- Konu Sahibi burcu_tekin
Selam canim,
Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah göründügü gibi degil olay ve yuvaniz yikilmaz. Allah akil fikir versin ona, eger öyle bisey yapiyorsa.
Kadinlarida anlamak mümkün degil, insan kendi hemcinslerine böyle bir kötülügü nasil yapar... Allah hayirli insanlarla karsilastirsin cümlemizi.
selam ve dua ile
allah razı olsun. ve inşallah allah yardımcım olur... aslına bakılırsa cidden büyük bir boşluktayım... yuvamın yıkılmasını yine de herşeye rağmen istemem. çünkü biraz zor ve sorunlu bir evliliğimiz oldu. biz eşimle 6 yıl çıktıktan sonra ailelerimizin karşı çıkmasına rağmen onları zar sor ikna ederk evlendikte. ve evlendikten sonra ailelerinde karıştığı çok büyük bir kavgamız oldu... şimdi ben onun ailesi ile görüşmüyorum. o benimkilerde zoraki görüşüyor.. ayrılsam bunu aileme nasıl açıklarım diye düşünüyorum.. üstelik peşimi bırakacağını da zannetmiyorum. çünkü bunu gururuna yediremez... o nedenle çok arada kaldım. daha doğrusu köşeye sıkışmış gibiyim... derdimi paylaşacak kimsem olmadığı için sizlerden fikir bekliyorum..