• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sen de gördün mü cnm bacak arasını? Foto verdi mi? Bak kesin değil demiş, hiç belli olmaz. Foto at belki yorum yapan olur.
Benim monitör karsimda vardi ama uzukti biraz ekrandan da çok takip edemedim foto var 3 tane ama anlamiyorum ben atayim anlayan varsa

Senin 2 mi ben 3 sanıyordum. 2 kız çok güzel gerçekten. Ben ikincinin kız olacağını öğrendiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorumki iyiki olmuş. Bu arada seninki hala kesin değil ayrıca🥰
2. Kuzu vala ne bilim yaa kesin kiz dese ona göre alisirdim alisveris yapardim arada birakti beni

Fotolarimiz bu kızlar ben hiç yorum yapamıyorum ilk fotoda bari sırt ustunde olsaymış 😬

Eklentiler

• 20211217_192332.webp
    20211217_192332.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20211217_192354.webp
    20211217_192354.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 20211217_192419.webp
    20211217_192419.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 80
Hayırlısı olsun inşAllah bacılar gönderin bakalım Ruveydam2015 Ruveydam2015 sen neler yapmıştın canım yöntem tutmadı dedin ya sağlık olsun gerisi boş ama doktor arkadaşınada hata yapmış zaten kesin diye aklına sokma bence Rabbime dua et
Canim test yapmistim iste alkali su vs klasik seyler burda soylenilenler ese yapilan vs vs ben pikle cat arasi denedim sonra cizgiler eşit silinmeye yakindi 2 deneme yaptim ondan dolayi diyorum tutmadi diye yoksa değişik bisey yok canim

Öyle yaptım valla🙈 ama muayene bittikten sonra dr a dedim ki, bana söylemeyin ama şu an bir tahmininiz var mı? Hayır çok küçük daha dedi😇.
Benimkini 21 hafta tahmin edemedikleri için inanırım canım 😂😂 geçen nst de bir bayanla yan yanaydık. Sohbete daldık. 2 kızı varmış öğrenmeyeceğim demiş 38 haftalıktı hala bilmiyordu 😂 öğrenmeme sebebini de kardeşine 9 ay erkek demişler kızı doğmuş o nedenle. Ruveydam2015 Ruveydam2015 bak böyle bile olabiliyor yani.

Canim test yapmistim iste alkali su vs klasik seyler burda soylenilenler ese yapilan vs vs ben pikle cat arasi denedim sonra cizgiler eşit silinmeye yakindi 2 deneme yaptim ondan dolayi diyorum tutmadi diye yoksa değişik bisey yok canim
Doğru bunun dışında bişey yok zaten gerisi Rabbimize emanet 🤲❤️ Bakalım biraz daha zaman geçsin bir sonraki kontrolde kesin olur sen dualara devam et

Benimkini 21 hafta tahmin edemedikleri için inanırım canım 😂😂 geçen nst de bir bayanla yan yanaydık. Sohbete daldık. 2 kızı varmış öğrenmeyeceğim demiş 38 haftalıktı hala bilmiyordu 😂 öğrenmeme sebebini de kardeşine 9 ay erkek demişler kızı doğmuş o nedenle. Ruveydam2015 Ruveydam2015 bak böyle bile olabiliyor yani.
Bi mucize olur insaallah canim 🤲😇

Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuş 😭😭😭😭dediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Çooook geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin çok üzüldüm inan benimde elim yüreğimde 2 kürtaj olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum seni

Back
X