- 2 Mart 2023
- 2.831
- 9.993
- 88
Ben Tekirdağ dayımSen nerede yaşadığını söylemiştin ama ben unuttum, neredeydi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Tekirdağ dayımSen nerede yaşadığını söylemiştin ama ben unuttum, neredeydi?![]()
Yoo tadıda çok güzeldi mis gibi çilek kokuyorduC A N O senin sunumun da çok güzeldi ama limon, çikolata vişne cup daha damağa hitap eden lezzet. Çilek meyva olarak güzel de cupta insan tadını tam algılamıyor. Ama vb limonlu, vişneli, çikolatalı insan düşünmesi bile ağzı sulandırıyor
Sunumun yoksa o oyu haketmiyordu.
Yemek yapıyorum kankimOturuyor musun kankim, canım ?![]()
Hahahahah kış geldi çorba da olabilir
Kolay gelsin kankim.canımYemek yapıyorum kankim
Sen ne yapıyorsun?
Canım
Mascarpone her markette var, neden yapamayalım?Aynen öyle canım. Yarışma olunca insan bildiğini arıyor.
İsviçre çikolatasını nerden bulalım şimdi
Tiramisuyu da yapamazdık orjinaline bakarsak![]()
Otur kankim en güzeliKolay gelsin kankim.canımoturu yorum du
Hahahahah kış geldi çorba da olabilir![]()
Yanlış mıBöyle devam
Ben bazı tariflerde biraz yorum da katıldığında birebir aynısı yapılmadığında da iyi olduğunu düşünüyorum, çünkü nevoşun ilk mesajında özgün tarif diyor , birebir bir yemek sitesinden alıp yapıldığında pek de özgün olmuyorBazı yemeklerin orijinali muhteşemdir, ama kilo alma derdine alternatif denemeler yapılır. Fırında pişirme işi de öyle bir durum Deynep’im.
Aynı tadı alır mısın?
Asla.
Orijinali nedir, yağda kızartma olanı.
Eee, yarışmalarda da orijinaline sadık kalmak mühim.
Spoonful mesela, İsviçre çikolatası ile yapılırmış, ben bunu bilmiyordum mesela.![]()
Hiç ne ki500 sayfa alti ustu çiçeğim, vakit geçer![]()
2016 yılında alıntı ile açmışımNevoş yasemine de attım link, fırında var konun ama yarışma değil büyük ihtimalle. Ben yarışma sanmıştım.
Benim kız da 8.sınıf.Aaaah ah, iç çekesim geldi
Bak tükürük geliyor ha, ne demek modası geçtiBenim kız da spoonful ve sufleye meraklı.
Ne desem bilemedim şimdi, katılım olmazsa da üzülmem sanki![]()
Karnıyarık mesela, şimdi çoğunluk patlıcanı fırında kızartıyor. Benim de pratik olsun diye yapmışlığım var ama aynı tat değil benceBazı yemeklerin orijinali muhteşemdir, ama kilo alma derdine alternatif denemeler yapılır. Fırında pişirme işi de öyle bir durum Deynep’im.
Aynı tadı alır mısın?
Asla.
Orijinali nedir, yağda kızartma olanı.
Eee, yarışmalarda da orijinaline sadık kalmak mühim.
Spoonful mesela, İsviçre çikolatası ile yapılırmış, ben bunu bilmiyordum mesela.![]()
Her şey için geçerli değil tabi ki komşucuğum, ama 100 yıllık sigara böreğini de yarışma için yağda kızartalım bir zahmet. İllâki fırında olsun diyorsak da, kalem böreği diyelim mesela.Ben bazı tariflerde biraz yorum da katıldığında birebir aynısı yapılmadığında da iyi olduğunu düşünüyorum, çünkü nevoşun ilk mesajında özgün tarif diyor , birebir bir yemek sitesinden alıp yapıldığında pek de özgün olmuyorama her tarif için geçerli değil tabi , bazı tariflerin orjinalliğini bozmamak lazım
![]()
Aynen öyle. Bende airfryerde kızartıyorum, bana göre de yağda kızarmışı ennn bi lezzetlisi. Ama yarışma için alsam, yağda kızartırım.Karnıyarık mesela, şimdi çoğunluk patlıcanı fırında kızartıyor. Benim de pratik olsun diye yapmışlığım var ama aynı tat değil bence![]()
Hayır. Fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek.fırında sütlacı tuttutamadim am iki oy verdigim doğrı cıktı pro alacak myim
deynepnaz tebrik ediyorum
![]()
KesinlikleHiç ne kikitap okuyorum gibi olur
![]()