sürekli aglamasi beni deli ediyor

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.100
Sürekli ağlayan bi kuzenim var
Beş yaşında ve Subyan kursuna gidiyor
En ufacık bir uyarıda,derste az bi zorlanmadan hatta Pepe nin duygusal sarkilarinda bile ziril ziril ağlıyor
Annesi çalışıyor ve genelde biz bakıyoruz ve ben sabretmekte güçlük çekiyorum
Bu yaştaki çocukların her şeye böyle aglamasi normal mi ??
Zora gelemez çok korkak çok pasif her şeyden korkar hiç Atılgan değil yabancı biri (erkek) uzaktan yüzüne Gülse gözleri dolar

Hassas bir çocuk olabilir.biraz da anne özlemi eklenince artmıştir

En ufacık bir uyarıda,derste az bi zorlanmadan hatta Pepe nin duygusal sarkilarinda bile ziril ziril ağlıyor
Zora gelemez çok korkak çok pasif her şeyden korkar hiç Atılgan değil yabancı biri (erkek) uzaktan yüzüne Gülse gözleri dolar

subyan kursu ne ola ki?

Bu kadar urkekse pedogoga goturmekte fayda var, normal mi deyil mi en azindan o yardimci olur size.

SÜbyan kursu ne ya, kreş mi?
Duygusal bi cocuk olabilir ama sizin bu yaklaşımınızla o cocuğun gelişimini hayal edemiyorum.

[/QUO
kısa süreliyse duygusal geçişler olabilirmiş, ama hep böyleyse kaygı bozukluğu olabilirmiş, benim oğlum aşırı duygusal ve çok kaygılı oyüzden araştırdım ve daha sonra kendi dr uma sordum pskolog gerekliymiş ama yaşı küçük olduğu için biraz zaman geçmesi lazımmış

sünyan kursu nedir yaa

kısa süreliyse duygusal geçişler olabilirmiş, ama hep böyleyse kaygı bozukluğu olabilirmiş, benim oğlum aşırı duygusal ve çok kaygılı oyüzden araştırdım ve daha sonra kendi dr uma sordum pskolog gerekliymiş ama yaşı küçük olduğu için biraz zaman geçmesi lazımmış[/QUOTE]

SÜbyan kursu ne ya, kreş mi?
Duygusal bi cocuk olabilir ama sizin bu yaklaşımınızla o cocuğun gelişimini hayal edemiyorum.
Bana yazmasan yorumlarını faydali bulmuyorum
yaklaşımınhakkında ne biliyorsan
ayrıca soru sormanin da bi üslubu var
samimiyet mi var aramızda da ne yeaaayaaa?? Şeklinde soruyorsun

Subyan kursu yerine krese/anaokuluna gidip yasiti cocuklarla normal sekilde sosyallesirse belki psikolojisi duzelir.

Okul öncesi yaştaki çocuklar nevrotiktir,
Saplantı, takıntı, kaygı, fobi vs. geliştirmeye çok müsaittir. Karanliktan korkarlar, kacirilmaktan, olmekten, ailelerinin olmesinden, terk edilmekten vb seylerden korkbilirler.
Dini dogmalar, o yaştaki çocukların hayatını karatmaya yetip de artacak kadar saplantı, takıntı, kaygı, fobi kaynağıdır. Cennetin, cehennemin, gunahin, sevabin , ote dunyanin cocuklarin onunde konusulmasi cok cok cok yanlis. Ahiret, cehennemde yanma, azap temalarinin gecmesi cok daha da yanlis. Kisacasi, din okul oncesi cocuga bahsedilmemesi gereken bir konu.

Kiz-erkek karisik bir yerde egitim alsin ki erkeklerden korkmasin, pasif kalmasin.

Bu cocugu normal bir okula verin, kendine 3-5 yilda ancak gelir derim.

Bir de yazma biciminizden yola cikarak , ben de eLmayRa eLmayRa ya katiliyorum, yaklasiminizi hic begenmedim. Cocuktan sanki problem cikaran gereksiz bir esyaymis, duzgun calismayan bir televizyon ya da cep telefonu gibi bahsetmissiniz. Siz cocuk yetistirecek olgunlukta degilsiniz hanimefendi, bu cocugun annesi, babasi ne isle mesgul pardon, neden bu is sizin ustunuze kaldi? Bakma zorunlulugunuz da anladigim kadariyla yok ama ailesi de dahil bakmaya kimse gonullu olmayinca bu is size kalmis.

Son düzenleme:
kısa süreliyse duygusal geçişler olabilirmiş, ama hep böyleyse kaygı bozukluğu olabilirmiş, benim oğlum aşırı duygusal ve çok kaygılı oyüzden araştırdım ve daha sonra kendi dr uma sordum pskolog gerekliymiş ama yaşı küçük olduğu için biraz zaman geçmesi lazımmış
[/QUOTE]
Doktora gitmeden önce mi zaman gerekli
ben araştırmadim ama ben de anksiyete den şüphe ediyorum

X