Sürekli kanayan yaralar...

Zalimhayattt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
87
18
37
Neden hep mazlum olana,saf olana ve kalbi temiz olanın başına hak etmediği olaylar gelir ki?
İmtihanlar farklı herkesin ama haksızlıklara uğramak insanı deli ediyor.
1 ay öncesinde şiddet gördüm nişanlımdan nişanımı attım bilen arkadaşlar var burda sağolsunlar çok destek çıktılar bana oysa ben o nişanı ne hayallerle takmıştım çok mutluydum diyorum çünkü tek başıma yaşamışım herşeyimi ben körmüşüm göremedim çünkü dört yıl beni kandırmış sahte sözlerle oynamış bende inanmışım etrafımdaki insanları da kandırmış.

Nasıl kandrımış demeyin lütfen hiç kimse anlamadı onun ne mal olduğunu hala onca yaşanan şeylere rağmen üste çıkıyor beni suçlu görüyor kendisinde sıfır suç sıfır hata mükemmel o bense hep suçlu hep hatalı.. Kızacaksınız eleştireceksiniz beni ama bu aralar böyle adamı bile özlüyorum ben ama hayalimdeki oynayan adamı özleyip ağlıyorum saatlerce bu nasıl ikilem aklım almıyor..

Beni hiç sevmemiş hep oynamış üstüne dayak yedim böyle adam özlenir mi daha da öfkem artıyor kendime böyle olunca diyorum ki acizsin ahmaksın nasıl özlersin seversin böyle bir adiyi diye kendime kızıyorum ailesi ve kendisi beni çok üzdüler yapmadıkları kalmadı bana herşeye sustum sabrettim sonra şiddet gördüm ve bunun için bile beni suçladı annesi karakolu mahkemeyi duydu diye yapmadığını bırakmadı bana ben suçluymuşum şikayetçi olmayacakmışım ben yollamışım yüzüğü bunca şeyr rağmen hala sevdiğim için kendime çok kızıyorum ağlamalarım geçmiyor günden güne acım artıyor...

İnsanın başına herşey geliyormuş bin beteri var şükrediyorum Rabbim yüzünü gösterdi bana çok şükür ama neden bu bağımlılığım geçmiyor? Ona insan bile demiyorum bu insan sevilir mi? Acımasızca eleştirmeyin lütfen desteğinize İhtiyacım var sadece..

Arkadasim kafa dagitman lazim...evde bos bos oturup o olayllari dusunursen daha faxla takinti yaparsin..giyin suslen gez, tak kulagina kulakliklari muzik dinle, arkadaslarina takil...kursa git..oyalanacak biseyler yap yani...kisa sure sonra unutursun...

Özlersen özle. Olabilir ki.
Hissettigin seyleri bastirmaya calisma zaten. Dedigin gibi hayalindeki kisiyi özlüyorsun veya onunla birlikteyken hissettigin güzel duygulari. Onu degil. Cunku kendisi igrenc birisiymis. Cok sükür evlenmeden önce anlamissin.
Ama bugün ozlersin yarin gecer.. hislerini dedigim gibi bastirma yasa ama yinede tutma. Gelip gecici cunku.
Kendini yipratmaya gerek yok. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Arkadasim kafa dagitman lazim...evde bos bos oturup o olayllari dusunursen daha faxla takinti yaparsin..giyin suslen gez, tak kulagina kulakliklari muzik dinle, arkadaslarina takil...kursa git..oyalanacak biseyler yap yani...kisa sure sonra unutursun...
Gezmeye gidince her yerde aklıma geliyor çok fazla haksızlığa uğradım çok dert ediyorum bunları eskiden öyle neşeliydim ki öyle özgüvenim vardı ki ama şimdi ezik korkak biri oldum

Özlersen özle. Olabilir ki.
Hissettigin seyleri bastirmaya calisma zaten. Dedigin gibi hayalindeki kisiyi özlüyorsun veya onunla birlikteyken hissettigin güzel duygulari. Onu degil. Cunku kendisi igrenc birisiymis. Cok sükür evlenmeden önce anlamissin.
Ama bugün ozlersin yarin gecer.. hislerini dedigim gibi bastirma yasa ama yinede tutma. Gelip gecici cunku.
Kendini yipratmaya gerek yok. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.
Amin hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Çok yıpratıyorum kendimi onun ve ailesinin yaptıklarını anlatsam sizlere nasıl katlandınız dersiniz ama ben Rabbime güveniyorum ilahi adalete çıkarsın Rabbim

Anliyorum kolay degil...her insanin yasadigi ayri bir zorluk var...ama cok daha buyuk acilar var hayatta onlarin yaninda bu hicbisey..ya evlenseydin bu herifle cocuklu bosansaydin ne olacakti...senin aslinda verilmis sadakan var da farkinda degilsin...

Anliyorum kolay degil...her insanin yasadigi ayri bir zorluk var...ama cok daha buyuk acilar var hayatta onlarin yaninda bu hicbisey..ya evlenseydin bu herifle cocuklu bosansaydin ne olacakti...senin aslinda verilmis sadakan var da farkinda degilsin...
Çok haklısınız ben o büyük acılardan yaşadım ne demek olduğunu biliyorum öm acısının ne olduğunu işte diyorum bu olayda neden böyle korkak güçsüz oldum tükenmişlik var galiba toparlancam Allahın izniyle

Insanlarin zayif zamanlari olur cnm...herkesin var inan ki...en guclu goruneninin bile..belki de o ölūm acisi sende travma yaratti..o olay sonrasinda zayif zamanlarina denk geldi bu nisanlilik donemi farkedemedin..ama evlenmeden kurtulmussun iste...bu da en buyuk odulun...

