- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.863
- 548
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleBenim oldu derler ya bı de iyice sinir ederler![]()
Ay aklıma biri daha geldi,bir akrabamız evlerimiz de çok yakındı.Her sabah ama her sabah mutlaka gelirdi kahve falıma baksana bakalım ne çıkacak deyip kahve yaptırirdi bana.E mübarek bir gün de sende içelim kahveyi diyesim gelirdi diyemezdim.kardesim dedi arada kaynadı gitti şakaya aldı çağırmadi.Ondan sonra kahve falı dediğinde sürat ettim kesti yavaş yavaş.Resmen kullanmak buBu benim dayımın eşi genelde cimridir de bu tipler.
Kendi evinde su içseniz rahatsız olursunuz ama bedava mal gördü mü basit, büyük, küçük hiç farketmez sinek gibi yapışır.
Onlar alacakmış kızım eve götürelim de sen ye![]()
ablan alırmış kızım senin olsunfalan sormadan etmeden..
Kendisine yılda bir kere çoluk çocuğun doğum günü için gideriz(çağırırsa)
Aksi bir durumda da kendi yiyecek malzemelerimizi kendimiz götürürüz yoksa yağı esirger,unu esirger 6 kişiye 2 kişilik yemek zoraki yaptırır.
Ha bir de insan kullanmayı da pek severler
İnsanların kendilerine sinir olduklarını anlamıyorlar mi acaba anlasalar da umursamazlar gerçiMalesef benim de çevremde çok oldu böyle insanlar ve kaç kez bir şeylerimi kaptırdım geri isteyemediğim içinhayır diyemediğim için çok kızıyorum kendime
![]()
KArdesimin görümcesi böyleBirini düşünün ki ihtiyacı olsun olmasın biseyi elinde gördüğünde istiyor.Senin o şeye ihtiyacın oldugunu bile bile ve de istediği kişi çalışan biri değilse bile..
Birinden hediye olarak gelmiş bir maske dezenfektan eldiven setini istiyor mesela,senin zaten dezenfektanin vardı dimi diyor,bana ver demeye getiriyor.Sevmiyorum böyle şeyleri bu kişi içimizden biri.. verdirmedim o seti sırf bu alışkanlığına sinir olduğumdan.
Sizce normal mi bu ya da bir hastalık mı ?
Birini düşünün ki ihtiyacı olsun olmasın biseyi elinde gördüğünde istiyor.Senin o şeye ihtiyacın oldugunu bile bile ve de istediği kişi çalışan biri değilse bile..
Birinden hediye olarak gelmiş bir maske dezenfektan eldiven setini istiyor mesela,senin zaten dezenfektanin vardı dimi diyor,bana ver demeye getiriyor.Sevmiyorum böyle şeyleri bu kişi içimizden biri.. verdirmedim o seti sırf bu alışkanlığına sinir olduğumdan.
Sizce normal mi bu ya da bir hastalık mı ?
Afedersiniz ohaKArdesimin görümcesi böyle
Hastalık kesinlikle
Gördüğü herseyi benimde bitti,bende de yok diyip aldıgırdıgı icin,bosanırken evinden wcden bile teneke teneke yaglar cıktı.
Aldırmıs oyle babasına faln .
Cok ileri seviyedeyse bence hastalık.

Ben kendilerinin anlamasını bekliyorum genelde ama pek bu olmuyor malesef.Ben de kolay kolay insanlardan bir eşyami veya parami geri isteyemeyen biri olduğum icin kullanildigimi düsünüyorum bazen.Yavaş yavaş bu huyumu değistirmeye çalisiyorum ama çok da başarili olamadim dahaİnsanların kendilerine sinir olduklarını anlamıyorlar mi acaba anlasalar da umursamazlar gerçi
Benim esimin abisi de ayni...3 erkek kardes bjzimkiler. Eltimm yoksa sen misinAa bu benim eşimin abisi =)
Eşimde ne görse istiyor. Ayakkabı, cüzdan, gözlük...
İşi abartıp siparişle çocuklarına hediye istiyor. Para istiyor arada.. Çocuklarını çok seviyoruz, onlara sürekli hediyeler alıyoruz ama abisinin bu huyundan nefret ediyor eşim.
Benim esimin abisi de ayni...3 erkek kardes bjzimkiler. Eltimm yoksa sen misin![]()
![]()
Annemin meşhur lafidir...çok çok doğru her iki durumda da kötüsünMalım seni vereyim de mi kötü olayim vermeyeyim de mi ?
Diye sormuşlar tam bu tip insanlar için yazılmış bir söz.
Sizi kullanmadiginizi ve devamlı aynı davranışta bulunmayan iyi niyetli insan haricinde ben kimseye bir şey vermiyorum. Gerçekten giden gelmiyor en nefret ettiğim de bu biz kendi malimizi geri istersen 40 takla atıyoruz o alırken bizden daha cesaretli istiyor o yüzden o tiplere yüz vermemek gerek.
Baska çözümü yok