• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe içindeyim... Aldatılıyor muyum ?

Selam canim,

Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah göründügü gibi degil olay ve yuvaniz yikilmaz. Allah akil fikir versin ona, eger öyle bisey yapiyorsa.

Kadinlarida anlamak mümkün degil, insan kendi hemcinslerine böyle bir kötülügü nasil yapar... Allah hayirli insanlarla karsilastirsin cümlemizi.

selam ve dua ile

allah razı olsun. ve inşallah allah yardımcım olur... aslına bakılırsa cidden büyük bir boşluktayım... yuvamın yıkılmasını yine de herşeye rağmen istemem. çünkü biraz zor ve sorunlu bir evliliğimiz oldu. biz eşimle 6 yıl çıktıktan sonra ailelerimizin karşı çıkmasına rağmen onları zar sor ikna ederk evlendikte. ve evlendikten sonra ailelerinde karıştığı çok büyük bir kavgamız oldu... şimdi ben onun ailesi ile görüşmüyorum. o benimkilerde zoraki görüşüyor.. ayrılsam bunu aileme nasıl açıklarım diye düşünüyorum.. üstelik peşimi bırakacağını da zannetmiyorum. çünkü bunu gururuna yediremez... o nedenle çok arada kaldım. daha doğrusu köşeye sıkışmış gibiyim... derdimi paylaşacak kimsem olmadığı için sizlerden fikir bekliyorum..

bilgisayara casus program kuracaksın, hangi sitelere girmiş, birileriyle ne yazışmış, msn şifreleri vs vs herşeyi göreceksin..

merhabalar konunuzu okudum eşiniz pc bakıp bi iki siteye girdiğini görmüşsünüz peki birşey sormak istiyorum pcnin geçmişindenmi gördünüz girdiği yerleri yoksa sitelere girip mesajlaştığınımı gördünüz bu soruyu neden soruyorum çünkü bazı bu yönde siteler hotmaile mesajlar atıyor halbuki bi üyelik olmasada kendileri bir şifre veriyor ama gold üye olmadan mesajlaşamıyorlar site kurucaları bayanmış gibi sürekli mesaj atıyor

ilkinde ben kendim msn de konuşurlerken yakalamıştım. bu yaklaşık 1 yıl önceydi. ikinci olay ise dün akşam oldu. ben onun bilgiayarının geçmiş kısmında gördüm bu siteleri... ya aslında bvirde şunu düşünüyorum. eşim yapmış olsa, ikinci kez bunu göze almaz ve pc geçmişini siler diye düşünüyorum.. ama bir taraftan da içim içimi kemiriyor...

hayır bulamadım. ama facebook sitesine de girmiş. orda 2 tane kayıtlı adres buldum... o adresler de kendinini değil. iş yerindeki o salak arkadaşlarının.. yani eşimin değil.. ama ya eşimn de yine benden gizli bi adresi varsa? ya eşim girdiyse o sitelere.... iyice kötü oldum.. çıldırmak üzereyim..

o zaman o adresleri facebooktan ara profilleri çıkar ortaya, sonuca göre bakarsın ne yapacağına dair

o zaman o adresleri facebooktan ara profilleri çıkar ortaya, sonuca göre bakarsın ne yapacağına dair

aradım buldum o profilleri.. zaten dediğim gibi ben o kişileri pc başında görmüştüm. ama o sohbet ve travesti sitelerine girilen bir adres ya da nick yok.. sadece girilip, resimlere falan bakılmış sanırım.... yani o kişileri de tanıyorum aslında. yani böyle terbiyesizce şeyleri yapabilecek kapasitede insanlar. o nedenle de bir tarafım eşim değil diyor, ama diğer yandan da bir kez yakaladığım için eşim olabilir diyor.. yani tam bir çıkmazdayım...........

