Survivor bitti sohbete devam

bugun cok kotuyum basim surekli dönüyor bi kac kez düstüm gecenlerde :44:

neden acaba ...:26:
Benimde çok oluyor canım ...
Vertigo var birde iç kulağımda sıvı dengesizliği ondan oluyormuş...:26:

gecmiş olsun canım neyin var:26:

neden acaba ...:26:
Benimde çok oluyor canım ...
Vertigo var birde iç kulağımda sıvı dengesizliği ondan oluyormuş...:26:

hoşgeldin canım,benimde sabahları başım dönüyor bazen neden acep yorgunluktanmı:44:

Kan şekerin düşmüştür belki bir bardak şekerli su yap iç ya da şeker atıver ağzına

Tsk ederim canlarim. Bilmiyorum diyetteyimya hala birde sporu zorladim ondandir belkide. Canim sklyo bazen moralim bozuk üfff.. Sekerli suyu deneyim bide. :26:

tsk ederim canlarim. Bilmiyorum diyetteyimya hala birde sporu zorladim ondandir belkide. Canim sklyo bazen moralim bozuk üfff.. Sekerli suyu deneyim bide. :26:

aaa yapma ama böyle rüzgargülümm...
Niden morelin bozuk bakim..
Sen kaç kilosun ki canım de bakam.

Tsk ederim canlarim. Bilmiyorum diyetteyimya hala birde sporu zorladim ondandir belkide. Canim sklyo bazen moralim bozuk üfff.. Sekerli suyu deneyim bide. :26:

hmmm diyetten dolayı olabilir canım fazla zorlama kendini,herşeyin başı sağlık...bende 4 5 sene önce 20 kilo vermiştim sonrasında kansızlık oluştu

aaa yapma ama böyle rüzgargülümm...
Niden morelin bozuk bakim..
Sen kaç kilosun ki canım de bakam.

Su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyo daha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…