Elektrikli Süpürgeler Süpürge tavsiyesi. Yardım lütfen :)

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Merhaba, emiş gücü yüksek olan bir süpürge almak istiyorum ama markaları pek bilmiyorum , sulu olmasını istemiyorum koku yapıyor diye okudum zaten 70 m2 kadar bir evi süpürecek pek de fonksiyonlu olmasına gerek yok. emiş gücü yüksek bir süpürge arıyorum uygun fiyatlı bilenler yardımcı olabilir mi lütfen :) Şimdiden teşekkürler.

Philips FC 9238 Marathon 2200 W Elek. Süpürge kullanıyorum. Şimdiye kadar kulladığım en iyi süpürge, tavsiye ederim. Ben gitti gidiyordan daha uygun fiyata aldım. Çok şükür hiçbir sorum yaşamadım.

Merhaba, emiş gücü yüksek olan bir süpürge almak istiyorum ama markaları pek bilmiyorum , sulu olmasını istemiyorum koku yapıyor diye okudum zaten 70 m2 kadar bir evi süpürecek pek de fonksiyonlu olmasına gerek yok. emiş gücü yüksek bir süpürge arıyorum uygun fiyatlı bilenler yardımcı olabilir mi lütfen :) Şimdiden teşekkürler.

Annem bu süpürgeden çok memnun. Ancak siz sulu istemiyorsunuz. O yüzden belki işinizi görmeyebilir. Ancak hiç koku yapmadığını söylemeliyim.

https://www.epttavm.com/tr/item/5850623_arnica-bora-5000-su-filtreli-supurge/

Bende 500 tl civarında iyi bir süpürge arıyorum,iki kişi philips önermiş,ama modelleri farklı,fiyatları nasıl acaba?

Ben philips-fc-9238-marathon'u Ağustos-2014 'te 785'TL'ye lamıştım ama artık daha yeni modelleri var. Hatta biraz daha bile ucuz sanırım. Ben emiş gücü 2200 W ve torbasız diye bunu tercih etmiştim. Halen hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Eskiden kullandığım torbalı süpürgelere göre kullanımı bana çok kolay geliyor.

Dikey süpürge ben annem için çok araştırdım. En son Rowenta ve Bosch'unkileri beğendim. almadım ama. Araştırma sırasında bana özellikle lithium pilli alın diye önerdiler. Diğer pillerin ömrü 1-2 seneymiş. (Kendi tecrübem değil). Bi de hem kablosuz hem de lithium pilli olunca fiyatlar çok artıyor :KK43:

iyi bir süpürge bulmak bana da nasip olamadı henüz :/ Evde annemden aldığım nispeten yeni birşey var şimdi, markasını hatırlamıyorum, ama o da iyi değil. Param olunca adam gibi bir şey alacağım.

Evdeki Arçelik makinemden memnun olmadığım için(çekim gücü oldukça zayıftı) hazır kampanya da varken Samsung aldım,almaz olaydım.Çekim gücü hariç hiçbirşeyinden memnun değilim.Ne yapın edin ama Samsung almayın,benimki gibi başınıza bela olmasın.Olumsuz özellikleri şöyle:
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.

X