üstelik 2-3 aydır bebek yapmayı planlıyoruz. ve uzunca zamandır bana pek yakın değil... üstelik ben onun dikkatini çekmek için herşeyi yapıyorum. kendime çok özen göstern biriyimdir... dönüm noktası olabilir gibime geliyor....

bebek işini şimdilik rafa kaldır takipte kal

bildiğin ve işe yarayan bir program biliyorsan lütfen benimle paylaş....

canım sana link veremem, şuan server bu sitelere ulaşmama izin vermiyor.. ama netten biraz araştırma yaparsan, kolayca elde edersin gerekli bilgileri.. kullanması zor bir program değil..

mesela akşam gezmeye gidersin, ya da eşini odada yalnız bırakır banyoya vs girersin.. haftasonu ayrı takılırsın.. o zaman kendi kendine girip ne yaptığını görürsün..

ben zaten iş yerinde arkadaşlarının falan girdiğini hiç sanmıyorum da elinde kanıt olsun ki aklın karışmasın diye.. arkadaşı girecekse, kendi bilgisayarından girer.. bilgisayarı olamayacak kadar mavi yaka işçiye de eşin bilgisayarını teslim etmez.. zaten geçmişte de kendin yakalamışsın.. olay çok açık..

sen bu casus program işine yoğunlaş..

ama şunu söyleyeyim, her türlü riske kendini hazırla bunu yaparken.. sonuçta adam birileriyle erotik muhabbetler de yapıyor olabilir.. hepsini birebir okuma şansın olacak.. kaldırabilecek misin? göz görmeyince gönül katlanır.. eğer adamdan boşanmam diyosan, hiç kurcalama.. ama eğer beni aldatıyorsa boşanabilirim diyosan, peşini bırakma.. zor işler değil..

ben de onu yapmayı düşünüyorum. ama aklıma bir de bebek yapıp ilgisini sadece üzerime çekebilir miyim diye ded düşünüyorum... arkadaşlar nolur akıl verin bana............

o zaman casus programlarla vs uğraşmayın.. bu işlerin de peşine bırakın.. madem sonucunda ayrılmayacaksınız, canınızı sıkmayın..

ben de onu yapmayı düşünüyorum. ama aklıma bir de bebek yapıp ilgisini sadece üzerime çekebilir miyim diye ded düşünüyorum... arkadaşlar nolur akıl verin bana............

hamileyken,çok da çekici olduğumuz söylenemez değil mi..
ayrıca türlü kısıtlamalar da olacaktır bu süreçte..

yanlış anlamayın ama ben erkeklere güven olmaz diyorum onlar yatağa girip sevişmedikçe başka bi kızla görüşmeyi, buluşmayı aldatma olarak saymıyorlar. benim erkek arkadaşım da benzer bi olay yaşatmıştı bana. facebookta bildiğin kaşar bi kızla bayağı muhabbet etmiş fotolarına yorum yazmış falan ben sonradan farkettim bunu ayrılmanın eşiğine geldik o sıra, ama çok seviyordum çok pişmandı affettim.. ama öyle bişi ki güven zedeleniyor ilişki yıpranıyor ya yine yaparsa şüphesi oluyor insanın içinde hep:63:

canım sana link veremem, şuan server bu sitelere ulaşmama izin vermiyor.. ama netten biraz araştırma yaparsan, kolayca elde edersin gerekli bilgileri.. kullanması zor bir program değil..

mesela akşam gezmeye gidersin, ya da eşini odada yalnız bırakır banyoya vs girersin.. haftasonu ayrı takılırsın.. o zaman kendi kendine girip ne yaptığını görürsün..

ben zaten iş yerinde arkadaşlarının falan girdiğini hiç sanmıyorum da elinde kanıt olsun ki aklın karışmasın diye.. arkadaşı girecekse, kendi bilgisayarından girer.. bilgisayarı olamayacak kadar mavi yaka işçiye de eşin bilgisayarını teslim etmez.. zaten geçmişte de kendin yakalamışsın.. olay çok açık..

