- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.510
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
- #9.681
Amin cumlemizinkini canim Allah can sağlığı versinCanım hayırlısı olsun sağlıklı olsun ön önemlisi o bencebenim 3 kızım var Allah dertlerini göstemesin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cumlemizinkini canim Allah can sağlığı versinCanım hayırlısı olsun sağlıklı olsun ön önemlisi o bencebenim 3 kızım var Allah dertlerini göstemesin
![]()
Benim monitör karsimda vardi ama uzukti biraz ekrandan da çok takip edemedim foto var 3 tane ama anlamiyorum ben atayim anlayan varsaSen de gördün mü cnm bacak arasını? Foto verdi mi? Bak kesin değil demiş, hiç belli olmaz. Foto at belki yorum yapan olur.
2. Kuzu vala ne bilim yaa kesin kiz dese ona göre alisirdim alisveris yapardim arada birakti beniSenin 2 mi ben 3 sanıyordum. 2 kız çok güzel gerçekten. Ben ikincinin kız olacağını öğrendiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorumki iyiki olmuş. Bu arada seninki hala kesin değil ayrıca![]()
Insaallah canim Allah büyüktür ne diyimİnşallah ikimizinki de erkektir. Duaya devam![]()
Cnm ıkra meyraya at istersen. Ben de atacam. Dr yorumu istemiyorum, o çok net olur. Ama böyle şeyler kesin değil ya güzel geliyorFotolarimiz bu kızlar ben hiç yorum yapamıyorum ilk fotoda bari sırt ustunde olsaymış![]()
Hadi yaaCnm ıkra meyraya at istersen. Ben de atacam. Dr yorumu istemiyorum, o çok net olur. Ama böyle şeyler kesin değil ya güzel geliyor.
Cnm ben fotomu attım, yüzü bize dönük, muhtemelen uygun pozisyon değil diyecekler. Ama senin ilk fotodan belki tahmin olur.Hadi yaapeki senin fotolarla benziyo mu benimkiler
16. Haftada netlesir canim hayirlisi olsun napalim en olmadi pembelere doyarimCnm ben fotomu attım, yüzü bize dönük, muhtemelen uygun pozisyon değil diyecekler. Ama senin ilk fotodan belki tahmin olur.
Hayırlısı olsun inşAllah16. Haftada netlesir canim hayirlisi olsun napalim en olmadi pembelere doyarim![]()
Canim test yapmistim iste alkali su vs klasik seyler burda soylenilenler ese yapilan vs vs ben pikle cat arasi denedim sonra cizgiler eşit silinmeye yakindi 2 deneme yaptim ondan dolayi diyorum tutmadi diye yoksa değişik bisey yok canimHayırlısı olsun inşAllah bacılar gönderin bakalımRuveydam2015 sen neler yapmıştın canım yöntem tutmadı dedin ya sağlık olsun gerisi boş ama doktor arkadaşınada hata yapmış zaten kesin diye aklına sokma bence Rabbime dua et
Benimkini 21 hafta tahmin edemedikleri için inanırım canımÖyle yaptım vallaama muayene bittikten sonra dr a dedim ki, bana söylemeyin ama şu an bir tahmininiz var mı? Hayır çok küçük daha dedi
.
Doğru bunun dışında bişey yok zaten gerisi Rabbimize emanetCanim test yapmistim iste alkali su vs klasik seyler burda soylenilenler ese yapilan vs vs ben pikle cat arasi denedim sonra cizgiler eşit silinmeye yakindi 2 deneme yaptim ondan dolayi diyorum tutmadi diye yoksa değişik bisey yok canim
Cinsiyeti bilmem ama 2. Fotodaki ellere bittim yaFotolarimiz bu kızlar ben hiç yorum yapamıyorum ilk fotoda bari sırt ustunde olsaymış![]()
Bi mucize olur insaallah canimBenimkini 21 hafta tahmin edemedikleri için inanırım canımgeçen nst de bir bayanla yan yanaydık. Sohbete daldık. 2 kızı varmış öğrenmeyeceğim demiş 38 haftalıktı hala bilmiyordu
öğrenmeme sebebini de kardeşine 9 ay erkek demişler kızı doğmuş o nedenle.
Ruveydam2015 bak böyle bile olabiliyor yani.
Aynen canim insaallah öyle tabiDoğru bunun dışında bişey yok zaten gerisi Rabbimize emanetBakalım biraz daha zaman geçsin bir sonraki kontrolde kesin olur sen dualara devam et
Eller havaya demiş sorma kipir kıpırdı zaten cok hareketli dedi drCinsiyeti bilmem ama 2. Fotodaki ellere bittim ya![]()
Çooook geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin çok üzüldüm inan benimde elim yüreğimde 2 kürtaj olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum seniArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık