yaa umutsuz falan olma tatlım benim bi arkadaşımdada polikistik over sendromu vardı aniden hamile kaldı,hiç belli olmaz
şimdi kaç kilosun,benimde kilo vermem lazım 69 kiloyum
Umutsuzluğa kapılmaGönlünü ferah tut ki negatif enerjiyi toplama üzerine...
Az kalmış bak ne güzel azmetmişin bu kadar yol almışın bundan sonra geriye sadece pozitif düşünmek kalmış
Nasip olunca isterse 100 kilo olsun insan yine oluyor canim iste hayirlisi olsun bakalim
Evet genciz guzeliz ama bazen geliyorlar iste bana
evet genciz guzeliz ama bazen geliyorlar iste bana
gelmesinler kuzum evrene pozitif enerji gönder...
hiç düşünme bunları canım streste hamileliği engelliyo biliyosun kafana takma rahat ol,her ay bekleme acabamı diye,düşünme allahın işi hiç belli olmaz,mutlaka bir bilgiği vardır canım
Evet orasida oyle canim stres cok etkiliyomus zaten hormonlari.Bu arada hormonlarada baktirdim bisey cikmadi ultrasonda baktirdim yumurtaliklara doktor bisey yok gebe kalmana engel bisi gorunmuyo dedi esimde de problem cikmadi cok sukur bakalim bekliyoruz
Sagolun ya cok sekersiniz iyiki varsiniz
Kafaya takmadigin zaman oluyo genelde hepNe zamandir takmiyodum bugun yine takildi neyse aman yaw gelir birgun bebegim elbet hayirlisi olsun..
Kafaya takmadigin zaman oluyo genelde hepNe zamandir takmiyodum bugun yine takildi neyse aman yaw gelir birgun bebegim elbet hayirlisi olsun..
50 kiloyum ama nasıl verdim gel bana sor
günlerini takip et,ovülasyon zamanını falan,adetten sonra kontrole git yumurta çatlamışsa söyler doktor...engel bi durum yoksa olur niye üzülüyosun,stresi unut bi kere...
sende çok şekersin canım....
Demek ondan sen gözükmüyon dünden beri...
Sende iyiki varsın tatlışım..
gelir hayatım gelir sen içini ferah tut yeter takma kafanada bu kadar tatlım
tskler canim ovulasyon gunlerimde agrim oluyo yanlarda ama bilmiyorum catliyomu catlamiyomu ben su anda tedavi surecindeyim ztn takibe absliycaz galiba..
Tskler canim saol dun arkadasima gitmistim ordan da erken geldim insanin kendi evi gibisi yok beBide kayboldum sormayin
Tsk ederim canim saol sende insallah..
Sizleri seviyorum :119::119:
Bebiş geldiği zaman ahh ahh böyle rahatça ayaklarımı uzatıp dinlenmek deliksiz uyumak istiyorum diyeceksin...Tadını çıkar o gelene kadar rahatlığının
bizde seni seviyoruz....
Hadi yaa nerde kaybuldun sonra nasıl buldun yolunu...
Keske olsada oturmasam 5 dakka..kiz oluncada bikarmiyim acepki bilemiyorum. Boyle 2-3 tane olsunlar beni kizdirsinlar ben onlara durun yapmayinn etmeyin yeterinn diye bagiriyim
Arkadasima gitmistim ilk kez gittigim bi yerdi yolu sasirdim yanlis yola gitmisim diomki bizim geldigimiz yollara hic benzemiyo gide gide cikmaz sokaga gittimsonra oturdum bi kenara telefondan haritayi actim yol tarifi aldim oyle gittim
Keske olsada oturmasam 5 dakka..kiz oluncada bikarmiyim acepki bilemiyorum. Boyle 2-3 tane olsunlar beni kizdirsinlar ben onlara durun yapmayinn etmeyin yeterinn diye bagiriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?