Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ölenler olmus zaten nevoş işte kalan saglar bızım dıyolar heralde hıc hastaneye gitmiyorlarmıs bende sey dusundum hatta otarafta vaka sayıları az cıkmıstı ya bı ara hastane kayıtları yokki az cıkması normal
Ölenler olmus zaten nevoş işte kalan saglar bızım dıyolar heralde hıc hastaneye gitmiyorlarmıs bende sey dusundum hatta otarafta vaka sayıları az cıkmıstı ya bı ara hastane kayıtları yokki az cıkması normal
Bı arkadasımda bitlisli ailesi covid olan diğer akrabalarınada bulastırıyorlarmıs bilerek suru bagısıklıgı olsun dıye olen oluyor kalanlarda bagısıklık kazanmıs oluyor herhalde duyunca ondada cok sasırmıstım
Anladım abla hayırlısı olsun inşallah herkes için sinovac da bilmiyorim ama biomtech de dün komşum oldu fenalaşan olmuş 3 kişi hatta biri acil servisinde müdahale edilmis diğerleri birinin kısa süreli ateşi çıkmış diğerinde baş ağrısı başlamış dedi ...tabi uerkes de öyle olmuyor ama ben güvenemiyorum hala bir haftacicinde karar vermem lazım