Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .

Birkaç senedir sosyal medyada kalem börek tarifi diye paylaşımlar oluyor. Bir gün merak edip baktım, zavallı yüz yıllık sigara böreği olmuş kalem böreği.

Evet ben de tahmin ettim bir şeyler ama bakalım ters köşe yapmazsan hiç 1.liği olmayanların yarışacak olması büyük bir şans onlar için , iyi değerlendirsinler bence , kategori bile belli gibi
Umarım katılım olur yoksa önümüzdeki ay tekrar bize döner

Birkaç senedir sosyal medyada kalem börek tarifi diye paylaşımlar oluyor. Bir gün merak edip baktım, zavallı yüz yıllık sigara böreği olmuş kalem böreği.
Bu kreşlerden çıktı bence benim kızım kreşe başladı sigara böreği kötü örnek teşkil ettiği için kalem börek diyorlardı , ordan da yayıldı gitti bence

Olabilir, ben 84lüyüm , ablanızım ben sizin neyseki benden büyükler var , nevoş , deynep ve yasmin de benim ablam
Evet şimdi hatırladım. Benden küçüksün diye düşünmüştüm ama hayır o sen değilsin. Sen Kırklareliliydin, Wunder Urfa’da tayinciydi. Senin iki kızın vardı, onun bir bebesi. Sen Yaso’ya yakın bir yerde yaşıyordun hatta. Zehir zehiiiiirrrrrrr

Cano’ya da yakınsın evet dkjddj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…