Selam kızlar, dert değil anlatacaklarım ama dün gece kendi kendime çözüm ararken birden aklıma geliverdiniz. Kesin kızlar bana güzel bi yol gösterir dedim :)) Şimdi sorunuma geçeyim. Ben 4 ayl önce evlendim. Düğün ve çeyiz hazırlıklarını 2,5 ayda yaptığımız ve herşeyi eşimle beraber yaptığımız için çok ama çok koşuşturmacalı bi dönem oldu. Haftaiçi iş çıkışı, haftasonu demeden sürekli koşturdum. Ondan öncesinde de iş çıkışı gerek nişanlıyken gerekse sevgiliyken buluşur ve oturmak yerine genelde yürürdük(ikimiz de seviyoruz yürümeyi). Eşim hayatımda yokken de iş çıkışı arkadaşlarımla bulururdum mutlaka, eve geç giderdim. Hatta bazen spor salonuna giderdim. Haftasonları da dışarı çıkardım, ya arkadaşlarımla buluşurdum ya da planım yoksa eşofmanlarımı giyer yürüyüşe çıkardım. Kısacası hareketli bi yaşam tarzım vardı. Fakat evlendiğim gibi her şey bi anda değişti. Şimdi eve gidince sadece yemek ve bulaşık işiyle ilgileiyorum. Haftaiçi kesinlikle başka iş yapmıyorum. Haftasonu temizliğimizi eşimle birlikte yapıyoruz. Ne bir iş yapasım geliyor, ne bi yere gidesim ne de misafir ağırlayasım. Fırsat buldukça erkenden yatıyorum, haftasonları çok geç kalkıyorum. Ama yine de sürekli uykulu, yorgun ve halsizim. hareketsizlikten 4 ayda en az 5 kilo aldım
Neden böyle oldum kızlar? Aranızda benim gibi olan var mı? Eski hareketli halme dönmem, gücümü toplamam için ne yapabilirim?