Survivor bitti sohbete devam

Ne zaman evlendin birde nerde oturuyorsun

Oyy kıyamam...14 haftalık mı...Sen nerde oturuyorsun?

:9::9::9: Oh en güzeli senin ki...Sen nerde oturuyorsun?

Birde yaşlarınız kaç? Ay çok sordum :27::27::27:

23 yaşında istanbulluyum:9::9::9::9:4 senelik evliyim aşağıda görüldüğü üzere:1:

Son düzenleme:
Ne zaman evlendin birde nerde oturuyorsun

Oyy kıyamam...14 haftalık mı...Sen nerde oturuyorsun?

:9::9::9: Oh en güzeli senin ki...Sen nerde oturuyorsun?

Birde yaşlarınız kaç? Ay çok sordum :27::27::27:

bursadayım tatlım.. hafta doldurduk Allah'ın izniyle . haftadayız artık. hafiften hareketlerini de hissediyoruz bakalım bıdığımız geliyor :) mayısta cinsiyetimiz de belli olcak oh miss

sen nerelisin nerde oturuyorsun ?

bursadayım tatlım.. hafta doldurduk Allah'ın izniyle . haftadayız artık. hafiften hareketlerini de hissediyoruz bakalım bıdığımız geliyor :) mayısta cinsiyetimiz de belli olcak oh miss

sen nerelisin nerde oturuyorsun ?

:16::16::16: Sen ne düşünüyorsun cinsiyet olarak ne hissediyorsun...Ben Niğdeliyim eşim Kırklareli ama İstanbulda oturuyoruz :27::27::27:

:16::16::16: Sen ne düşünüyorsun cinsiyet olarak ne hissediyorsun...Ben Niğdeliyim eşim Kırklareli ama İstanbulda oturuyoruz :27::27::27:

3 hafta öncesine kadar erkek diyordum tatlım ama şimdi sorduklarında sanırım kız geliyor diyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı :)

Son düzenleme:
Sağlıcakla gelsin de kız erkek farketmez :16::16::16: Oda filan yapacakmısın yoksa biraz büyümesini mi bekleyeceksin...

yok tatlım oda almayı düsünmüyorum büyüsün de ondan sonra alırız odasını fındık kadar cocuğa ne odasıymıs öyle :DDDDD

dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

yok tatlım oda almayı düsünmüyorum büyüsün de ondan sonra alırız odasını fındık kadar cocuğa ne odasıymıs öyle :DDDDD

dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

En mantıklısı :16::16::16: İnsan bir heves herşeyi almak istiyor sonra diyorsun bunu neden almışım :9::9::9: Bir beşik yeter ilk etapta

kızlar survivora son 24 saat sabırsızlıkla bekliyorum
tweety avatarın çok tatlıymış bayıldım :16:

Canim yorumlar gercekten iğrenç. Ama bu şarkıyı bulmam lazım yaa:26:

tesadufe bak ferihanin finalinde halil cansuyu bogazliyor,hayat devam ediyorun finalinde sirac da girayi bogazliyor :27:

Back
X