- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyodaha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum
Su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyodaha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum
Hangi doktor diyor zayıfla diyeYemekten en az bir saat sonra yapmak lazım sporu
saçmalama sakın umutsuzluga kapılma canım zayıfmışsın daha ne istiyo du doktor igne iplige dönmüşsün
elada çok güzel bir isim..senin bebiş kız olursa bunlardan birini koyucan galiba
su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyoDaha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum
Jinekolog diyo yumurtaliklarimin daha iyi calismasi icinmis :44: sporuda yapmiyorum bu aralar
Jinekolog diyo yumurtaliklarimin daha iyi calismasi icinmis :44: sporuda yapmiyorum bu aralar
kilon normal boyunda uzun bende 63 kiloyla hamile kalmıştım boyum 1.70,şaşırdım valla çok kilon yokki gebelik için zayıflayasın başka bir doktora sorsan..:26:
elada çok güzel bir isim..senin bebiş kız olursa bunlardan birini koyucan galiba
benimde kızım olsaydı adını eylül veya hira koycaktım eşim en cok hiradan yana oldugu için en son onda karar kılmıştım ama erkek oldu
aaa sana hangi doktor dedi bunu kuzum....:26:
Benim boyum 1,63 kilomda 62 sen gayet normalsin bence..
Başka bi doktora git gülüm sen...
Umutsuzluğada kapılma ablamın boyu 1.60 63 kg hamile kaldı..
Sakın canını sıkma...
hayret doğrusu:26::26:
benim boyum bir 55 kilomda 45 ti banada alabildigince kilo aldedi çocugu taşıyamazsın sonra bünyen musait degil dedi bende aldımda aldım tam 20 kilo aldım şimdi cebelleşiyorumvereyim dieHer goren diyoki noldu sana niye bu kdr zayifladin cop gibi duruyorum aslinda oldugumdan daha zyif goruntum var ama biraz fazlaligim vardi onlarida verdim. SImdide bekliyorum iste :44:
canim polikistik overli olmasam umutsuz olmuycamda bazen oluyorum iste
Canim polikistik overli olmasam umutsuz olmuycamda bazen oluyorum iste
Belli bir diyet varmı uyguladığın yoksa kendin mi dikkat etmeye çalışıyorsun...Bende diyetteyim de
2.ye artık
benim boyum bir 55 kilomda 45 ti banada alabildigince kilo aldedi çocugu taşıyamazsın sonra bünyen musait degil dedi bende aldımda aldım tam 20 kilo aldım şimdi cebelleşiyorumvereyim die
benim boyum bir 55 kilomda 45 ti banada alabildigince kilo aldedi çocugu taşıyamazsın sonra bünyen musait degil dedi bende aldımda aldım tam 20 kilo aldım şimdi cebelleşiyorumvereyim die
tedavisi var canım onun umutsuzluğa kapılacak bir durum yok..
Daha genciz ,güzelizz canımızı sıkmaya değmez...
Canim polikistik overli olmasam umutsuz olmuycamda bazen oluyorum iste
Dikkat ederek yaptim belli bi listem yoktu az yedim zamaninda yedim simdi bi 3 kilo kaldi onuda veririm zaten 2 hafta sonra felan cikolata cips kola bunlari artik yiyip icmiyorum o yuzden ne zamandir yemedigimden simdi hic canim istemiyo onlari haftada bi kezde kucuk bi kase sutlu tatli yiyorum iste gunde bol bol yesil elma yedim bide 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?