sen sıkma canını tatlım...
daha gençsiniz eşinde genç öyle düşünmeyin sakın..
elbet vakti zamanı vardır herşeyin...tedavisi var onun sen içini ferah tut..
bendede sürekli kist oluşuyor hatta en son kist 8 cm olmuştu ameliyat olucaktım çok iyi bir doktor buldum asla ameliyat olmaz dedi ve tedaviyle geçirdi..
rahim filmi çekinmem lazım korkuyorum...:18:
günaydın kızlar doğuşun gitmesine üzüldüm,merve gitmeliydi nasıl da sevindi
uyuz kız,doğuşun özür dilemesi de iyi oldu ama nihatın o anki bakışı cok komikti
Bu kistlerle basimiz dertte Allah sifalar versin cumlemize.. Icimi ferah tutuyorum artik valla Vakti gelince olacak Allahin izniyle.. Ay ondan bende korkuyorum bazilari oyle bi anlatmiski ödüm patladi :18:
Gunaydin canim hosgeldin. Dogus ise yaramiyodu basarisizdi yarismalarda ama bende uzuldum dogrusu merve cok yapmacik almedada kendi karar veremiyo biseye mervenin kararlariyla ilerliyo aptal
amin canım cümlemizin...
bende doktora dedim çok korkuyorum diye net ortamındaki yazılanları okumayın dedi ben bir göz attım ve birisi rahimi çıkardılar geri koydular yazmış böyle birşey imkansız ne bu ampülmü dedi...
regl sancısı gibi sakın korkma dedi bilmiyorum ama yine tırsıyorum.. tatilden geldikten sonra çektiricem kaçış yok temmuz gibi..
sende araştırırsın ağrısız çeken yerler varmış tr ordada muhakkak vardır ...
Herkese günaydın
ya doğuşun gitmesine ben çok üzüldüm. merve anlayacak nasıl bir hata yaptığını ama geç olacak. nasıl gönüllüler anladı anılı göndermeklere nasıll bır hata yaptıklarını bu da öle olacak. şimdi mustafa topaloğluyla oynarlar her oyunu kaybedrler...inşallah bir dahaki elemede de merve gider...
merve almedayı da çatır çatır eleyecek o zaman anlayacak saf ya
merve ne dese evet öyle diyo
Valla bende korktum kimisi korkmayin buyutulcek gibi deilmis diyo kimiside cigliklar attim resmen felan diyo ama ben o kdr abartilcak gibi olacagni sanmiyorum ama canim yanarsa heralde bildigim butun kufurleri sayarin doktorakadinin biri dogum yaparken ana avrat saymis ordakilere cok gulmustum Stresten uzak durmak en guzeli canim
günaydın kızlar nasılsınnızdün akşam cok gıcık oldum doguş gitti yaaaaaaaaa işe yaramaz musatafa emmi dururken yinede bişeyler yapmaya calısan kazansın kazanmasın ama yarışan bi adamdı ya mıstafa emmi direk cekiliyo yani bundan sonra her oyuna bir sıfır yeni baslıcazzzzzzzzzzzz offffff
gönüllüleri bile geçmedi weda ederken way be
Gunaydin canim hosgeldin. Dogus ise yaramiyodu basarisizdi yarismalarda ama bende uzuldum dogrusu merve cok yapmacik almedada kendi karar veremiyo biseye mervenin kararlariyla ilerliyo aptal
Doğuş düşünmüş taşınmış "ben gidersem o malum fotoğraf yüzünden giderim" diye düşünmüş olmalı ki;
sonuç açıklandıktan sonra "o saçmalamam için türk halkından özür diliyorum" dedi,
iyi yaptı.. bari bundan sonraki hayatını etkilemesin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?