Sürekli yorgun ve uykusuzum

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
32
Arkdaşlar öncelikle hayırlı kandiller.
Bendeki bu psikolojik bir sorun mu bilmiyorum ama normal olmadığını biliyorum inanın bu çok başıma bela olmaya başladı sürekli yougunum sürekli uykusuzum ya 19 saat uyuduğum günü biliyorum inanın hiç abartmıyorum ama hep yorgunum hep uykusuz evde hiç iş yapasım yok bir temizlik bir ev toplama desen yok bendeki bu hal ne çözemedim gitti.Aslında çok hiperaktif bir insanımdır içim içime sığmaz ama neden bu haldeyim bilmiyorum şu an başına gelen böyle durumda olan bir tanıdığı yakını olan var mı buna bir çözüm var mı hanımlar.

Bendeki bu psikolojik bir sorun mu bilmiyorum ama normal olmadığını biliyorum inanın bu çok başıma bela olmaya başladı sürekli yougunum sürekli uykusuzum ya 19 saat uyuduğum günü biliyorum inanın hiç abartmıyorum ama hep yorgunum hep uykusuz evde hiç iş yapasım yok bir temizlik bir ev toplama desen yok bendeki bu hal ne çözemedim gitti.Aslında çok hiperaktif bir insanımdır içim içime sığmaz ama neden bu haldeyim bilmiyorum şu an başına gelen böyle durumda olan bir tanıdığı yakını olan var mı buna bir çözüm var mı hanımlar.

Bendede var sürekli halsizlik var.Ve evde olduğum zamanlarda daha çok.İnsan boş durdukça ve çok uyudukça daha da artıyor yorgunluğu.Çalışıyor musun ,sürekli evdemisin ?

Bende öyleyim. Millet sabahın köründe kalkar evini işini yapar ben öğleye doğru kalkıyorum akşama kadar oyalaniyorum bende kurtulmak istiyorum

Kilo durumu da etkiliyor ben çok zayıfım sürekli halsizlik var daha dün tahlil yaptırdım hormonlarım normal çıktı herhangi bir sorunum yok.Beslenme de çok etkiliyor.

birçok insan sanırım aynı durumda.özellikle işi bıraktım bırakalı bu durumum daha bir artış gösterdi.ben kendimce şöyle bir çözüm buldum.birkaç gün içinde uygulamayı düşünüyorum.sabahları 1 saat yürüyüşe çıkacağım.dışarı çıktığım günler hareket edince enerjim daha yükseliyor.evde miskin miskin oturdukca daha yorgun ve hayattan zevk almaz hale geliyorum.

Bizzat kendim boyleyim..
Ogrenciyim de calismam gereken dersim sinavim var okuyorum sanki algilayamiyorum..
Beynim dolmus tasmis sanki..
Oturdugum gibi duramiyorum ille sirtimi yaslicam basimi bi yere koycam..
Sonra birde gece uyuyamama var saat ikilere uclere kadar dön dön dur..
Hayat enerjim gitti ama zaten donem donem depresyonlara girip cikip duruyorum alistik artik:KK55:

Bende de aynı sorun vardı. Bir üşengeçlik, bir yorgunluk, bir halsizliik.. Evde çamaşır asmaya dahi mecalim olmazdı.. Eşim saolsun ben yapmazsam o yapıyor. Yardımcı oluyordu. Ama çok rahatsızdı bu durumdan.. Doktora gittim, tahlil yaptılar.. Kan değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor.. Bana kan ilacı verdi. Ama yine de hala atamadım.. Sanırım havalardan.. Bende tansiyon düşüklüğü de var.. Sıcağa hayatta gelemem..

valla o sorun bende de var hatta facedeki kapak fotosunda "uykumu aldığım tek bir günüm bile yok" yazıyor, bi alabilseydik şu uykuyu, ben akşamları erken yatsamda aynıyım

1) Vitamin eksikligi olabilir
2) Mevsim degisikliginden kaynaklanabilir
3) Baska bir rahatsizliginiz olabilir.

Benimki vitamin eksikligindendi.

2 yıldır boyleyim butun tesstlerimi de yaptırdım cok sukur bi asğlık sorunum yok, psikolojik diyorlar. 4 4 lük hayatım yok evet ama herkesin yasadığından cok farklı sıkıntılarımda yok. düzelemiyorum işe gelmek azap oluyor

ayyy bende aynıyım malesef....hatta 1 sefer düştüm ama nasıl düştüğümü hatırlamıyorum..kafamı falan çarptım eşim kaldırdı yerden..bir kerede kalktım alarmı kapattım sonra elim ayağım zangır zangır titredi zor attım kendimi yatağa..3-5 sn sürüyor..3. olsursa sanırım doktora gidicam.

Bendede var oyle bir durum fakat sizin kadar uyumuyorum. Kan degerlerim normal acaba karacigerimde mi birsey var diye dusunmeye basladim.

Bahar yorgunlugu olabilir bende de var bu aralar .

X