Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah tatlım darisi bizeİnşallah canım sağol umarım hamileyimdir, yarın özel bir hastanede kan testi yaptırmak istiyorum heveslerim son bulmaz umarım.
İnşallah Bibibella rabbim benim gibi bebek isteğiyle tutuşan herkese nasip etsin böyle hamilesindir sözlerini duymak iki kat heveslendiriyormuş insanı2. Çizgide bayağı belli hamile gibi duruyosun canım hayırlı olsun![]()
İnşallah Guloeko ya nasıl bir heyecan bastı beni bilemezsiniz iyi ki açmışım bu konuyu cok mutluyum yarını iple çekiyorum sayenizde Allah razı olsun sizdenNda sure lab erken testte adetten 2 gun önce silik bir şekilde öğrendim ertesi gün hastaneye gittiğimde değerim 422di 3 gün sonra tekrar kan verdim değerim 1766 çıktı hamilesin canım tebrikler
İnşallah Guloeko ya nasıl bir heyecan bastı beni bilemezsiniz iyi ki açmışım bu konuyu cok mutluyum yarını iple çekiyorum sayenizde Allah razı olsun sizden![]()
Allah razı olsun, benim gibi bebek isteyen herkese rabbim evlat versin sağolun cevap verdiğiniz içinAllah sizde de razı olsun Rabbim muradinizi versin inşallah yarın gidin beta hcgye baktirin ama kesin gebesinz hayır olsun sağlıklı hamilelikler inşallah
Çok mutluyum arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım sonuç pozitif 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi
İnanmıyorum yaaa
Anne oluyorum
![]()
Hayirli ugurlu olsun arkadasim Allah tamamina erdirsinÇok mutluyum arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım sonuç pozitif 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi
İnanmıyorum yaaa
Anne oluyorum
![]()
Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsunHayırlısı olsun cnm benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol arkadaşım teşekkür ederim Amin inşallahHayirli ugurlu olsun arkadasim Allah tamamina erdirsin![]()
Çok mutluyum arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım sonuç pozitif 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi
İnanmıyorum yaaa
Anne oluyorum
![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Allah bize de nasip ederÇok mutluyum arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım sonuç pozitif 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi
İnanmıyorum yaaa
Anne oluyorum
![]()