Kesinlikle bencil bir insanmış ben de sonradan farkettim.İnsanının kendine ayıracak özel vakti elbette ki olacak arkadaşınız ben merkezci biriymiş hayırlısı olsun
Yalnız kalmaktan kastım aşk hayatım açısından değildi. Günlük hayatımda arkadaşlarımla aram eskisi kadar olmadığı için yalnız kalacağımı düşünmüştüm.Ay hayatinin baharindasin ne yanliz kalmasi. Gencligin de verdigi tecrubesizlikle sorunlu bir adam bulmus ilklerini yasamissin da sonun olmasin cok konu acarsin.
Annesi gibi her dakika onunla olmamı bekliyor. Bir gelecek göremiyorum ben de artık.Bakicisi degilsin ki adamin her dk yaninda olasin
Bu davranisi sosyal cevrenizi tamamen bitirmenize neden olur, işe basladiginiz zaman nasil idare edeceksiniz bu durumu?
Daha kac yasindayiz allasen 5 milyar erkek var nasil yanliz kalacaksin
Bence de roller tamamen değişmiş durumda. Beni de bunalttı zaten.Sizde roller değişmiş sanırım.Genellikle sık boğaz eden,bunaltan taraf hep kadınlar olur.Çok sıkıcı bir erkek profili.Buna karar verecek olan sizsiniz ama sırf yalnız kalırım diye tekrar başlamanız çok yanlış.Çok daha iyilerini bulacağınız kesin
Ayrıyız zaten. Tekrar konuşmaya başladık. Ama hata yaptım sanırım bilmiyorum.Bisey diycemde.. adam alacagi herseyi almis senden, arkadaslarin dahil.. guvenin dahil..daha ne bekliyosunki? Bu adam ayrilmaya yer ariyo
Kesinlikle ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum her dakika konuşmak zorunda değiliz. Açıkladığım zaman yanlış anlayıp hiç konuşmak istemediğimi düşünüyor. Ben 19, o 21 yaşındaGözden uzakta olan gönülden de uzak olmuyor canm doğru bildiğin şey bence yanlış .. Benim de şu an sevgilim uzakta ama hiç aramızda böyle ergence muhabbetler geçmiyor vala :) 2 mizde çalışan insanlarız kendimize ait özel zamanlarimiz vardır yani . Gün içerisinde yazisiriz akşam bir de konuşma yaparız günün kritiği diyim. Ama sizin yaşınız küçük galiba belki de o yüzdendir ama bana çocukça geliyor açıkçası :) Erkek arkadaşına durumu güzelce izah etmelisin her zaman dip dibe olmak zorunda değilsiniz olamazsınız da zaten hayat buna izin vermiyor bir süre en azından :)
Benden daha çok pms yaşadığı kesinBaşlığa cevabım her ay günü gününe adet olan erkektir hehe
Kesinlikle ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum her dakika konuşmak zorunda değiliz. Açıkladığım zaman yanlış anlayıp hiç konuşmak istemediğimi düşünüyor. Ben 19, o 21 yaşında
Benden daha çok pms yaşadığı kesin
Hayatımda hiç böyle bir erkekle karşılaşmadım. Annesi benim kadar ilgilenmemiştir ama asla yetinmiyorDaha çok Küçüksunuz zaten belliydi ah güzelim ona de ki büyü de gel :)) Çocuk buyutme yaa bırak gitsin uğraşma vala :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?