Survivor bitti sohbete devam

Ne zaman evlendin birde nerde oturuyorsun

Oyy kıyamam...14 haftalık mı...Sen nerde oturuyorsun?

Oh en güzeli senin ki...Sen nerde oturuyorsun?

Birde yaşlarınız kaç? Ay çok sordum

23 yaşında istanbulluyum4 senelik evliyim aşağıda görüldüğü üzere

Son düzenleme:
Ne zaman evlendin birde nerde oturuyorsun

Oyy kıyamam...14 haftalık mı...Sen nerde oturuyorsun?

Oh en güzeli senin ki...Sen nerde oturuyorsun?

Birde yaşlarınız kaç? Ay çok sordum

bursadayım tatlım.. hafta doldurduk Allah'ın izniyle . haftadayız artık. hafiften hareketlerini de hissediyoruz bakalım bıdığımız geliyor :) mayısta cinsiyetimiz de belli olcak oh miss

sen nerelisin nerde oturuyorsun ?

Sen ne düşünüyorsun cinsiyet olarak ne hissediyorsun...Ben Niğdeliyim eşim Kırklareli ama İstanbulda oturuyoruz

Sen ne düşünüyorsun cinsiyet olarak ne hissediyorsun...Ben Niğdeliyim eşim Kırklareli ama İstanbulda oturuyoruz

3 hafta öncesine kadar erkek diyordum tatlım ama şimdi sorduklarında sanırım kız geliyor diyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı :)

Son düzenleme:
3 hafta öncesine kadar erkek diyordum tatlım ama şimdi sorduklarında sanırım kız geliyor diyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı :)

Sağlıcakla gelsin de kız erkek farketmez Oda filan yapacakmısın yoksa biraz büyümesini mi bekleyeceksin...

Sağlıcakla gelsin de kız erkek farketmez Oda filan yapacakmısın yoksa biraz büyümesini mi bekleyeceksin...

yok tatlım oda almayı düsünmüyorum büyüsün de ondan sonra alırız odasını fındık kadar cocuğa ne odasıymıs öyle DDDD

dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

yok tatlım oda almayı düsünmüyorum büyüsün de ondan sonra alırız odasını fındık kadar cocuğa ne odasıymıs öyle DDDD

dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

En mantıklısı İnsan bir heves herşeyi almak istiyor sonra diyorsun bunu neden almışım Bir beşik yeter ilk etapta

kızlar survivora son 24 saat sabırsızlıkla bekliyorum
tweety avatarın çok tatlıymış bayıldım

Canim yorumlar gercekten iğrenç. Ama bu şarkıyı bulmam lazım yaa:26:

tesadufe bak ferihanin finalinde halil cansuyu bogazliyor,hayat devam ediyorun finalinde sirac da girayi bogazliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…