- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
Merhabalar...Aramıza hoşgeldin ...Bol lezzetli günlereŞenizarkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum mutfakta hamur işi ile uğraşmaı çok seviyorum süt paketi fikride süper bi fikir teşekkürler
Canım utandırma yaa ne var şurda iki kek çırpmışız...Sizlerle paylaşmak benim için çok keyifli...İnan son derece mutluluk duyuyorum..Yeni tekniklerini ve resmlerini dört gözle bekliyor olacağım:teytey:Valla ne çokıyorsa libiden çıkıyor üşenmiyor yapıyor birde resim ekliyr ben her seferinde resimleri çekiyorum öylece bekliyorlarrrrrrSoğan halkalarından bu yana gözüm üzerinde zaten cokacimcoook
Onlar içinde bir teknik geliştirdimmm ama valla canım çekti şimdi yarın yapmam lazımcokacimcoookcokacimcoook
Ne enteresan bır fıkır.Aklına saglık valla super .Sıkışınca hopppp kes sut kutusunu ıkı şık şık cırp kekı oldu da bıttı.Sagolasın benım gıbı pratıklıgın adamına harıka bı ılaç oldu![]()
a.s. Akıl benden değil gülüm nette buldum ..Ama daha önce de duymuştum..Denemek istedim..
Yanlız arkadaşımızın söylediklerini dikkate aldım..Bu detayı atlamak istemem..
-Gerçi düşünüyorum da hazır gıdalarda,kullandığımız tencere tavalarda,iğneden ipliğe her şeyde neredeyse minimum da olsa bu kans. maddelerden bulunuyor...Oranı çok önemli tabi.Dediğim gibi eğer bizlerin sağlığı söz konusu ise gerisi boş.
Daha güzellerini yapar paylaşırız değil mi:1hug:
Ama ben çok ciddi boyutlarda sorun teşkil edeceini sanmıyorum en azından umuyorum diyeyim..hihoyyyt
-----------------------------------