- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Hayirdir canim ne oldu ? Bende iyi diyim iyi olsun iste![]()
Eşime kırgınım ve o kırgın olma sebebimi çok farklı anlıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir canim ne oldu ? Bende iyi diyim iyi olsun iste![]()
Hayırlı sabahlarBen gerginim az biraz onun dışında iyiyim sen nasılsın...
hayırlı sabahlar canım...
ben iyiyim canım calışıyorum
sen nasılsın..?başın dönmüyor değilmi..:26:
mutlummm senin neyin var canım neden gerginsin....:26:
Eşime kırgınım ve o kırgın olma sebebimi çok farklı anlıyorSabah işe geldim işte aksilik olmuş bu işyeri bana birşey katmadığı gibi benden çok şey alıp götürüyor umutsuzum bu sabah :18::18::18:
Tskler canim bende iyiyim,yok iyim bugun. Kolay gelsin sana
![]()
Bazen benim esimde oyle anliyor kafalarinda biseyler uretiyorlar ve oyle saniyorlar baskasina calismiyo kafalari galibaHakkinda hayirlisi olsun canim ins hersey istedigin gibi olur. Esler arasinda oluyo iste kim varki esine hic kirilmamis :44:
rica ederim canım iyi olmana sevindim...
sağol tatlım..
yaa ben çok yemek yiyorum abur cubur felan nasıl kendimi kısmalıyım bana biraz fikir verin gülüm yaaa...
sabah 8 den bu saate kadar 2 dilim çikolatalı ekmek 1 dilim kek ve birde çikolata yedim...![]()
Maalesef yanlış anlaşılmalar oluyor dediğin gibiBir an önce düzelsin ben böyle çok keyifsizim çünkü
![]()
iyi cnm sen nasılsın
rica ederim canım iyi olmana sevindim...
sağol tatlım..
yaa ben çok yemek yiyorum abur cubur felan nasıl kendimi kısmalıyım bana biraz fikir verin gülüm yaaa...
sabah 8 den bu saate kadar 2 dilim çikolatalı ekmek 1 dilim kek ve birde çikolata yedim...![]()
Kiz sabah sabah boyle yersen kilo alirsin. Ben zayif kaidnlari gordukce dedimki benim ne eksigim var yani istedigim kiyafetlerin icine girebilmekte cabasi gerci o kadar buyuk beden degildim ama insan yinede kuculmek ister illaki.. Abur cubur yerine meyve felan ye olmazmi :26: cok aciktigini hissedince yemek ye ben oyle yapiyorum. Sonunda balinaya donmek istemezsin degilmi
![]()
Bende cokkeyifsiz oluyorum sinir uzuntu karisik simdi dahada sinirlensen bu sefer onlar inatlasiyorlar
Kadin milletine inatci diyolarda abi bu erkekler kadinlardan daha inatci yaww hic kendileri gormuyolar dertleri ne anlamiyorum yani. Hayatlarinda hic dogru duzgun ilgi gormemisler simdide cok ilgiden simariyolar![]()
hayırlı sabahlar canım...
ben iyiyim canım calışıyorum
sen nasılsın..?başın dönmüyor değilmi..:26:
mutlummm senin neyin var canım neden gerginsin....:26:
Yanına su filan alsan bişey yemek istedikçe sudan iç ya da sakız çiğneme imkanın varsa sakız al ağzına...
Gitmiyorum bende üstüneKendiyle kalsın azcık
Kiz sabah sabah boyle yersen kilo alirsin. Ben zayif kaidnlari gordukce dedimki benim ne eksigim var yani istedigim kiyafetlerin icine girebilmekte cabasi gerci o kadar buyuk beden degildim ama insan yinede kuculmek ister illaki.. Abur cubur yerine meyve felan ye olmazmi :26: cok aciktigini hissedince yemek ye ben oyle yapiyorum. Sonunda balinaya donmek istemezsin degilmi
![]()
Yanına su filan alsan bişey yemek istedikçe sudan iç ya da sakız çiğneme imkanın varsa sakız al ağzına...
Gitmiyorum bende üstüneKendiyle kalsın azcık
Ay görmedim bu mesajını önce pardon eş ve iş derdim var![]()
yemezmiyim hiç canım yaa yeşil elmayı çok severim mesela açıkınca onu yiyorum o daha çok açıktırıyo beni...
midemmi büyüdü ne oldu anlamadım kendime hakim olamıyorummarkete gidince koca poşet sadece abur cubur alıyorum..
ben koca binalarıda geçicem gülüm villalara döncem böyle bahçeli felan...![]()
Evet biraz kendiyle basbasa kalmasi guzel olur bu durumda
Erkeklerin mantigiyla kadinlarin mantigi farkli olabiliyor bazen fakat sagolsunlar her istedigimizi yapiyorlar yinede.. Allah basimizdan eksik etmesin onlari![]()
olsun tatlım..takma kafana bu erkeklerin hepsi öyle benim kocamda sanki bayan ben erkek hep kendini naza çeker gelip gönlünü alayım ister...
bende hiç kıyamıyorum hemen yumuşuyorum...
takam kafana tatlım
sakız ve suda açıktırıyo beni...
valla benim yediklerimi görseniz ben yine kilo almıyorum bi oturuşta tam döner ekmek yiyebilen biriyim ben....
Ac karnina meyve dahada aciktirir karnini doyurduktan sonra aralarda elma ye 1 saat sonra felan iste. Bide hep ayni saatte ye. Bol bolda su ic o zmn kilo almazsin
Amin
Senin durum vahim biz yardım edemeyiz sana
aa aşk olsun kıss o kadar varmıyım sahiden...![]()
Çok yiyorsun ki :26::26::26: Eğer önüne geçmezsen kötü olur senin için![]()
evet evet haklısın yarından tez yok gülümün dediği gibi yapıcamm...
yoksaaa çok kötü olucam yanii..:18: