Surp pırgiç ermeni hastanesinde doğum yapan var mı

Korra

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
72
16
18
Arkadaşlar merhaba ben dört aylık hamileyim doğumumu orada yapmayı düşünüyorum son bi iki sene içinde orda doğum yapan var mı odaları konforu nasıl hizmeti nasıl ne bileyim Detaylı bilgi verebilecek var mı ?

kadın doğum doktorunun yanında çalışan bir arkadaşım var ve hemşirelerinin orada surp pırgiç hastanesinde doğum yaptığını söyledi çok memnun kalmış çok iyi bir hastane dedi hatta benide oraya yönlendirdi ama evime çok uzak olduğundan arabada midemi bulandırdığından oraya gidemedim
evime yürüme mesafesinde özel bir hastaneye gidiyorum şimdi

surp pırgiçin çok methini duydum paylaşmak istedim

konu tekrardan güncel olsun. arkadaşlar son zamanlarda doğum yapan ya da şuan gidip gelen varmı aranızda??

Ben gidiyorum konuyu açtıktan sonra çok araştırdım oraya gitmeye karar verdim bütün hamileliğim boyunca kontrollerim orada yapıldı . Doktorumdan memnunum ,personelde genel olarak çok saygılı . Bir hafta var doğumuma odalarını gezdim biraz küçük ama temiz odadaki tuvaletlerde şampuan bone temiz havlu herşey var . Hamileliğinin yedinci Ayında Sancı yaşamıştım bi gece yattım deneme oldu benim için güzel ilgileniyorlar hep gelip sıkıntın olup olmadığını soruyorlar. Bilemiyorum doğumumu yaptıktan sonra daha da Detaylı bilgi verebilirim . Fiyatlarında diğer özel hastanelere nazaran daha uygun .

cevap için çok tşk ederim. öncelikle çok geçmiş olsun hayırlısıyla bebeğinizi elinize alırsınız inş. bi sorum daha olacaktı acaba hangi doktora gidiyorsunuz? genel olarak oranın doktorları iyidir ama kadın doğumla ilgili hiç bilgim yoktu açıkçası evet bu kalitede bi çok özel hastaneye göre fiyat olarak iyi

Sizede hayırlı Doğumlar :)) ben dr.ağavni tezenli' ye gidiyorum ,çok Güler yüzlü cıvıl cıvıl bi kadın ... Ben yapım Gereği herkese ısınamam ve güvenemem ama doktorumu sevdim şimdiye Kadar'da bi sorun yaşamadım ... Yakup Çilingir var bi de onu da çok öneriyorlar siz bilirsiniz tabiki birinin sevdiğini bir başkası sevemeyebiliyor ... Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim hiç sorun değil .

cevabın için tşk ederim. bende ağavni tezenli den dün randevu aldım o hocanın hakkında hep aynı şeyleri duydum çok güler yüzlü ve sıcak kanlı biriymiş kişiyi güleryüz bile psikolojik olarak rahatlatır ve bu benim içinde çok önemli ben 6. ayımdan sonra tekrar doktor değiştirmek zorunda kaldığım için biraz ürktüm açıkçası. çok oluyorum ama bişey daha sorucam hocanın normal doğuma bakış açısı nasıl çünkü bi aksilik olmadığı sürece normal doğumu beklemek istiyorum

Yok istediğini sorabiliRsin hamileyken çok önemli oluyo bunlara cevap almak :))) öncelikle hep senin ne istediğini soruyor yani hamilenin psikolojisi çok önemli onun için .ama tabiki her zaman normal doğumun gebe içinde bebek içinde en iyisi OLDUĞUNU söylüyo.bende normal Doğumu bekliyorum son 4-5 günüm ama hala gelmedi bıdığım:)) eğer bu 4-5 günde de gelmezse yine sezeryan değil suni sancıyla deniycez yani normal için her yolu deniyo tabi bi komplikasyon olursa başka bakalım .

anladım canım çok tşk ederim doktorun tutumu çok iyimiş. umarım hiç bişeye gerek kalmadan sende göz kapatıp açıncaya kadar fıstığın kucağında olmuş olur. bu arada kızmı erkekmi senin fıstığın. doğum sonrası kendini iyi hissettğinde durumunu paylaşırmısın benimle ebeler hemşirelerin yaklaşımı nasıl diye :)

Âmin çok çok teşekkür ederim hepimiz inşallah hayırlı kolay Doğumlar yapalım ... Benim erkek canım ... Tabiki yazarım zaten gelmeye niyeti yok gibi görünüyor önümüzdeki hafta yapıcam hastaneye sanırım durum onu gösteriyor ... Bi iki haftaya inşallah paylaşırım herşeyi ...

tamam canım bende senin yorumlarını dört gözle bekliyor olacağım. :))) gelir o fıstık annesini üzmez. sende kokusunu doya doya çekersin içine. hepimiz için hayırlısı diyelim...

merhaba,
bende 8 haftalık gebeyim henüz çok yeni ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. ermeni hastanesinde Ağavni hanımı düşünüyorum bende. yorumlarda genel olarak çok iyi... normal doğum düşünüyorum. size sormak istediğim. son ayda çok sık kontrole gidiliyor mu. evim beylikdüzünde işten ayrıldığımda hastane bana biraz uzak kalacak sorun olur mu bu...
acil bir durum olduğunda hemen Ağavni hanıma ulaşabiliyor musunuz.
birde ermeni hastanesinde normal doğum ve sezeryan ücretleri şuan için ne kadar bilginiz var mı...

sizinde az zamanınız kalmış umartım sağlıkla alırsınız oğlunuzu kucağınıza....

ben bu cumartesi yeni başlıcam ağavni hanıma metnini çok duydum güler yüzlü ve açıklayıcı birinin olması çok önemli. doktor kararı vermek çok zor heleki benim gibi 6. ayından sonra eski doktorun umursamazlığından sonra yeniden arayış içerisine girmek çok çok üzücü... fiyat biligilerini ben size verebilirim sgk lılara muayene ücreti 50 tl normal doğum 2000 tl isteğe bağlı sezeryan 3000 zorunlu sezeryan 2.800

merhaba arkadaşlar ben değil ama bir çok arkadaşım orda doğum yaptı hepsi çok memnun kaldılar gittikleri dr. yakup tu hastanenin temziliği ilgisi çok memnunlarmış benim doktorum başka bir hastanede olduğu için ben oraya gitmedim faiş fiyatlarda istemiyorlarmış

Merhaba ;
Ben geçen cumartesi oraya ultrason için gittim. tanıdığım orada doktor. Şuana kadar Mecidiyeköy de Özel Türkiye Hastanesine gittim. Ama cumartesi orayı görünce fikrim tamamen değişti. Hastane yi çok beğendim ayrı bir huzur veriyor.
Kadın doğum doktorları ile ilgili hiç fikrim yok ama. Sizin yorumlarınızdan sonra sanırım Ağavni hanım ı deneyebiliirm. Birde Yakup Bey sanırım onun içinde çok iyi deniyor.
Doktorum yanında doğum odası da önemli benim için. Orada doğum yapanlar lütfen bizi de bilgilendirin. Temmuz 5 te randevu alıp gidicem bende ayrıntıları paylaşırım..
Umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur.
Sevgiler..

merhaba bende önce Ağavni Hanım a gitmiştim gerçekten çok şeker ve iyi biri yalnız kendisi ben gittiğimde 33 haftalık hamileydi ve beni takip edemeyeceğini en baştan belirtti şimdide Yakup bey e gidiyorum daha bir sefer gittim ama gayet o da çok iyi birine benziyor en azından benim için ultrasonla bakarken anlatarak bakması benden ve bebeğimden bahsetmesi hamilelik dönemimin geçmişini tamamen sorması bana yetti. Avrasya Hastanesi faciasından sonra bu hastane bana iyi geldi hoş istesemde değiştirmem artık 30 haftalık hamileyim ve çok sıkıldım doktor aramaktan sizede tavsiyem Yakup bey e gidebilirsiniz

Merhaba ;

Ağavi hanım ın hamile olduğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. En azından en baştan Yakup Bey e başlarım bende.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Merhaba ;

Ağavi hanım ın hamile olduğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. En azından en baştan Yakup Bey e başlarım bende.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Rica ederim canım evet sonradan doktor değiştirmek zor oluyor alışıyorsun. gerçi bu hastanenin bütün doktorları çok iyi personelleride güler yüzlü en azından insanın yüzüne bakarak cevap veriyor. canım bişey daha yakup bey e gideceksen genelde haftiçi kontrollere git bana öyle söylemişti seninde bilgin olsun

Merhaba hepinize ben en başta da yazmıştım hastane ve doktorla ilgili birtakım bilgileri... Doğumumu da 23 gün önce orada Yaptım ağavni hanım doktorumdu ve en başından beri konuştuğumuz gibi normal doğum Yaptım hastane odaları ebeler doktorum hizmet Herşeyden çok memnun kaldım hiçbir komplikasyon ya da ekstra bir durum sıkıntı söz konusu olmadı ... Bebek hemşirelerinden ebelere kadar herkes son derece ilgili eşim ve ben bütün gece belki 50 defa arayıp bebek hemşirelerini odaya çağırdık her seferinde Güler yüzle gelip yardımcı oldular doktorumda doğumda da sonrasında da çok yardımcı oldu herşeyiyle son derece memnun kaldım ... Yalnız Dediğiniz gibi ağavni hanım şu an hamile Ağustos başı doğum yapacak Aralık'ta iş başı yapacak tekrar ,gitmek isteyenlerin bilgisine ....

Bu arada fiyatlar normal doğum Sigortalı 1700 ,normal doğum diye giderseniz ve mecburen sezeryana dönülmesi gerekirse yine 1700 , isteye bağlı sezeryan da 2300 bilginize ... Yine tabiki hastanenin kendisinden bilgi almanızda fayda var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…