- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.578
- 498
valla süpersin azmine hayranım...
çok vermişsin valla...
inşallah en kısa zamanda bebişin gelir Allah'ın izniyle...
insAllah canim Allah herkese versin Aminn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla süpersin azmine hayranım...
çok vermişsin valla...
inşallah en kısa zamanda bebişin gelir Allah'ın izniyle...
insAllah canim Allah herkese versin Aminn![]()
amin canım inşallah...
ben çıkıyorum canım bitti bugünlük mesaim...
eğer fırsat bulursam evden girerim çok öpüyorum hoşçakal...![]()
Gebeligi garantilemek icin zayifladim 10 kilo :26:
Hem boyle iyide oldu aslinda
Yanlarda cikintilar vardi sadece onlar gitti![]()
Gebeligi garantilemek icin zayifladim 10 kilo :26:
Hem boyle iyide oldu aslinda
Yanlarda cikintilar vardi sadece onlar gitti![]()
merhaba arkadaslar nasılsınız bakalım bugun :) sanırım keyifler yerinde :) ohh ne güzel maşaAllah
Merhaba şekerlik bizler iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl![]()
iyiyiz çok şükür :) bebişte iyidir herhalde suan için bir sıkıntısı yok maşaALlah :) kontrol günümüzü bekliyoruz buyuk bir sabırsızlıklan :))
Ne zaman gideceksiniz kontrole
14 mayısta tatlım 2 hafta kaldı ama bebiş maşaAllah pek hareketli böyle içimde kelebekler ucusuyor gibi hareketli suan :) ondan bahsettiğimizi anladı mı ne![]()
Ama ben seni görmedim ki :26::26::26:
merhaba arkadaslar nasılsınız bakalım bugun :) sanırım keyifler yerinde :) ohh ne güzel maşaAllah
Ay yafrum kıyamamHissediyordur kesin...Nasıl bir duygu çok merak ediyorum karnında büyüyen bir varlık :26::26::26:Normal doğum mu sezeryan mı istiyorsun
Ben de seni gormedim
Mrb canim hosgeldin
[SUB][/SUB]
valla anlatılmaz yaşanır cinsinden bir duygu bu :) cok acaip birşey ya diyorsun ki bebeğim içimde hareket ediyor anammmmmmm ben anne olucam şimdituhaf... rabbim izin verdiği sürece normal doğum düsünüyorum tatlım. sezeryana karsı olanlardanım. vücut kendini normal doğuma hazırlıyor zaten. daha şimdiden yanlardan genişlemeye basladım, karnım büyüyor... ee vücut kendini hazırlıyorsa normal doğuma, neden ( cok gerekmiyorsa ) sezeryana gireyim ki?
Ban yemiş :26::26:selam kızlar yaaaa tiwiye noldu
Mrb canim hosgeldin
Benim albüm vardı ama bir kaç gün önce kaldırdım tekrar yaparım albüm hafta başı o zaman görüşürüz
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah...İsteyerek mi hamile kaldın...En güzeli normal doğum zaten eğer şartlar elverirse kesinlikle normal yap doğumu...Bir arkadaşım anlatmıştı kadının biri bir rahatsızlıktan dolayı doktora gidiyor işte kontroller filan yapılıyor en son doktorla görüşmeye geliyor doktor hamile kal ve normal doğum yap demiş...Normal doğum kadını hastalıklardan temizliyor bende buna inanıyorum
Ban yemiş :26::26:
Benim albüm vardı ama bir kaç gün önce kaldırdım tekrar yaparım albüm hafta başı o zaman görüşürüz
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah...İsteyerek mi hamile kaldın...En güzeli normal doğum zaten eğer şartlar elverirse kesinlikle normal yap doğumu...Bir arkadaşım anlatmıştı kadının biri bir rahatsızlıktan dolayı doktora gidiyor işte kontroller filan yapılıyor en son doktorla görüşmeye geliyor doktor hamile kal ve normal doğum yap demiş...Normal doğum kadını hastalıklardan temizliyor bende buna inanıyorum
Ban yemiş :26::26:
isteyerek hamile kaldım tatlım evet. artık zamanıydı, evliliği de bebekle bütünlestirmek istedik, eksikliği cok anlasılıyor... yapılan hersey aynı, monoton bir hayat oluyor.. ama bebek, cocuk öyle mi değil :) zamanıydı rabbim de nasip etti... normal doğum kötü olsa rabbim böyle olmasını istemezdi zaten. ben de buna inananlardanım
tweety neden ban yemiş ki onu anlamadım :S