sürekli eksikyanımı sylüyor ne yapmalıyım

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı 1.70 boyunda 60 kiloyum her seferinde göbeğin var diyor kendide çok yakışıklı biri değil ben ona yakışıklısın derken o bana az zayıfla diyor üzülüyorum sizce ne yapmalıyım uğraşıyorum ama bir türlü yetmiyor ona :KK43:(

Bu kadar nasil simartiyorsunuz anlamiyorum ben. Benim boyum posum yerimde kendimi boyle begeniyorum seviyorum. Onemli olan benim kendime saygi duymam de. Sende onun kusurlarini soyle ama guclu dur guvenin yerinde olsun bence

Kendi çok mu iyiymiş
Bence öyle söyleyince sadece işine geliyorsa de

Canım biraz zayıfla evet ama kendin için onun için değil. Ne kadar fit ve yağ oranın düşük olursa hamileliğin ve yaşlılığın o kadar rahat geçer.Evet yaşlanmana belki daha 30-40 sene var ama olsun...

Neden yakışıklısın demeyi sürdürüyorsunuz ki hoşunuza mı gidiyor rahatsız olmak?

Sana sisman diyen bir herife iltifat etmeye devam etmeli, kendini paspas etmelisin.

Ben anlamiyorum, insanlar cidden hakaretten zevk aliyor. Benim icin asagilanmak, hakarete ugramak ayrilik sebebi , net. Ne demek ne yapayim ? Kocan mi, baban mi, at tekmeyi. Hos kocansa da haddini bildirmelisin, ama neyse. Su forumda hakaret kabul etmeyen bir tek ben miyim? Ister 60 kilo olursun, ister 80 , hayat senin, vucut senin, begenmeyen kucuk ogluna almasin. Bu kadar ezik olmasin kadinlarimiz, hakaret kabul etmek hangi sebepten olursa olsun yanlis. Bir kisi de kendisine hakaret eden erkege ehhhh sen kimsin desin artik .

Son düzenleme:
Yakisiklisin diye diye simartmissin adami bacim. Kendini brad pitt sanip cikmarma basina.

ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı 1.70 boyunda 60 kiloyum her seferinde göbeğin var diyor kendide çok yakışıklı biri değil ben ona yakışıklısın derken o bana az zayıfla diyor üzülüyorum sizce ne yapmalıyım uğraşıyorum ama bir türlü yetmiyor ona :KK43:(
Boyun da kilon da gayet iyi,b.k yesin gıcık adam.
Yakışıklısın deme..
Sen de onun kusurlarını yüzüne vur görsün nasıl olduğunu.
Iyyyyy sinir oluyorum böyle kendini bi b.k sanan adamlara.

Adam kendini sayende Brad Pitt saniyor, o kim oluyor ki seni bu sekilde elestiriyor ..

Kendine güvenmelisin biraz ve asla sana bunlari söylemesine izin verme sende onun kusurlarini yüzüne vur kendini birsey zannetmis.

Bana göbekli diyecek bende ona yakışıklı diyecegim amaç niye bu kdr şımartmayın onu ağzının üstüne kürekle vurasım geldi kocanın

İlişkiniz kaç yıllık ? Şimdiden sana böyle kusur denmeyecek birşeyi bile kusurmuş gibi söylüyorsa ileride evlenince neler der acaba ?

Sevene, sevdiği insanın her hali güzel gelir. Madem öyle gitsin manken biriyle olsun yani dış görünüşün için mi seninle beraber. Bu cümleleri sarfetmesine kesinlikle izin verme şimdiden söyletirsen ilerde daha çok bahaneler bulacaktır.

X