sürekli üşüme sorunu

Mont3Carlo

Aamir Khan...
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
208
77
31
Arkadaşlar bazılarınız tek derdin bu olsun diyebilir ama bende ciddi bir üşüme sorunu var kimse üşümüyor ama benim elim ayağım buz millet taytla geziyor ben lahana gibi kat kat giyiniyorum öneriniz var mı ya da benim gibi olup çözüm bulan

Arkadaşlar bazılarınız tek derdin bu olsun diyebilir ama bende ciddi bir üşüme sorunu var kimse üşümüyor ama benim elim ayağım buz millet taytla geziyor ben lahana gibi kat kat giyiniyorum öneriniz var mı ya da benim gibi olup çözüm bulan
Tiroit ve kansızlık üşümenize neden olabilir,eğer doktora gitmediyseniz bir doktora giderek kan tahlili yaptırın.

Cozumu olan bana da soylesin ,
Esim ince tisortle yatarken benm ,2 kazakla yattigim oluyo valla :KK53::KK53::KK53::KK53:
Tiroitlerinize baktırdınız mı peki,tiroitte üşüme yapar,özellikle yavaş çalışıyorsa,bende kansızlık problemi yaşarken üşürdüm sürekli,yine üşüyorum yaz-kış tirotten bu seferde.

Kansızlık var küçük küçük kırmızı şişe içinde ilaç vermişti doktor ama tiksiniyorum onlardan

Ya kansizsin ya dolasim problemin var.

Bir dahiliye ve kalp damar uzmanina gorun kardiyolog da olabilir emin degilim :KK70:

Bende öyleyim ne yazik ki kansizlik diyorum ama hala doktora gidemedim.

Benim kan değerlerin çok düşük o yüzden donuyorum hatta şuan bitki çayı koydum azıcık isaniyim diye

Yazın kavurucu sıcaklar da bile Üşürüm özellikle regl döneminde

Belki sizindekan ddeğerlerimiz düşüktür belki

Son düzenleme:
Ben de hep çok üşürüm.Yatarken bile kafamda beremle yatarım,çünkü bi yerimi örtmeden yattığımda hemen hasta olurum.Ayağımda patik,sırtımda yelek olmasın,hastayım.Kaloriferli evde bir de elektrikli soba yakıyorum,o derece yani..Çözümü yok sanırım bunun :KK43:

X