Ben sevgiden değil de alışkanlıktan onu ozlediginizi düşünüyorum.şiddet gördüğünüz kişiye karşı sevgi hissedilemez galiba.sonuçta 4 yilin verdigi iliski bağlılık var.zamandan baska bir ilac yok galiba. :KK43:

Ben sevgiden değil de alışkanlıktan onu ozlediginizi düşünüyorum.şiddet gördüğünüz kişiye karşı sevgi hissedilemez galiba.sonuçta 4 yilin verdigi iliski bağlılık var.zamandan baska bir ilac yok galiba. :KK43:
İçimdeki onu öldüremedim galiba dediğiniz gibi şiddet yapan sevilmez ki bunun yanında daha kötü davranışalrı lafları var ama bağımlılık var doğru diyorsunuz zaman...

Arkadasim 4 yil emek vermissin, aklina dahi gelmeyecek seyler yasamissin.Uzerinden ne kadar gecti bilmiyorum ama hicbirsey olmamis gibi davranamazsin ki.Hepimizin duygulari,beklentileri var..İhtiyaciniz olan sadece zaman.Allah karsina oyle bir insan cikarsin ki, eskiden hatirladiklarin sadece sukur etmene sebep olsun..

Arkadasim 4 yil emek vermissin, aklina dahi gelmeyecek seyler yasamissin.Uzerinden ne kadar gecti bilmiyorum ama hicbirsey olmamis gibi davranamazsin ki.Hepimizin duygulari,beklentileri var..İhtiyaciniz olan sadece zaman.Allah karsina oyle bir insan cikarsin ki, eskiden hatirladiklarin sadece sukur etmene sebep olsun..
Bir ay oldu yaşananlara çok yeni herşey için biliyorum ne kadar güzel dua etmişiniz amin inşallah..

Uzulmen gayet normal 1 ay nedir ki.Uzuntunuzu yasayin,hislerinizi bastirmayin.Merak etmeyin siz o adama uzulmuyorsunuz.Biten hayallerinize,hayal kirikliklariniza uzuluyorsunuz.Zaman ve duadan baska biseye ihtiyaciniz yok.

Uzulmen gayet normal 1 ay nedir ki.Uzuntunuzu yasayin,hislerinizi bastirmayin.Merak etmeyin siz o adama uzulmuyorsunuz.Biten hayallerinize,hayal kirikliklariniza uzuluyorsunuz.Zaman ve duadan baska biseye ihtiyaciniz yok.
Kendime üzülüyorum ve kör olduğuma meger dört yıldır oynuyormuş bana da göremedim ümitlerim hayallerim herşeyim gitti haklısınız

alışkanlıkları özlüyosun, kimse yediği dayağı özlemez sonuçta ama 4 yılın getirdiği alışkanlıklar var, hayatında onun olmasına alışmışsın, zamanla onsuzluğa da alışırsın, biraz daha geçince başkasına da alışırsın

alışkanlıkları özlüyosun, kimse yediği dayağı özlemez sonuçta ama 4 yılın getirdiği alışkanlıklar var, hayatında onun olmasına alışmışsın, zamanla onsuzluğa da alışırsın, biraz daha geçince başkasına da alışırsın
Haklısınız ben ondan başkasını hiç düşünmemiştim ilk ve son diye bakmıştım her zaman onu çok seviyorken bunları yapması mahvetti beni

Kendimi sizde gördüm yazınızı okuyunca... Siz sevdiğiniz hayalinizdeki adamı özlüyorsunuz aslında. Yaptıklarından dolayı nefret etmeniz gerek ama nefret edemiyorsunuz,ondan kaçmak istiyorsunuz eski güzel günler aklınıza geldikçe tam tersi daha çok bağlanır gibi oluyorsunuz. Bu adamlar neden hak etmeyen kişilere hak etmedikleri şeyleri yaşatır anlamam. Ne diyeyim böyle adamların kalbine Rabbim pişmanlık,merhamet versin...

Kendimi sizde gördüm yazınızı okuyunca... Siz sevdiğiniz hayalinizdeki adamı özlüyorsunuz aslında. Yaptıklarından dolayı nefret etmeniz gerek ama nefret edemiyorsunuz,ondan kaçmak istiyorsunuz eski güzel günler aklınıza geldikçe tam tersi daha çok bağlanır gibi oluyorsunuz. Bu adamlar neden hak etmeyen kişilere hak etmedikleri şeyleri yaşatır anlamam. Ne diyeyim böyle adamların kalbine Rabbim pişmanlık,merhamet versin...[/QUOT
Şuanki ruh halimin aynısını yazmışınız yüreğinize sağlık...

Kendimi sizde gördüm yazınızı okuyunca... Siz sevdiğiniz hayalinizdeki adamı özlüyorsunuz aslında. Yaptıklarından dolayı nefret etmeniz gerek ama nefret edemiyorsunuz,ondan kaçmak istiyorsunuz eski güzel günler aklınıza geldikçe tam tersi daha çok bağlanır gibi oluyorsunuz. Bu adamlar neden hak etmeyen kişilere hak etmedikleri şeyleri yaşatır anlamam. Ne diyeyim böyle adamların kalbine Rabbim pişmanlık,merhamet versin...
Şuanki ruh halimin aynısını yazmışınız yüreğinize sağlık...

X