah sagliklk hayirli bir oğluş geliyordur 💙
Seninde anneler günün kutlu olsun canım rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu🤲

Canim yerleşme de olabilir regl baslangicida olabilir insllah yerlesmedir cnm 🤲

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M Maviayyy Ruveydam2015 Ruveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Canım ne demek hepimiz aynı şey için burdayız senin de Anneler Günün Kutlu Olsun inşallah Rabbim gönlüne göre verir oğluşun gelir 🤲🏻💙🤲🏻

Canımmm inşallah yerleşme kanamasıdır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X