sen bu casus program işine yoğunlaş..

ama şunu söyleyeyim, her türlü riske kendini hazırla bunu yaparken.. sonuçta adam birileriyle erotik muhabbetler de yapıyor olabilir.. hepsini birebir okuma şansın olacak.. kaldırabilecek misin? göz görmeyince gönül katlanır.. eğer adamdan boşanmam diyosan, hiç kurcalama.. ama eğer beni aldatıyorsa boşanabilirim diyosan, peşini bırakma.. zor işler değil..

canım eşim odasını 2-3 kişiyle paylaşıyor ve işi olduğu zaman pc yi yani lap top'u masada bırakıp şantiye içinde başka bir yere gidiyor.. odasındaki kişilerde çok rahatlıkla onun pc' sini kullanabiliyorlar. üstelik eşim asla onlara kullanma falan da demez...

ayrıca dediğin casus programlara yoğunlaşacağım. ilk yakaladığımda bir iki erotik cümlesine şahit oldum.. deliye döndüm ama yinde elimde delil olması için ve tüm gerçekleri bilmem için o yazışmalara ihtiyacım var. ama bu yazışmaların ona ait olduğunu nasıl anlayacağım... ya o iş yaparken diğer sapıklar girdiyse..... asıl sorun da bu zaten...

ayrıca bebek olursa sen bütün ilgini ve zamanını ona ayırmak zorunda kalacaksın bu sefer kocan sana karşı iyice ilgisizleşir

yanlış anlamayın ama ben erkeklere güven olmaz diyorum onlar yatağa girip sevişmedikçe başka bi kızla görüşmeyi, buluşmayı aldatma olarak saymıyorlar. benim erkek arkadaşım da benzer bi olay yaşatmıştı bana. facebookta bildiğin kaşar bi kızla bayağı muhabbet etmiş fotolarına yorum yazmış falan ben sonradan farkettim bunu ayrılmanın eşiğine geldik o sıra, ama çok seviyordum çok pişmandı affettim.. ama öyle bişi ki güven zedeleniyor ilişki yıpranıyor ya yine yaparsa şüphesi oluyor insanın içinde hep:63:

Allah içinize sindirsin de sevgiliyken bunları yapan; kendisini affederek olaya geçit verdiğiniz bu adamla gün gelir de evlenirseniz size neler yapabilir.. tahayyül etmek dahi istemiyorum..

beni de zaten asıl yiyip bitren bu şüphe olayı...........

Sakın sakın ..
Şu an çaresizlikten fikirler üretiyorsun.
Hamileyken ilgiyi üzerine toplayamazsın üzerinden atarsın,kaldı ki hamile psikolojin de üstüne eklenecek.
Ve muhtemelen hamilesin o yüzden aldattım diye yeni bir bahanesi olacak.
Hiçbir sorunu olmayan çiftler bile birbirini tanımak için bebek yapmaya temkinli olurken.
Siz hamile kalırsanız şu halde hayatınızın hatasını yaparsınız.
Ya travestilerle birlikte oluyorsa ?
Bu şüpheyle çocuk yapılmaz arkadaşım.

O sitelere eşin mi girdi, arkadaşları mı girdi, biz nereden bileceğiz..:27:
Bebek yapmayı düşünecek kadar boşanmaktan uzaksın madem.. Casus programı falan ne işin var allasen..
Bırak adam yaşasın fantazilerini, sen de görmezden gel..

Son düzenleme:
Allah içinize sindirsin de sevgiliyken bunları yapan; kendisini affederek olaya geçit verdiğiniz bu adamla gün gelir de evlenirseniz size neler yapabilir.. tahayyül etmek dahi istemiyorum..

güven zedelendi zaten bi kere beni sevdiğini söylüyordu ama son zamanlarda uzak kaldık başka şehirlerde işte, gittikçe ilgisizleşti sonunda da ayrıldık.. ama işin aslı hala deli gibi seviyorum onu..

Back
X