• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
Fen bilimleri 😊 tamam oğlanı da biliyorum artık , benim de büyük Mira , küçük Ada , ellerinizden öperler efenim 🤭
Memnun oldum. 😍 Fen bilimlerinde ayın hareketleriyle ilgili soruları bana soruyorlar. Tilt oluyorum yaa.

Annem Bursalı, babam Bayburtlu. Ama o da 55 senedir Bursa’da yaşıyor. Bayburt’a hiç gitmedim, çünkü neden gideyim dkfkfkf
Benim annemler de Kafkasya’lı annem on yaşında falan iken göçmüş dedem ,Balıkesir’e gelmişler önce sonra İstanbul ‘a.Babamı hiç görmediğim için ben de memleketini kabul edemiyorum😂 ama o da yasonun hemşerisi ben de bir kere mezarlığa gittim sadece .çümkü niye gideyim onlara 🤪

Son düzenleme:
Benim annemlerde Kafkasya’lı annem on yaşında falan iken göçmüş dedem ,Balıkesir’e gelmişler önce sonra İstanbul ‘a.Babamı hiç görmediğim için ben de memleketini kabul etmiyorum😂 ama o da yasonun hemşerisi ben de bir kere mezarlığa gittim sadece .çümkü niye gideyim onlara 🤪
Gidip görmediğin yeri benimsemek pek mümkün değil ama konu ilerlediğinde mutlaka söylerim babamın memleketini de. Seçmen profili kafama yatmasa da seviyorum. Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür djkdkdk

Back
X