Sure Lab Erken gebelik testinde T silik C koyu sizce Hamile Miyim?

Dukki

Merainli
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
41
61
38
IMG_20160905_212435.webp

2 gün kala yaptım ama herhangi bir bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet gb erken gebelik belirtilerim yok yarın adet günüm normalde ve testi pazar sabahı yaptım. Geçtiğimiz perşembe günü bir damla kan geldi devamı da olmadı acaba yerleşme kanaması olabilir mi?

Olabilir evet inşallah bence buyuk ihtimalle hamilesin :anneadayı: tebrik ederim simdiden yarin yine test yap bakalim cizgi koyulasacakmi

İnşallah canım sağol umarım hamileyimdir, yarın özel bir hastanede kan testi yaptırmak istiyorum heveslerim son bulmaz umarım.

Amin inşallah bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip eder rabbim. İsteyen herkese nasip etsin Allahım. :anne:

Nda sure lab erken testte adetten 2 gun önce silik bir şekilde öğrendim ertesi gün hastaneye gittiğimde değerim 422di 3 gün sonra tekrar kan verdim değerim 1766 çıktı hamilesin canım tebrikler

Nda sure lab erken testte adetten 2 gun önce silik bir şekilde öğrendim ertesi gün hastaneye gittiğimde değerim 422di 3 gün sonra tekrar kan verdim değerim 1766 çıktı hamilesin canım tebrikler
İnşallah Guloeko ya nasıl bir heyecan bastı beni bilemezsiniz iyi ki açmışım bu konuyu cok mutluyum yarını iple çekiyorum sayenizde Allah razı olsun sizden :KK15:

İnşallah Guloeko ya nasıl bir heyecan bastı beni bilemezsiniz iyi ki açmışım bu konuyu cok mutluyum yarını iple çekiyorum sayenizde Allah razı olsun sizden :KK15:

Allah sizde de razı olsun Rabbim muradinizi versin inşallah yarın gidin beta hcgye baktirin ama kesin gebesinz hayır olsun sağlıklı hamilelikler inşallah

Allah sizde de razı olsun Rabbim muradinizi versin inşallah yarın gidin beta hcgye baktirin ama kesin gebesinz hayır olsun sağlıklı hamilelikler inşallah
Allah razı olsun, benim gibi bebek isteyen herkese rabbim evlat versin sağolun cevap verdiğiniz için :KK54:

Çok mutluyum arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım sonuç pozitif 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi
İnanmıyorum yaaa:skandal:
:KK200: Anne oluyorum :anneadayı::anne::KK46:

Hayırlısı olsun cnm benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok mutluyum arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım sonuç pozitif 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi
Hayirli ugurlu olsun arkadasim Allah tamamina erdirsin;)

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Allah bize de nasip eder

Back
X